GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 17 February, 00:02

GöteborgsPosten - 24 jan 20 kl. 14:25

American Express överraskar positivtKreditkortsföretaget American Express överraskar marknaden med en oväntat stor vinst, även om det blev ett vinstfall på 16 procent för fjärde kvartalet i fjol..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Express, American Express

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: American, Express, överraskar, positivt
DI - 19 apr 17 kl. 22:12

American Express rapport överraskar positivt

American Express redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:37 dollar för det första kvartalet 2017..

Dagens PS - 19 jan 18 kl. 07:36

American Express chock – första förlusten på 26 år

Aktien straffades på börsen efter bolagets sämsta kvartal på över ett kvarts sekel. Amerikanska kortjätten American Express redovisar en omsättning i linje med förväntat under fjärde kvartalet. Omsättningen uppgick till 8,84 miljarder dollar, att jämföra med Bloomberg analytikerkonsensus som låg på 8,72.

Nyhetskanalen - 01 okt 12 kl. 20:03

American Express får miljonböter för bluff

Det amerikanska kreditkortsbolaget American Express tvingas betala 27,5 miljoner dollar - motsvarande 180 miljoner kronor - i böter och beordras återbetala 85 miljoner dollar till sina kunder, sedan bolaget fällts för att ha lurat och skinnat kortinnehavare.Tre myndigheter och USA:s centralbank Federal Reserve fann att American Express genomfört falsk marknadsföring och oegentlig inkasso 2003-2012.Sammanlagt beräknar kontrollmyndigheten Consumer Financial Protection Bureau att 250 000 kunder drabbats.

Helsingborgs Dagblad - 01 okt 12 kl. 20:00

American Express fälls för bluff

Det amerikanska kreditkortsbolaget American Express tvingas betala 27,5 miljoner dollar ? motsvarande 180 miljoner kronor ? i böter och beordras återbetala 85 miljoner dollar till sina kunder, sedan bolaget fällts för att ha lurat och skinnat kortinnehavare.

Kristianstadsbladet - 10 jan 13 kl. 23:37

American Express sparkar 5 400


Kortföretaget American Express meddelade på måndagen att 5 400 jobb försvinner, främst inom bolagets reseverksamhet. Det innebär en nedskärning med cirka 8,5 procent av arbetsstyrkan, uppger Wall Street Journal.Beskedet kom i samband med att American Express redovisade sin rapport för det fjärde kvartalet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

American Express sparkar 5 400

Kortföretaget American Express meddelade på måndagen att 5 400 jobb försvinner, främst inom bolagets reseverksamhet. Det innebär en nedskärning med cirka 8,5 procent av arbetsstyrkan, uppger Wall Street Journal. Beskedet kom i samband med att American Express redovisade sin rapport för det fjärde kvartalet.

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 13 kl. 23:41

American Express sparkar 5 400

Kortföretaget American Express meddelade på måndagen att 5 400 jobb försvinner, främst inom bolagets reseverksamhet. Det innebär en nedskärning med cirka 8,5 procent av arbetsstyrkan, uppger Wall Street Journal. Beskedet kom i samband med att American Express redovisade sin rapport för det fjärde kvartalet.

Affärsvärlden - 11 jan 13 kl. 07:24

Tusentals jobb bort från American Express

American Express planerar att skära ned med 5.400 jobb, och kommer i samband med detta att ta kostnader American Express planerar att skära ned med 5.400 jobb, och kommer i samband med detta att ta kostnader på 287 miljoner dollar efter skatt..

Dagensanalys.se - 28 jun 16 kl. 15:00

American Express – första finansiella organisationen som hoppar på Bot-tåget

Facebook Messenger ser gärna sina nya chatbotar som vägen in i framtiden. Detta kan förvisso vara sant, men faktum är att denna revolution inte riktigt märks ännu – trots att flera företag påbörjat ett samarbete med Facebook. Men nu kommer en verklig storspelare ut med en egen Messenger-bot; kreditkortsjätten American Express.

DI - 24 jan 11 kl. 22:14

Vinstlyft för American Express

American Express redovisar ett resultat på 0:88 dollar per aktie för det fjärde kvartalet (0:59)..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

IMF: Coronaviruset kan bromsa världsekonomin

Utbrottet av coronaviruset i Kina och dess spridning över världen kan komma att bromsa tillväxten i världsekonomin i år, enligt Internationella valutafonden (IMF). Men IMF-chefen Kristalina Georgieva betonar att virusspridningens fulla genomslag ekonomiskt ännu är oklar och bland annat beror på hur fort den kan stoppas..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Benke Rydman gör ordlös dansteater

Med sin helt repliklösa föreställning "Bruset" vill koreografen och regissören Fredrik "Benke" Rydman låta publiken själv tolka vad som händer på scen..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Fem hotell som leder den veganska trenden

Att semestra miljövänligt ligger i tiden – framtidens hotell väljer grönt..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Clijsters gör comeback efter sju år

Kim Clijsters får en tuff comeback efter sju års bortavaro från proffstennisen..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Misstänkt bomb var ingen bomb

Under lördagen spärrades stora delar av centrum i Västeråsstadsdelen Bäckby av i många timmar medan tekniker från nationella bombskyddet tog hand om en misstänkt bomb som lämnats kvar efter ett butiksrån. Nu kan polisen bekräfta att det inte var en bomb..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Så var det att använda internet för 20 år sedan

Kring millennieskiftet hade inte ens hälften av svenskarna skickat ett mejl..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Sembrant målskytt i Juventus storseger

Fotbollslivet leker för Linda Sembrant i Italien. Hennes Juventus toppar ligan med sex poängs marginal efter seger med 5–1 hemma mot Inter. Den svenska landslagsbacken satte 4–1-målet i den 84:e minuten, hennes andra fullträff i Serie A för säsongen..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Sana lovordas: "Varit väldigt bra"

IFK-tränaren Poya Asbaghi summerar träningslägret i Portugal..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Sokrates – en motvikt mot snabbt och viralt tyckande

Med "Sokrates död" prickar Göteborgs dramatiska teater in en aktuell debatt om yttrandefrihetens gränser, men gestaltningen skymmer ärendet..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

”Misantroperna” – aktuell utan att vara fördummande

Misantroperna är mer än en pjäs. Det är ett försvar för teaterns viktiga roll i samhället, skriver GP:s förtjusta kritiker Mikaela Blomqvist..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.