Jönköpingsnytt > Nyheter

Wednesday, 26 February, 21:25

Jönköpingsnytt - 24 jan 20 kl. 18:31

Man misstänks för flera stölder på AsecsEn man i 40-årsåldern greps under fredagen efter att ha stulit varor från flera butiker på Asecs i Jönköping.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Asecs, Jönköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man misstänks för flera stölder, Asecs
Jönköpingsnytt - 19 jan 18 kl. 12:07

Flera stölder på Asecs

Polisen har i dagarna haft fullt upp med såväl flera narkotikabrott som butiksstölder, bland annat på Asecs.
.

Jönköpingsnytt - 09 jun 19 kl. 19:02

Asecs-chefen efter läckan: ”Hoppas få svar”

Det är fortfarande oklart vilken gas som gjorde att Asecs evakuerades och över 20 personer<a href="https://www.jnytt.se/article/asecs-utryms-efter-gaslarm/" id="link-a688bddae18d46a7cab0b60e48b17847"> fick föras till sjukhus</a> under fredagen.

Jönköpingsnytt - 23 sep 19 kl. 15:27

Flera butiksstölder under helgen

Det har varit många butiksstölder i Jönköping under helgen. Polisen har bland annat fått åka flera vändor till Asecs.
.

Jönköpingsnytt - 24 maj 18 kl. 12:39

Modekedja flyttar in på Asecs

Klädkedjan Gina Tricot kommer nu att flytta in på Asecs.
– Det här blir jättebra, det är ett starkt och omtyckt varumärke med ett bra utbud, säger Lars Bröms, centrumchef på Asecs.
.

Jönköpingsnytt - 26 okt 17 kl. 10:44

Stort bildspel från Asecs invgining

På torsdagsmorgonen invigdes den nya delen av Asecs köpcentrum. Nya restauranger har öppnat tillsammans med butiker som flyttat till sina nya lokaler i den nybyggda delen. Se ett stort bildspel från invigningen.

Jönköpingsnytt - 26 okt 17 kl. 15:03

Nya Asecs utrymt efter misstänkt brand

Räddningstjänsten är just på plats på nya Asecs i Jönköping. Hela nya delen av köpcentret är utrymt efter flera brandlarm.<br/>.

Jönköpingsnytt - 05 nov 17 kl. 12:05

Nya Asecs utrymt efter nytt brandlarm

Nya Asecs i Jönköping har återigen fått utrymmas sedan brandlarmet börjat tjuta.<br/> Under söndagsförmiddagen fick besökare lämna lokalerna sedan automatlarmet börjat tjuta, och det indikerat att det börjat brinna.<br/>.

Jönköpingsnytt - 11 dec 17 kl. 18:39

Klädbutiker öppnar denna vecka på Asecs

Ni som gillar kläder kan få en tidig julklapp för denna vecka så öppnar tre klädbutiker på Asecs Center i Jönköping.<br/>.

Jönköpingsnytt - 22 dec 17 kl. 15:41

Larm om lastbilsbrand vid Asecs

SOS fick klockan 15:27 larm om en lastbilsbrand under bron på Kompanigatan vid asecs.<br/>.

Jönköpingsnytt - 27 dec 17 kl. 13:56

Väktare jagade klädtjuvar på Asecs

Väktare på A6-centrum sprang strax innan klockan 13 på onsdagen efter två män som flydde efter att ha stulit kläder i en sportbutik på Asecs.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Tord värvar från J-Södra

Igor Popanicic, försvarsspelare som de senaste åren tillhört J-Södras organisation på ett lärligskontrakt, lämnar J-Södra.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Omtalad komiker till Jönköping

Özz Nûjen firar 20 år på standup- scenen med en jubileumsturné hösten 2020. Den 4 december kommer han till Jönköping.
.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Just nu problem att logga in på sajten

Under onsdagens eftermiddag uppstod tekniska problem vilket påverkar inloggningstjänsten på Hall Medias sajter. Det går just nu inte att logga in för våra Premium-kunder. Vi beklagar detta men jobbar på att lösa problemet.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Så agerar Jönköping Airport mot viruset

Risken för att resenärer smittas av coronaviruset utomlands och sedan för med det hem till Sverige har ökat, enligt Folkhälsomyndigheten.
Jönköping Airport medger att det är en oroande utveckling, med flera bekräftade fall i Europa, men menar samtidigt på att man är väl förberedda att hantera en situation om det skulle uppstå.
– Vi har haft en förhöjd beredskap sedan det första fallet av coronaviruset kom, säger Rony Forsberg, vd på Jönköping Airport.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Ökad risk för nya fall av coronaviruset

Enligt Folkhälsomyndigheten har risken för att personer upptäcks i Sverige som har smittats av coronaviruset utomlands ökat sedan viruset spridit sig till Europa.
– Det kan komma till ett läge där vi behöver omprioritera, säger Malin Bengnér, smittskyddsläkare vid Regionen Jönköpings län.
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Höga haltar av hälsofarliga ämnen upptäckt

Ett område i Vaggeryds kommun har spärrats av efter att resultatet från en miljöundersökning visat på mycket höga haltar av hälsofarliga metaller och ämnen i marken. Nu uppmanas allmänheten att undvika platsen.
– Det är alltid lätt att tala om vad man borde ha gjort när man har något slags facit, säger Helene Jansson, handläggare förorenade områden vid Länsstyrelsen i Jönköping.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Här utmanas traditionellt kvinnligt

Vad händer när den traditionella kvinnorollen utmanas av nya idéer? Det försöker sistaårseleverna på Per Brahegymnasiets teaterinriktning ge svar på genom pjäsen ”I döda systrars sällskap”.
– Vi vill visa den press som framför allt unga tjejer har på sig, säger Li Samuelsson, en av de skådespelande eleverna.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Klassisk kedja i ekonomisk kris

Sminkkedjan Make up store inleder en företagsrekonstruktion, ett slags alternativ till konkurs. Det är handlingar från Stockholms tingsrätt, som sajten <a href="https://www.breakit.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Frågetecken kring HV71:s stjärnduo

Han kom till HV71 från Djurgården inför säsongen. Nu har Joakim Engström chansen att coacha bort sin gamla klubb från chanserna att vinna SM-guld.
Trots att det finns frågetecken kring två av lagets nyckelspelare så är chanserna till avancemang fortfarande stora, framförallt eftersom den nyblivna HV-tränaren har hittat en svaghet hos sitt gamla gäng.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Larm om ny trafikolycka

Under tisdagen inträffade en lång rad trafikolyckor i Jönköping med omnejd. Nu har det kommit ytterligare ett olyckslarm.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.