SR > Nyheter

Monday, 17 February, 00:08

SR - 24 jan 20 kl. 20:16

Jordbävning i östra TurkietEtt jordskalv med magnituden 6,7 har skakat östra Turkiet, rapporterar USA:s geologiska myndighet USGS..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Turkiet, USA, USGS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jordbävningi , östra, Turkiet
Aftonbladet - 24 jan 20 kl. 19:42

Dödsoffer efter kraftig jordbävning i Turkiet

▸ En jordbävning med magnituden 6,7 har skakat östra Turkiet, rapporterar USA:s geologiska myndighet USGS,..

UNT - 24 jan 20 kl. 20:34

Dödsoffer efter kraftig jordbävning i Turkiet

En jordbävning med magnituden 6,7 har skakat östra Turkiet, rapporterar USA:s geologiska myndighet USGS,..

Aftonbladet - 24 jan 20 kl. 19:42

Minst 14 döda i kraftig jordbävning i Turkiet

▸ En kraftig jordbävning har skakat östra Turkiet. Minst 14 människor har mist livet och byggnader har rasat..

UNT - 24 jan 20 kl. 22:17

Minst 14 döda i kraftig jordbävning i Turkiet

En kraftig jordbävning har skakat östra Turkiet..

Expressen - 25 jan 20 kl. 08:35

MORGONENS NYHETER: Dödssiffran stiger efter virusutbrottet – 56 miljoner isolerade • 19 döda efter jordbävning i Turkiet • Storbråk inne på Migrationsverkets boende

19 personer har dött efter en jordbävning med magnituden 6.7 inträffat i östra Turkiet i närheten av staden Sivrice på fredagskvällen.Dödssiffran efter coronavirusets utbrott har stigit till 41 – nu sätts militären in i Kina.

GöteborgsPosten - 24 jan 20 kl. 22:34

Minst 14 döda i kraftig jordbävning i Turkiet

En kraftig jordbävning har skakat östra Turkiet. Minst 14 människor har mist livet och byggnader har rasat..

Helsingborgs Dagblad - 24 jan 20 kl. 19:42

Jordbävning i Turkiet

Ett jordskalv med magnituden 6,7 har skakat östra Turkiet, rapporterar USA:s geologiska myndighet USGS.. Jordbävningen ägde rum i distriktet Sivrice i provinsen Elazig strax före klockan 19 på fredagskvällen, uppger Turkiets katastrofmyndighet. Det finn.

GöteborgsPosten - 12 jun 17 kl. 15:00

Kraftig jordbävning i Turkiet

En kraftig jordbävning på magnitud 6,4 på richterskalan har brutit ut i Turkiet enligt uppgifter från den europeiska jordbävningsbevakningen EMSC..

Expressen - 08 aug 17 kl. 10:22

Jordbävning i Turkiet – mätte 5,3

Turkiet har drabbats av en till jordbävning, knappt en månad efter den senaste som dödade två personer, varav en svensk man i 20-årsåldern..

Expressen - 26 sep 19 kl. 14:56

Jordbävning i Turkiet – skolor evakuerade

En jordbävning har inträffat i Istanbul, Turkiet. Skalvet mättes upp till 5,8 på richterskalan och har orsakat panik i staden. Byggnader skakade och flera skolor fick evakuera – men ingen person ska ha skadats allvarligt.

Aftonbladet - 24 jan 20 kl. 22:21

Jordbävning i Turkiet – 18 personer döda

▸ En kraftig jordbävning inträffade i dag i Turkiet. Minst 18 personer har dödats och hundratals skadats..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

"Det är förfärligt det som hänt"

Det socialdemokratiska kommunalrådet i Älvkarleby, Marie Larsson, blev igår kväll överfallen och misshandlad i sitt hem av en okänd gärningsman. Åsa Strid Andersson, som är ordförande för socialdemokraterna i Älvkarleby,ser mycket allvarligt på det inträffade..

SR - 4 timmar sedan

Tungt upprop med krav på justitieministerns avgång

Över tusen tidigare anställda vid USA:s justitiedepartement har undertecknat ett uttalande där de kräver justitieminister William Barrs avgång. Anledningen är hanteringen av fallet med president Donald Trumps tidigare rådgivare Roger Stone..

SR - 5 timmar sedan

Första domen mot demokratiaktivist i Ryssland

I Ryssland har nu den första straffrättsliga domen fallit mot en demokratiaktivist enligt en lag som riktar sig mot vissa organisationer, de som i Ryssland kallas "oönskade". Arbete för demokrati, det gav 300 timmars samhällstjänst..

SR - 6 timmar sedan

Färre smittas av coronaviruset i Kina

Kina rapporterar färre smittade av coronaviruset för tredje dagen i följd och den svenska statsepidemiologen är försiktigt optimistisk..

SR - 7 timmar sedan

Ovädret drar in – varning för översvämning

Många inställda tåg och en avstängd bro — det är några effekter när ovädret Dennis nu drar in över Västsverige med full kraft. På sina håll väntas lika mycket nederbörd som det normalt faller under hela februari, vilket får SMHI att utfärda klass två-varningar för översvämningar i Viskan och Ätran..

SR - 7 timmar sedan

Stormen Dennis kan bli livshotande i Wales

Kraftigt regn med översvämningar som följd tvingar människor att lämna sina hem. Stormen Dennis kan bli livshotande för invånare i södra Wales, varnar Storbritanniens vädertjänst Met Office..

SR - 8 timmar sedan

Girjas jakt kan strida mot EU-rätt

Samebyn Girjas försäljning av jakt- och fiskekort enbart till lokalbefolkningen efter att samebyn nu tagit över rättigheterna från staten, kan strida mot EU-rätten..

SR - 10 timmar sedan

Sverige förlorar på seg budgetprocess i EU

På torsdag träffas EU:s ledare på toppmöte i Bryssel för att försöka enas om EU:s budget för de kommande åren. Men det ska mycket till för att de ska komma överens då de står långt ifrån varandra..

SR - 10 timmar sedan

Förslaget: Sänk hastigheten till 30 i tätorterna

Sänk bashastigheten i svenska tätorter till 30 kilometer i timmen. Det anser 22 hälso- och trafikexperter vara en nödvändig åtgärd för att minska risken för dödsfall vid kollision mellan fordon och fotgängare..

SR - 12 timmar sedan

Ny chans att skrota fritidsbåten gratis

Nu får svenska båtägare en ny chans att få sina gamla, uttjänta båtar skrotade utan kostnad. Det är tredje gången Havs- och vattenmyndigheten avsätter pengar till båtskrotning, vilket ska bidra till en renare havsmiljö..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.