YA > Nyheter

Friday, 21 February, 08:06

YA - 24 jan 20 kl. 16:01

Sveriges trevligaste bilprovning tar sig tid med kunderna100 procent nöjda kunder måste ses som ett fantastiskt resultat. Och de anställda på Bilprovningen i Skurup har receptet. – Vi gör allt för kunden, och vi gör det med ett leende, säger Rickard Arevi..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Bilprovningen, Skurup, Rickard Arevi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sveriges trevligaste, bilprovning, tarsig , tidmed , kunderna
HBL - 28 jan 14 kl. 09:58

Det tar tid att tänka

Trestegshopparen blev forskare och arbetar nu på sin doktorsavhandling. För Johan Meriluoto är informationssamhället, it-policy och politikers makt fascinerande ämnen som ska undersökas.Johan Meriluoto, som växte upp i Borgå, är inne på sin andra yrkesbana.

SvD - 07 mar 16 kl. 12:19

Utredning om Wallströms lägenhet tar tid

Det är nu sju veckor sedan mututredningen om utrikesminister Margot Wallströms lägenhet började. "Vissa ärenden tar tid även om det till synes kan vara enkla saker när man tar del av vad som framgår i medier", säger åklagaren Alf Johansson..

Politikerbloggen - 21 jan 11 kl. 16:22

BERIT ANDNOR ?En demokratisk process tar tid?

SAHLINS EFTERTRÄDARE. Berit Andnor leder Socialdemokraternas valberedning. För TV4Nyheterna berättar hon om hur arbetet går.

Kristianstadsbladet - 06 jun 13 kl. 17:01

Kiss spindel tar tid - Witchcraft ställs in

Gigantiska scenbyggen ställer till det i spelschemat.
Kiss enorma 40-årskalas tar tid att montera ner på torsdagen, sedan ska Europes 30-årsskiva byggas upp på fredagen. Amerikanska AOR-nykomlingarna Hardline får stryka sin speltid och istället ta över Witchcrafts klockan 12.

Kristianstadsbladet - 19 nov 13 kl. 08:00

Rektorn: Det tar tid med rekrytering

Skolledningen besvarar kritiken.
– Jag förstår att föräldrar blir oroade när personal är borta. Vi försöker lösa det på bästa sätt.

Kristianstadsbladet - 01 dec 13 kl. 10:25

Skogskontroll efter Hilde tar tid


Skogsinventeringarna efter stormen Hilde fortsätter. Det är stora områden som ska gås igenom, vilket tar tid, och en mer exakt uppskattning av hur stora skador stormen orsakade väntas kunna presenteras först på tisdag.De senaste dagarnas blåsiga väder har också fördröjt arbetet på sina håll och fällt fler träd.

BT - 01 dec 13 kl. 10:26

Skogskontroll efter Hilde tar tid

Skogsinventeringarna efter stormen Hilde fortsätter. Det är stora områden som ska gås igenom, vilket tar tid, och en mer exakt uppskattning av hur stora skador stormen orsakade väntas kunna presenteras först på tisdag. De senaste dagarnas blåsiga väder har också fördröjt arbetet på sina håll och fällt fler träd.

Helsingborgs Dagblad - 01 dec 13 kl. 10:27

Skogskontroll efter Hilde tar tid

Skogsinventeringarna efter stormen Hilde fortsätter. Det är stora områden som ska gås igenom, vilket tar tid, och en mer exakt uppskattning av hur stora skador stormen orsakade väntas kunna presenteras först på tisdag. De senaste dagarnas blåsiga väder har också fördröjt arbetet på sina håll och fällt fler träd.

NT - 01 dec 13 kl. 10:25

Skogskontroll efter Hilde tar tid

Skogsinventeringarna efter stormen Hilde fortsätter. Det är stora områden som ska gås igenom, vilket tar tid, och en mer exakt uppskattning av hur stora skador stormen orsakade väntas kunna presenteras först på tisdag..

Skånskan - 15 maj 14 kl. 06:43

Jobbmejl tar tid från barnen


Jobbmejl tar tid från barnen..

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Vapenhot vid inbrott i Skåne..

YA - 1 timme sedan

Ovetjkin ett mål från exklusiva klubben

Den ryske målmaskinen Alexander Ovetjkin jagar sitt 700:e mål i NHL. I matchen mot Montreal kom nummer 699. Trots det förlorade hans Washington snöpligt med 3–4 mot Montreal..

YA - 2 timmar sedan

Låg lavinkunskap hos många snöskoterförare

De senaste tre vintrarna har snöskoterförare varit inblandade i 40 allvarliga lavintillbud, varav två med dödlig utgång. Det är friåkarna som tar störst risker..

YA - 2 timmar sedan

Kameror minskade trakasserier mot poliser

Poliser med kroppsburna kameror trakasseras inte lika ofta. Speciellt syns en minskning av sexuella trakasserier mot kvinnliga poliser. Men kameran kan också provocera och leda till angrepp, visar en kartläggning av ett pilotprojekt med kameror på poliser i region Stockholm..

YA - 2 timmar sedan

Kaffe - dyra droppar eller gratis smörjmedel

På många arbetsplatser är fikastunderna ett tillfälle för såväl paus från arbetet, gemenskap med kollegorna och privat eller arbetsrelaterat småprat. Men vem som betalar för det som finns i kopparna varierar..

YA - 2 timmar sedan

Ann-Louise Olander: Nu behöver jag bara en barnfri och nykter dag med uppehållsväder

Det är visst vanligt att göra knasiga saker när fyller 40. Men tatueringar har jag redan och någon sportbil känner jag inget vidare behov av. Så istället åkte jag iväg över sundet.

YA - 2 timmar sedan

Ystadsborna bäst på att köpa bruna bananer

Ystadborna är bäst i landet på att köpa frukt och grönt som är på väg att bli övermogen. Åtminstone om man frågar matbutikskedjan Willys. Enligt företagets egen statistik har Willys kunder i Ystad räddat 12 ton frukter och grönsaker med ”skönhetsfel”..

YA - 2 timmar sedan

De unga lantbrukarna vågade satsa – nu utses de till hela Sveriges mjölkproducenter

När Andreas och Alexandra Nilsson, 29 år gamla, köpte Nyhems gård fanns det olyckskorpar som menade att de tog sig vatten över huvudet. 15 år senare har de bevisat motsatsen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.