Skånskan > Nyheter

Friday, 28 February, 23:08

Skånskan - 24 jan 20 kl. 15:57

Tummen ned för byggplanerESLÖV En fastighetsägare på Stabbarpsvägen skulle vilja bygga om en verkstadslokal till tre lägenheter. Huset består av en övre bostadsvåning och på bottenplanet finns en före detta bilverkstad som stått tom en tid.
Nu ville fastighetsägaren ändra en del av verkstadslokalen och skapa tre lägenheter där. Därför ansökte han hos kommunen om ett förhandsbesked. Men det blev tummen ned hos miljö- och samhällsbyggnadsnämnden, som lämnar negativt förhandsbesked.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV En, Stabbarpsvägen, Trafikverket, Syd, Bengt Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tummen, nedför , byggplaner
Politikerbloggen - 08 apr 11 kl. 16:52

TUMMEN NED Juholt anser att regeringen satsar för lite

TUMMEN NED. Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt är inte imponerad över regeringens satsning på järnvägen. - 800 miljoner kronor täcker inte ens upp förra årets överkostnader, säger han.

Resume - 07 nov 13 kl. 17:14

Tummen ned för tummen


Facebook gör tummen ned för tummen upp. Den numera klassiska gilla-symbolen får stryka på foten till förmån för ett vitt "f", enligt Aftonbladet som refererar till Mashable..

Nyan - 26 mar 14 kl. 17:01

Tummen upp och tummen ned

Nu finns dagens nyhetssändning från Åland24 att se här på webben. I dag berättar vi bland annat att åttavåningshuset i stan får tummen upp av stadsfullmäktige, medan landskapsregeringen får tummen ned av JK, och så berättar vi om tillverkningen av de glasflaskor som ska innehålla Stallhagens återskapade vraköl..

UNT - 18 jan 11 kl. 11:11

Tummen ned för lärarutbildningar

Högskoleverket ger tummen ned för Uppsala universitet att anordna ämneslärarutbildning för grundskolans årskurser 7-9 i  ämnena hem- och konsumentkunskap, idrott och hälsa, bild samt musik..

DN - 02 feb 11 kl. 08:36

Tummen ned för Nordea

Nordea går oväntat bra och avslutade 2010 med rekordvinst. Men börsen gör tummen ned..

DI - 31 okt 11 kl. 08:21

Analytiker ger Saab-affären tummen ned

Kinesiska bilanalytiker ger tummen ned för Saab-affären.Köparna Pang Da och Youngman anses sakna de finansiella musklerna som krävs och det är tveksamt om superdepartementet kommer säga ja, skriver Dagens industri..

UNT - 12 jan 12 kl. 11:48

Lööfs förslag får tummen ned

Centerledaren Annie Lööfs förslag att införa ett grundavdrag på kapitalinkomster för att öka sparandet får tummen ned av allianskamrater. Folkpartiets Carl B Hamilton tror förslaget ökar skatteplanering. (TT).

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 12 kl. 11:50

Lööfs förslag får tummen ned

Centerledaren Annie Lööfs förslag att införa ett grundavdrag på kapitalinkomster för att öka sparandet får tummen ned av allianskamrater. ? Tanken med att människor ska ha pengar på banken är ju i Anne Wibbles anda och bra, men jag är skeptisk till grundavdrag.

Sydsvenskan - 30 jan 13 kl. 14:03

Annie Lööf gör tummen ned

C-ledaren Annie Lööf avvisar nu fler tankegångar i förslaget till nytt idéprogram. Ökad federalism och lokala skattebaser får tummen ned. "Jag är personligen oerhört skeptisk till det", säger hon i en TT-intervju..

TA - 05 aug 13 kl. 10:44

Tummen ned för HSBC


London-noterade HSBC, Europas största bank, redovisar ett vinstlyft för årets första halvår. Men omsättningen föll med 7 procent till 34,4 miljarder dollar under årets första halvår.På börsen var det initialt tummen ned med ett kursfall på cirka 2 procent.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Möregårdh klar för semi i SM

BORDTENNIS Guld, silver eller brons?
Det är frågan för den regerande mästaren, 18-årige Eslövs AI-stjärnan Truls Möregårdh, inför lördagens upplösning av herrsingelklassen i SM-bordtennisen i Söderhamn.Den unge EAI:aren inledde ju SM:et med guld på torsdagen i mixed i par med klubbkompisen Rebecca Tveit Muskantor.

