SR > Nyheter

Thursday, 20 February, 06:59

SR - 24 jan 20 kl. 22:26

Trump första president att delta i marsch mot abortFör första gången någonsin deltog en amerikansk president i den årliga anti-abortdemonstrationen March for Life i Washington..
Läs mer på SR
Läs mer om:
March, Life, Washington

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumpförsta , presidentatt , deltai , marschmot , abort
Världen Idag - 23 jan 20 kl. 09:23

Trump deltar vid marsch för livet

USA:s president Donald Trump kommer att bli den första amerikanske presidenten att delta vid den årliga ”March for Life” (ungefär En marsch för livet), USA:s största samling av prolife-aktivister..

Expressen - 23 jan 20 kl. 21:14

Trump deltar i marsch mot abort – som första president

Donald Trump kommer i år att delta i March for life – som första president någonsin.Det får abortmotståndare att jubla.Men andra är kritiska.

Affärsvärlden - 06 feb 17 kl. 07:14

Trump ska delta i Nato-möte

USA:s president Donald Trump samtalade med Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg på söndagen, och han lovade då att delta vid ett möte för Natoledare i slutet av maj. Det framgår av en utskrift av samtalet som publicerats av Vita Huset, enligt Bloomberg news..

GöteborgsPosten - 22 mar 17 kl. 23:47

Trump ska delta i Natomöte i maj

USA:s president Donald Trump kommer att närvara vid Natomötet i Bryssel den 25 maj, meddelar Vita huset. Samtidigt undersöker alliansen om det går att finna ett nytt datum för utrikesministermötet.

UNT - 22 mar 17 kl. 23:47

Trump ska delta i Natomöte i maj

USA:s president Donald Trump kommer att närvara vid Natomötet i Bryssel den 25 maj, meddelar Vita huset..

GöteborgsPosten - 22 mar 17 kl. 23:47

Trump ska delta i Natomöte i maj

USA:s president Donald Trump kommer att närvara vid Natomötet i Bryssel den 25 maj, meddelar Vita huset. Samtidigt undersöker alliansen om det går att finna ett nytt datum för utrikesministermötet.

DI - 01 dec 18 kl. 16:20

Trump ska delta i Bushs begravning

Den amerikanske presidenten Donald Trump och hans fru Melania Trump kommer att närvara vid George H W Bushs statsbegravning, uppger Vita husets presstalesperson Sarah Sanders..

SvD - 17 feb 16 kl. 12:14

Obamas attack mot Trump: President ett seriöst jobb

USA:s president Barack Obama tror inte att hans efterträdare kommer att heta Donald Trump, enligt Bloomberg..

YLE - 19 sep 17 kl. 08:12

Bengt Östling: I dag blir Donald Trump världsledare

Nu blir Donald Trump världsledare, skriver USA-korrespondent Bengt Östling i och med att Trump har hållit sitt första tal vid FN:s generalförsamling. President Donald Trump är kritisk. - Förenta nationernas budget har ökat med 140 procent.

YLE - 09 nov 16 kl. 09:24

Sipilä hoppfull om Trump: "Han kan ena folket"

Statsminister Juha Sipilä vill genast börja bygga på relationerna med det nya Trump-styrda USA. Ett möte med Trumps vice-president Mike Pence, är redan föreslaget, sade Sipilä på en presskonferens på onsdag morgon. - Vi kommer direkt att börja bygga relationer till den nya administrationen, säger Sipilä.

DI - 12 feb 19 kl. 20:06

Trump: Ny nedstängning osannolik

Det är ”osannolikt” att delar av den amerikanska statsapparaten åter stängs. Det sade USA:s president Donald Trump president på tisdagen – men han gav inget definitivt besked..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

”Allt fler diskrimineras”

Förbjudna att besöka vissa byar, nyfödda som inte registreras och vuxna som fråntas sina id-kort – det är vad muslimer i Myanmar, tidigare Burma, allt oftare möter..

SR - 30 minuter sedan

IS-svenskar utomlands utreds för terrorbrott

Flera av de svenskar som lämnat Sverige för att ansluta sig till terrorgruppen Islamiska staten utreds för misstankar om brottslighet kopplad till terrorism, enligt chefsåklagare Per Lindqvist..

SR - 30 minuter sedan

Så ska fyrhjulingarna bli säkrare

De senaste åren har i snitt tio personer dött i olyckor med fyrhjulingar och mopedbilar. Det är dubbelt så många som 2008 och nu agerar Trafikverket tillsammans med flera myndigheter och organisationer..

SR - 45 minuter sedan

Miljardär kliver in i den demokratiska primärvalsstriden

I USA fortsätter den demokratiska primärvalsstriden och i natt hölls en debatt i Las Vegas i delstaten Nevada. På scenen fanns dollarmiljardären Michael Bloomberg som den senaste tiden vunnit mark i de nationella opinionsundersökningarna..

SR - 45 minuter sedan

Skyddsombuden ska få utökade möjligheter

Nu lägger regeringen fram sitt förslag om att utöka de fackliga skyddsombudens möjligheter att kontrollera arbetsmiljön på fler arbetsplatser..

SR - 1 timme sedan

Dollarn tar över när Venezuela pressas av sanktioner

I Venezuela har ekonomin i praktiken dollariserats på grund av USA:s sanktioner mot landet. Svårigheterna att få in dollar från oljeexporten har tvingat regeringen att lätta på sina hårda valutakontroller. Vår korrespondent rapporterar från Caracas..

SR - 1 timme sedan

Misstänkt gärningsman i Hanau hittad död

I Tyskland har polisen under natten fortsatt sökandet efter den eller de som i går kväll öppnade eld mot två caféer i Hanau utanför Frankfurt. För en liten stund sedan kom uppgifter om att en misstänkt gärningsman har hittats död i sitt hem..

SR - 1 timme sedan

Socialtjänster saknar kunskap för att hjälpa prostituerade

Bara en tredjedel av landets kommuner tycker att de har tillräcklig kompetens för att hantera frågor om sexköp. Det visar en enkät som Sveriges Radio gjort..

SR - 2 timmar sedan

Minskning av nya corona-fall i Hubei

Kina rapporterar 349 nya fall av det nya coronaviruset i provinsen Hubei det senaste dygnet. Det är det lägsta antalet nya smittade sedan den 25 januari..

SR - 2 timmar sedan

Krav på att månggiften ska upplösas

Utländska månggiften ska från och med nästa sommar inte erkännas i Sverige, enligt regeringens utredare. Men flera partier vill gå längre och ogiltigförklara redan registrerade äktenskap..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.