Sydöstran > Nyheter

Saturday, 29 February, 00:33

Sydöstran - 24 jan 20 kl. 15:35

900 människor smittade av viruset - nu rustar Region Blekinge för misstänkta fall”Plockat fram de rutiner vi haft sedan länge”..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Region Blekinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 900människor , smittadeav , virusetnu , rustar, Region, Blekinge, för misstänkta fall
Expressen - 01 feb 20 kl. 08:31

MORGONENS NYHETER: Pojke livshotande skadad efter olycka med A-traktor • 259 döda i coronaviruset – 11 900 smittade • En skadad efter villabrand i Gävle

Bara under fredagen dog 46 personer av coronaviruset. Nu har 259 personer dött och mer än 11 900 bekräftats vara smittade.Polisen utreder en misstänkt mordbrand efter att det börjat brinna i en bostad – en person är skadad.

Kristianstadsbladet - 06 aug 14 kl. 15:58

Nu över 900 döda i ebolaepidemin


Antalet dödsoffer i utbrottet av det dödliga viruset ebola i Västafrika har stigit till 932 efter att 45 personer avlidit mellan 2-4 augusti, enligt Världshälsoorganisationen WHO, uppger Reuters. Under samma period säger organisationen att antalet misstänkta, troliga och bekräftade sjukdomsfall stigit med 108 till totalt 1 711 fall, skriver organisationen i ett uttalande.De flesta av de nya fallen rapporterades från Liberia.

BT - 06 aug 14 kl. 15:59

Nu över 900 döda i ebolaepidemin

Antalet dödsoffer i utbrottet av det dödliga viruset ebola i Västafrika har stigit till 932 efter att 45 personer avlidit mellan 2-4 augusti, enligt Världshälsoorganisationen WHO, uppger Reuters. Under samma period säger organisationen att antalet misstänkta, troliga och bekräftade sjukdomsfall stigit med 108 till totalt 1 711 fall, skriver organisationen i ett uttalande. De flesta av de nya fallen rapporterades från Liberia.

BT - 06 aug 14 kl. 18:03

Över 900 döda i ebolaepidemin

Antalet dödsoffer i utbrottet av det dödliga viruset ebola i Västafrika har stigit till 932. Det efter att 45 personer avlidit mellan 2–4 augusti, enligt Världshälsoorganisationen WHO, uppger Reuters. Under samma period säger organisationen att antalet misstänkta, troliga och bekräftade sjukdomsfall stigit med 108 till totalt 1 711 fall, skriver organisationen i ett uttalande.

Kristianstadsbladet - 28 maj 13 kl. 14:49

Dödsfall i nya viruset i Frankrike


En 65-årig man i Frankrike har avlidit till följd av det nya sars-liknande coronaviruset, uppger sjukhuset och myndigheter. Patienten hade nyligen kommit hem från Dubai.Det är ett av två konstaterade fall av smittan i Frankrike, och ger stöd för WHO:s antagande om att viruset kan smitta människor emellan via luften.

Expressen - 01 aug 14 kl. 08:25

Hjälparbetare smittade av ebola-viruset

De två amerikanerna reste till Västafrika för att hjälpa ebolasmittade. I stället kämpar läkaren Kent Brantly, 33, och missionären Nancy Writebol, 60, för sina liv efter att ha blivit smittade av det dödliga viruset. Nu uppges de vara på väg att evakueras till USA samtidigt som landets myndigheter uppmanar sina medborgare att hålla sig borta från den drabbade regionen..

SVT - 15 nov 19 kl. 19:13

Tre smittade av zikavirus i Frankrike

Ett tredje fall av zikavirus har nu konstaterats i Frankrike. Det är första gången där personer blivit smittade med viruset av europeiska myggor, skriver EU:s smittskyddsmyndighet (ECDC) på sin hemsida. – Man vet inte säkert hur viruset kommit till Europa, säger Anders Wallensten, biträdande statsepidemiolog på Folkhälsomyndigheten..

Skånskan - 24 jan 20 kl. 21:32

Två personer i Frankrike har smittats av viruset

INRIKES Två människor har bekräftats smittade av coronaviruset i Frankrike, uppgav landets hälsominister Agnès Buzyn för franska medier på fredagskvällen.
Ministern sa att det första fallet upptäcktes i Bordeaux och det andra i Paris, skriver Le Parisien.En av de smittade tog kontakt med sjukvården på torsdagen.

Sydsvenskan - 01 feb 20 kl. 01:04

Fler än 11 000 smittade av viruset

Antalet som bekräftats smittade av Wuhanviruset i Kina är nästan uppe i 11 800, rapporterar kinesiska myndigheter. En man på Kanarieöarna har bekräftats vara smittad av viruset. Under fredagen avled ytterligare 46 personer, varav 45 i den värst drabbade.

Barometern - 01 feb 20 kl. 09:52

Kina: Fler än 11 000 smittade av viruset

Antalet som bekräftats smittade av coronaviruset i Kina är nästan uppe i 11 800, rapporterar kinesiska myndigheter. En man på Kanarieöarna har bekräftats vara smittad av viruset..

SR - 01 feb 20 kl. 10:56

Fler än 11 000 smittade av viruset

Antalet som bekräftats smittade av Wuhanviruset i Kina är nästan uppe i 11 800, rapporterar kinesiska myndigheter. En man på Kanarieöarna har bekräftats vara smittad av viruset. Under fredagen avled ytterligare 46 personer, varav 45 i den värst drabbade Hubeiprovinsen..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 1 timme sedan

Man knivskuren – allvarligt skadad

Sydöstran - 1 timme sedan

Frånvarande Polanski överskuggar filmgala

Roman Polanskis film "En officer och spion" belönades med priser på franska Césargalan. Men ingen var på plats för att ta emot utmärkelsen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Avrådan från handskakningar i Frankrike

Sydöstran - 1 timme sedan

Segern som ger Norwich nytt hopp

Sydöstran - 1 timme sedan

Isak utbytt – Sociedad trea i ligan

Sydöstran - 1 timme sedan

Lindström sköt KHK kvar i allsvenskan

Efter 4–3-segern mot Västerås är Karlskrona HK klart för allsvenskt spel nästa säsong säsong. Två minuter och 46 sekunder in på fjärde perioden kom det förlösande målet för KHK – Så skönt att sätta pucken i mål, jublar målskytten Axel Lindström..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Disciplinerat Vimmerby manövrerade ut Krif

Krif slog ut den första matchbollen. Vimmerby vann rond två med 4–2 och tog kvaldramat till ett avgörande på lördag eftermiddag. – Det blev ju inte som vi hoppats, men det här är inte över än, säger forwarden Viktor Holmqvist.

Sydöstran - 2 timmar sedan

Skurups rektorer enade mot slöjförbudet

Sydöstran - 2 timmar sedan

Veteranerna stal showen från startfältet

Melodifestivalartisterna fick tuff konkurrens om uppmärksamheten i Andra chansens genrep – av gamla schlagerlegendarer som Björn Skifs, Tomas Ledin och Siw Malmkvist..

Sydöstran - 2 timmar sedan

USA-börsernas sämsta vecka sedan 2008

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.