Skånskan - 1 timme sedan

Felicia från Sjöbo årets stjärnskott

BORDTENNIS Sjöbo BTK:s Felicia Borg fick på Skånebordtennisens årsmöte ta emot utmärkelsen som årets stjärnskott.
På pojksidan fick Filip Börjesson, Tomelilla AIS, motsvarande pris.Skånes Bordtennisförbund höll sitt årsmöte i Helsingborg och leddes av hedersordföranden Bertil Andersson.

Skånskan - 2 timmar sedan

Fyra bröder i samma Skivarps Gif-lag

FOTBOLL När Skivarps Gif den gångna helgen mötte Sövestads IF i en träningsmatch spelade fyra bröder Helmesjö i den svartrödrandiga hemmatröjan.
– Mest en kul grej. Samtidigt var de på planen i minst tre minuter, upplyser Johan Ohlsson, sekreterare i Skivarps Gif.

Skånskan - 3 timmar sedan

Testhål blir fyra kilometer djupt

MALMÖ I maj inleder Eon en provborrning på sitt markområde i Norra hamnen för att undersöka möjligheten att utvinna värme från jordskorpan. Borrningen kommer att ske fyra kilometer ner i marken.Om resultatet faller väl ut kan Malmö få landets första djupgeotermianläggning som är direktkopplad till fjärrvärmenätet.

Skånskan - 3 timmar sedan

Pärlan får nytt liv

BEDDINGESTRAND ”Äntligen!”, ”Gud vad kul!” och ”Nu måste vi stötta tjejerna!

Skånskan - 4 timmar sedan

Ytterligare coronafall i Sverige

Inrikes Fyra nya svenska fall av coronaviruset bekräftades under fredagen, rapporterar flera medier.Det rör sig om en person i Uppsala, en i Jönköping och två i Stockholm, skriver bland andra Aftonbladet. De båda fallen i Stockholm kan kopplas till den kvinna som varit på utresa i Iran och som konstaterades vara smittad med viruset så sent som i går, torsdag.

Skånskan - 4 timmar sedan

Bil i frontalkrock med traktor

Kristianstad En frontalkollision mellan en personbil och en traktor inträffade i Träne på fredag eftermiddag.– Det är en frontalkollision mellan en traktor och en personbil, uppger Ola Nilsson, teamledare på SOS Alarm. Totalt ska fyra personer vara inblandade i olyckan, som inträffade i orten Träne på Tollarps landsbygd vid 18-tiden.

Skånskan - 5 timmar sedan

Taxi Trelleborg fakturerade för lite

Kävlinge Turerna kring Kävlinges inköp av taxitjänster har varit många. Kommunen har anklagats för osund konkurrens och överfakturering. Nu konstaterar kommunrevisionen att Taxi Trelleborg fakturerat för lite för skolskjutsarna.

Skånskan - 6 timmar sedan

WHO: risken för global spridning ”mycket hög”

Corona Risken för en global spridning av det nya coronaviruset bedöms nu som "mycket hög" av världshälsoorganisationen (WHO).Detta meddelade organisationen på en presskonferens i Geneve under fredagseftermiddagen. – Spridningen väcker stor oro, på en global nivå, konstaterar WHO:s generaldirektör Tedros Adhanom Ghebreyesus på presskonferensen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Sjöbo är nu näst störst i sydost

sjöbo Sjöbo kommun ökade invånarantalet under förra året och är nu näst största kommunen i sydöstra Skåne.Sjöbo kommuns invånare och ledning kan nu glädja sig åt att kommunen gått om Simrishamns kommun, och lämnar därmed över tredjeplatsen till förra tvåan.
Av sydöstra Skånes fem kommuner är Sjöbo tvåa i antalet invånare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.