DI > Ekonomi

Monday, 17 February, 03:02

DI - 24 jan 20 kl. 16:04

Gardells hårda krav efter Ericssons fiaskoEricssons storägare Cevian Capital kräver att Ericsson förbättrar lönsamheten och vinner marknadsandelar under 2020..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ericssons, Cevian Capital, Ericsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gardells, hårda, kravefter , Ericssons, fiasko
DN - 31 maj 17 kl. 09:05

Ericssons aktiekurs steg efter Gardells intåg

Telekombolaget Ericssons aktiekurs steg med nästan 4 procent när Stockholmsbörsen öppnade. Den första reaktionen på aktieaktivisten Christer Gardells intåg i bolaget blev alltså positivt..

Dagens PS - 08 feb 18 kl. 11:52

Jonas Gardells krav för att dansa i TV

”Jag vill ha 10 miljoner”, berättar komikern och författaren. Han tackade jag till att vara med i TV4:s ”Let’s dance”, uppger Aftonbladet, men efter att han kastat fram sitt krav på ersättning för att medverka blev det dödstyst. Cheferna på tv-kanalen hörde aldrig av sig, berättar tidningen.

Dagens PS - 08 feb 18 kl. 11:52

Jonas Gardells krav för att dansa i TV

”Jag vill ha 10 miljoner”, berättar komikern och författaren. Han tackade jag till att vara med i TV4:s ”Let’s dance”, uppger Aftonbladet, men efter att han kastat fram sitt krav på ersättning för att medverka blev det dödstyst. Cheferna på tv-kanalen hörde aldrig av sig, berättar tidningen.

Expressen - 10 sep 14 kl. 05:30

Efter succén – Jonas Gardells krav på SVT

Jonas Gardells musikal "Livet är en schlager" har i morgon premiär på Cirkus. Och efter succén med "Torka aldrig tårar utan handskar" kan Jonas Gardell välja och vraka mellan uppdragen. Nu har författaren skrivit på ett kontrakt om en ny tv-serie för SVT – men han har ställt krav.

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 17 kl. 08:43

Gardells intåg bakom Johanssons avhopp

Ericssons styrelseordförande Leif Johansson meddelar att han inte ställer upp till omval på årsstämman 2018. Valberedningen har inlett arbetet med att hitta en ersättare – "en bra ordförande", säger Ericssons nya storägare Christer Gardell till TT. "Bol.

GöteborgsPosten - 05 jul 17 kl. 10:24

Gardells intåg bakom Johanssons avhopp

Ericssons styrelseordförande Leif Johansson meddelar att han inte ställer upp till omval på årsstämman 2018. Valberedningen har inlett arbetet med att hitta en ersättare – "en bra ordförande", säger Ericssons nya storägare Christer Gardell till TT..

DN - 31 maj 17 kl. 09:05

Ericssons aktiekurs fortsätter stiga

Efter en positiv start för telekombolaget Ericsson fortsatte aktekursen att stiga under onsdagen. Reaktionen på aktieaktivisten Christer Gardells intåg i bolaget blev alltså positivt..

Nyteknik - 05 jul 17 kl. 12:15

Gardells intåg bakom Johanssons avhopp från Ericsson

Ericssons styrelseordförande Leif Johansson vill inte längre svinga ordförandeklubban i den svenska telekomjätten. Beslutet kommer efter att Christer Gardell med aktivistfonden Cevian nu är största ägare i bolaget..

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 17 kl. 17:47

Investor Ericssons största ägare – igen

Wallenbergs maktbolag Investor är på nytt största ägare i Ericsson. Investor har under tredje kvartalet köpt aktier för 1,2 miljarder kronor i telekomjätten och har därmed passerat Christer Gardells Cevian Capital, skriver Dagens industri. Cevian Capita.

Kristianstadsbladet - 15 okt 17 kl. 17:47

Investor Ericssons största ägare - igen

Wallenbergs maktbolag Investor är på nytt största ägare i Ericsson. Investor har under tredje kvartalet köpt aktier för 1,2 miljarder kronor i telekomjätten och har därmed passerat Christer Gardells Cevian Capital, skriver Dagens industri.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Viruset blottar Kinas fördumning

För inte så länge sedan satt jag på en uteservering vid floden som rinner genom den sydkinesiska staden Guangzhou när en tysk affärsman….

DI - 4 timmar sedan

Svenska jätteskärmen intar världens klassrum

Från digitalt hjälpmedel i klassrummen till barnvakt i offentliga miljöer.  Med sina interaktiva 32-tumsbord ställer östgötska Manico nu in….

DI - 5 timmar sedan

Därför fortsätter svenskar rata hus i Spanien

Svenskarnas intresse för att köpa hus eller lägenhet i Spanien fortsätter dala. De spanska bostadspriserna har ökat kraftigt och väntas….

DI - 5 timmar sedan

Fyra döda i flygkrasch Frankrike

Fyra människor omkom när det mindre flygplanet de färdades i störtade i Creissels i Aveyrondepartment i södra Frankrike, rapporterar….

DI - 5 timmar sedan

Notan för reparation av Big Ben skjuter i höjden

Skadorna blev större än man trott, när bomberna föll över Big Ben under andra världskriget..

DI - 5 timmar sedan

Miljöaktivister hindrar Teslas nya fabrik

Teslas storslagna planer på en enorm fabrik utanför Berlin har stött på patrull..

DI - 7 timmar sedan

Tung investmenttrio spränger 100-miljardersvallen

Stockholmsbörsen har fått tre nya investmentbolagsbjässar – med rekordvärderingar på över 100 miljarder kronor. ”Det är väldigt roligt att….

DI - 8 timmar sedan

Sex kniviga lägen – här är avtalen som räddar bolaget

Många småföretagare har inga juridiska avtal som säkrar deras bolag vid en skilsmässa eller när en delägare drar sig ur..

DI - 8 timmar sedan

Motkandidater kritiserar miljardären Bloomberg

Miljardären Michael Bloomberg var sen med att kliva in i racet om att bli Demokraternas slutliga presidentkandidat i valet i november..

DI - 14 timmar sedan

Kina: Drastiska virusåtgärder ger effekt

För tredje dagen minskar antalet nya registrerade sjukdomsfall i det nya coronaviruset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.