Skånskan > Nyheter

Thursday, 20 February, 06:58

Skånskan - 24 jan 20 kl. 15:59

Stopp i tågtrafiken drabbar MalmöInrikes Det är just nu stopp i tågtrafiken mellan Stockholm och Södertälje. Detta drabbar även tåg på sträckan Stockholm C och Malmö.Ett omfattande signalfel drabbar tågresenärer runt om i landet. Det är stopp i tågtrafiken mellan Stockholm C – Flemingsberg. Detta drabbar tåg på sträckorna Stockholm C – Nyköping/Norrköping/Linköping/Malmö, Stockholm C – Katrineholm/Hallsberg/Karlstad/Göteborg.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Malmö, Det, Stockholm, Södertälje, Norrköpinglinköpingmalmö, Hallsbergkarlstadgöteborg, pendeltåg, Upplands Väsby, Kallhäll, Trafikverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppi , tågtrafiken, drabbar, Malmö
Nyheter Väst - 08 mar 14 kl. 14:16

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund.

Det är stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund. Detta beror på en kontaktledning som har rivits ner över banan. Ett tåg är fast mitt på banan och passagerarna får ej lämna på grund av säkerhetsrisk.

Skånskan - 06 mar 19 kl. 20:15

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund

Trafik Det är stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund. Enligt Trafikverket är orsaken ett signalfel. Tågtrafiken är inställd Helsingborg, Teckomatorp-Malmö.

Skånskan - 31 mar 18 kl. 11:59

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Svedala

Skåne Det är just nu stopp i tågtrafiken mellan Malmö central och Svedala efter en olycka.Vissa tåg ersätts med buss eller går annan väg då tågtrafiken väntas börja gå igen tidigast klockan ett på lördagseftermiddagen, uppger Trafikverket. Orsaken är en olyckshändelse i Oxie..

Expressen - 23 apr 13 kl. 15:49

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö-Lund

På grund av en olycka i Åkarp är det under tisdagseftermiddagen stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund..

Skånskan - 08 mar 14 kl. 09:55

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund

Det är just nu stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund efter att en kontaktledning rivits ned i Flackarp, söder om Lund..

SR - 22 jan 17 kl. 13:43

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund

Det är just nu stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund..

Sydsvenskan - 30 mar 17 kl. 18:08

Stopp i tågtrafiken på Malmö C

Det är stopp i tågtrafiken på Malmö centralstation. Anledningen är obehöriga på spåren..

Expressen - 29 apr 17 kl. 11:26

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Simrishamn

Det är stopp i tågtrafiken mellan Malmö C och Simrishamn. Orsaken är ett strömförsörjningsfel på sträckan. Det finns ingen prognos i nuläget för när trafiken kan återupptas, enligt Skånetrafiken..

Expressen - 29 maj 17 kl. 10:30

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund

För tillfället är det stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund.Orsaken är en nedriven kontaktledning, enligt Trafikverket..

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 17 kl. 10:44

Stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund

En nedriven kontaktledning orsakar stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund. Resenärer får räkna med förseningar och att tåg ställs in med kort varsel, uppger Trafikverket. Också i fredags drabbades sträckan av förseningar och inställda tåg, som senare.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Fixade tillfällig snö till uttråkade renkalvar

jularp Den milda, regniga och snöfria vintern gör att djuren på Skånes djurpark blir uttråkade. Zoologen Carl Bratts besök på ishallen i Höör gav en oväntad lösning på problemet.Sportlovstider och nog är det flera av oss som går och längtar efter en snöfylld vinter.

Skånskan - 1 timme sedan

Urpremiär under musikalmånad

Det är musikalmånad på Bastionen i Malmö. Sex musikaler spelas på sex veckor och en av dem är nyskrivna Smitning där publiken möter tre vilsna personer och en grekisk kör vid en landsväg.
– Det är en absurd men samtidigt väldigt ärlig historia, sammanfattar föreställningens regissör Lisa Mårtensson.

Skånskan - 1 timme sedan

Fel att neka man plats på boende

höör Höörs kommun får bakläxa för att ha nekat en funktionshindrad man fortsatt plats på korttidsboende.
De insatser som kommunen föreslog i stället hade kunnat utgöra en fara för mannen, anser domstolen.Mannen har ett funktionshinder som innebär att han löper viss risk för att falla omkull.

Skånskan - 1 timme sedan

Här lär man sig att falla för varandra

SJÖBO Judo – det är inte bara konsten att kunna kasta sin motståndare. Minst lika viktigt är att kunna falla på rätt sätt om man själv åker i matten.Sportlovet är inne på sin tredje dag och Österlens budoklubb har bjudit in till att prova på sporten judo.

Skånskan - 1 timme sedan

Ungdomsgäng skrämmer och stör på stadsbiblioteket

ESLÖv Sedan några veckor tillbaka har ett ungdomsgäng härjat på stadsbiblioteket. Stöket har lett till att andra besökare känt obehag för att passera entrén och andra har störts av stojet inne på biblioteket.
Nu har väktare börjar rondera på biblioteket och strålkastare har satts upp vid entrén.

Skånskan - 8 timmar sedan

Skräll av Nomin

BORDTENNIS De från Eslövs AI-tjejerna Rebecca Muskantor och Nomin Baasan var de två enda svenska spelarna som överlevde den första dagen i ITTF:s juniorklass i Safir i Örebro.Rebecca Muskantor gick tack vare sin sjätteseedning direkt in i slutspelets andra omgång och vann där en högdramatisk sjusetsrysare över Alina Vydruchenko, Ukraina.
Nomin Baasan började dagen med gruppspel och tog sig vidare till slutspelet tack vare två 3-1-segrar.

Skånskan - 9 timmar sedan

EHF knäckte serieledaren

HANDBOLL Efter två nederlag i rad reste sig Eslövs HF och slog serieledaren Fjärås.
– En riktig urladdning, säger Henrik Hurtig, Eslövs spelande tränaren, efter 29-20 på hemmaplan.På kuppen återtog EHF tredjeplatsen, den sista kvalplatsen uppåt, i division 2 södra.

Skånskan - 9 timmar sedan

Parkeringsoro på Limhamn

Limhamn Redan första dagen med betalparkeringar utbröt kaos i Limhamns centrum.
Det menar flera av handlarna som liksom de boende oroas av utvecklingen.– Vi vill ha kvar vår stad i staden och fortsätta handla och ta del av andra tjänster här i centrum, men nu är stadsdelskärnan hotad, menar Camilla Marinus, som tog initiativ till en rundvandring med politikerna i tekniska nämnden för att visa på effekterna av beslutet att införa betalparkering dygnet runt.

Skånskan - 10 timmar sedan

Stort bortafölje stöttar MFF

FOTBOLL
Inget tävlingsspel på ett par månader. Och strul för nyckelspelare med skador och känningar.
Malmö FF har onekligen en mycket tuff uppgift framför sig i dubbelmötet med Wolfsburg.

Skånskan - 12 timmar sedan

Särskilt boende i privat regi på gång

SVEDALA Veidekke vill vid Järnvägsgatan på Segestrand bygga ett särskilt boende med 40 lägenheter och till det 28 trygghetslägenheter.
I dag torsdag får bygg- och miljöpolitikerna deras ansökan om bygglov på sitt bord.15 personer med biståndsbeslut står just nu i kö för en plats på något av Svedalas särskilda boenden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.