YA > Nyheter

Wednesday, 26 February, 20:14

YA - 24 jan 20 kl. 16:08

Gemensam tillsyn: Myndigheter kontrollerade matvagnar på ÖP-torgetMatkvaliteten och laglydigheten kontrollerades vid en större tillsyn bland matvagnarna på Österports torg på fredagen. Fler avvikelser noterades, medan polisen i samband med kontrollen haffade en person som misstänks för narkotikabrott..
Läs mer på YA
Läs mer om:
ÖP, Österports

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gemensam, tillsyn, Myndigheter, kontrollerade, matvagnar, ÖP-torget
Skånskan - 29 jan 16 kl. 10:00

Kommunen får kritik för brist på tillsyn

Kävlinge Inte en enda gång under 2015 kontrollerade Kävlinge kommun om butiker som säljer folköl och cigaretter följer lagen.
Nu får socialtjänsten kritik av länsstyrelsen.Myndigheten anser att kommunen brister i tillsynen eftersom det inte gjorts några besök på försäljningsställena under hela fjoråret.

Skånskan - 28 feb 17 kl. 05:00

Polisen får kritik för bristande hjälp vid tillsyn

ESLÖV Polisen har inte kunnat erbjuda den hjälpande hand till kommunen som man utlovat när det gäller tillsynen av hur krogarna sköter alkoholserveringen.
– Jag tycker inte att de skött sitt ansvar, säger vård- och omsorgsnämndens ordförande Tony Hansson (S).
Han är dock beredd att ta tillbaka sin kritik efter att ha hört förklaringarna.

BT - 08 okt 12 kl. 14:18

Tillsyn av fastigheter behöver samordnas

Som fastighetsägare idag har man många olika lagar att följa och leva upp till. Och det kommer nya i en strid ström. Det är allt från regleringar som gäller buller, fukt och skadedjur till ventilation, avfall och brand.

YA - 20 timmar sedan

Ingen ska behöva bo i bostäder utan bygglov – så ska kommunen förbättra sin tillsyn

Inga barn och vuxna i kommunen ska behöva bo i byggnader som inte är avsedda för bostäder. Det är bygglovsenhetens främsta mål med sin tillsyn det här året..

BT - 13 dec 14 kl. 12:38

Bristande tillsyn får kritik

Samverkansnämnden ligger efter med livsmedelskontroller efter att kommunernas verksamheter slogs samman i fjol. – Vi har bättre förutsättningar nu, säger verksamhetschef Sebastian Olofsson. Livsmedelskontrollen som genomförs av samverkansnämnden för miljö och bygg har granskats av länsstyrelsen.

Polisen - 12 feb 20 kl. 09:48

Drygt 150 företag kontrollerade i gemensam insats

Polisen är en av åtta myndigheter som ska ta fram gemensamma kontrollmetoder för att motverka fusk och brottslighet i arbetslivet. Under perioden 27 januari – 9 februari besöktes eller kontrollerades drygt 150 företag i gemensamma kontroller..

Dagen - 17 jan 12 kl. 03:00

Lasse Svensson leder vägen mot en gemensam framtid

Gemensam framtids förste kyrkoledare heter Lasse Svensson. Så kommer det att bli om kyrkostyrelsens förslag röstas igenom vid kyrkokonferensen i maj. - Jag är både lite överraskad och väldigt glad.

Trelleborgs Allehanda - 21 feb 14 kl. 08:31

Grisar på färja lämnades utan vatten och tillsyn

Foto: Skånemedia
Ombord på färjan till Rostock lämnades grisarna utan vatten och tillräcklig tillsyn. Nu riktar länsstyrelsen skarp kritik mot djurtransportören som fraktade djuren som hämtats från en gård i Hammenhög. – Det är allvarliga brister under transporten, säger djurskyddsinspektören Mattias Gårdlund på länsstyrelsen.

Kristianstadsbladet - 21 feb 14 kl. 08:35

Grisar på färja lämnades utan vatten och tillsyn

Foto: Skånemedia
Ombord på färjan till Rostock lämnades grisarna utan vatten och tillräcklig tillsyn. Nu riktar länsstyrelsen skarp kritik mot djurtransportören som fraktade djuren som hämtats från en gård i Hammenhög. – Det är allvarliga brister under transporten, säger djurskyddsinspektören Mattias Gårdlund på länsstyrelsen.

Regeringen - 09 jun 16 kl. 09:00

Riksrevisionens rapport om Säkerhets- och integritetsskyddsnämndens tillsyn över brottsbekämpande myndigheter

I skrivelsen redovisar regeringen sin bedömning av de iakttagelser och slutsatser som Riksrevisionen har gjort i rapporten Tillsyn över brottsbekämpande myndigheter – En granskning av Säkerhets- och integritets-skyddsnämnden (RiR 2016:2)..

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Domstol röjde hemliga uppgifter

YA - 1 timme sedan

Filmrecension: En förlorares upprättelse

En lunsig säkerhetsvakt förvandlades från osannolik hjälte till monster över en natt i allmänhetens ögon. Här får han ett varmt och medryckande porträtt av Clint Eastwood..

YA - 1 timme sedan

Mannen följde fogdens uppmaning – flyttade bil och åkte fast för rattfylleri

Den berusade mannen lydde Kronofogdens uppmaning att flytta sin bil. Ystads tingsrätt tror honom, men ser det inte som en ursäkt. Mannen döms därför till en månads fängelse för grovt rattfylleri..

YA - 1 timme sedan

Kiese Thelin: "Vi kan skada dem"

Malmö FF måste vinna mot Wolfsburg för att nå åttondelsfinal i Europa League. Då plockar Isaac Kiese Thelin gärna fram minnen från 2014 när MFF slog ut Salzburg..

YA - 2 timmar sedan

Maja och Olle får egna namnsdagar

Maja och Olle har länge varit populära namn att döpa sina barn till, men det är först nu som namnlängdskommittén beslutat att de ska få sina egna namnsdagar. Dessutom förs ytterligare fem namn in i almanackan från 2022..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.