YA > Nyheter

Monday, 17 February, 08:43

YA - 24 jan 20 kl. 15:59

Drogpåverkad bilförare sprang till skogs20-åringen stannade inte bilen på polisens uppmaning och försvann sedan in i skogen tillsammans med sina passagerare. Nu har han dömts för bland annat grov olovlig körning och rattfylla..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Drogpåverkad, bilförare, sprangtill , skogs
SN - 30 maj 16 kl. 03:07

Drogpåverkad bilförare i Nyköping

Under natten till måndag kunde polisen stoppa en drogpåverkad bilförare..

Alingsås tidning - 21 aug 17 kl. 09:47

Drogpåverkad bilförare

En påverkad bilförare i 30-årsåldern stoppades av polis på Ljurhallavägen, väg 1765, klockan 19.20 på söndagskvällen. Enligt polisen var han påverkad av flera olika preparat.

Västerbottens Folkblad - 01 dec 18 kl. 04:40

Drogpåverkad bilförare stoppad

En polispatrull beslöt vid 02.20-tiden att kontrollera en bilförare i centrala Umeå. Vid kontrollen visade det sig att bilföraren var drogpåverkade och denne fick nu följa med för ytterligare provtagning..

Västerbottens Folkblad - 26 jun 18 kl. 02:16

Drogpåverkad bilförare stoppad

En polispatrull beslöt vid 00.30-tiden att kontrollera en bil i centrala Lycksele. Vid kontrollen uppstår misstanke om att föraren är drogpåverkad.

Västerbottens Folkblad - 03 jan 19 kl. 04:36

Drogpåverkad bilförare stoppad

En polispatrull beslöt vid 01.15 att kontrollera en personbil på Östra Kyrkogatan i Umeå. Vid kontrollen uppstod misstanke om att bilföraren var drogpåverkad och föraren som var en man i 25-årsåldern togs därför med till polisstation för ytterligare provtagning..

Expressen - 26 feb 15 kl. 15:50

Drogpåverkad förare stoppad på E18

Stockholmspolisen grep under torsdagseftermiddagen en drogpåverkad bilförare som misstänks ha dundrat in mot Stockholm i en vansinnesfärd på E18. Händelsen föranledde ett massivt polispådrag. – Personen som larmade oss blev omkörd av den här personen och sa att det bara lät "swisch", och sedan var bilen borta, säger Eva Nilsson vid polisens kommunikationscentral..

Alingsås tidning - 15 jan 16 kl. 09:38

Kraftigt drogpåverkad bilförare

En bilförare i 30-årsåldern är misstänkt för drograttfylla sedan han stoppades av polis på E20 vid Västra Bodarna sent på torsdagskvällen. Mannen, som är från Göteborg, togs med till polishuset för provtagning. Han var så pass påverkad att han fick stanna i arresten över natten, enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade..

Dalarnas tidningar - 04 mar 16 kl. 14:12

Drogpåverkad bilförare stoppades

Vid halvfyratiden natten mot fredag stoppade polisen en bil mellan Norrvik och Brunnsvik. Den kördes av en man född 1955 och som är skriven i Insjön men ofta vistas i Ludvika kommun och är väl känd av polisen. Han visade tydliga tecken på att vara drogpåverkad.

DalaDemokraten - 04 mar 16 kl. 14:12

Drogpåverkad bilförare stoppades

Vid halvfyratiden natten mot fredag stoppade polisen en bil mellan Norrvik och Brunnsvik. Den kördes av en man född 1955 och som är skriven i Insjön men ofta vistas i Ludvika kommun och är väl känd av polisen. Han visade tydliga tecken på att vara drogpåverkad.

Alingsås tidning - 05 aug 16 kl. 08:22

Drogpåverkad bilförare

En drogpåverkad kvinna i 40-årsåldern stoppades av polis när hon körde bil på Fiskaregatan i Alingsås vid 16-tiden på torsdagen. Hon fick följa med till polishuset för provtagning. Hon saknade körkort.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Senaste coronaoffret i Hongkong: Toapapper

Oron kring coronaviruset leder till hamstring i Hongkong. Toalettpapper är så hett eftertraktat att det nu blivit föremål för väpnat rån..

YA - 30 minuter sedan

Slöjförbudets effekt: Fler bär slöja i Skurup

När skånska Skurup tog beslut om slöjförbud i skolan blev resultatet det motsatta – nu är det många fler flickor som kommer till skolan i slöja än tidigare..

YA - 30 minuter sedan

Nu börjar jakten på det snösäkra rallyt

Rally Sweden står inför en av de största utmaningarna i sin 70-åriga historia. Mitt i den globala uppvärmningen måste arrangörerna hitta ett sätt att säkra snötillgången. Och det är bråttom..

YA - 2 timmar sedan

Väder: Varning för ännu en stormig dag

SMHI har utfärdat både vind- och översvämningsvarningar inför vad som befaras bli ännu en stormig dag i sydvästra Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.