Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 29 February, 00:41

Affärsvärlden - 24 jan 20 kl. 15:13

JP Morgan uppmanar till extrem försiktighet i TeslaInvestmentbanken JP Morgan uppmanar till "extrem försiktighet" i fallet med Tesla. Banken ser en potentiell nedsida om 58 procent efter den senaste starka utvecklingen, rapporterar The Fly..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Morgan, Tesla, JP Morgan, The Fly

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JP Morgan, uppmanartill , extrem, försiktigheti , Tesla
YLE - 29 jul 13 kl. 15:00

Polisen uppmanar till försiktighet med dörrknackare

Polisen i Jakobstad och Mellersta Österbotten uppmanar till försiktighet när det gäller främlingar som ringer på dörren. De senaste veckorna har polisen tagit emot flera anmälningar om personer som genom att be om vatten trängt sig in i bostäder. I samma väva har pengar, smycken och bankkort försvunnit.

YLE - 23 jun 17 kl. 09:00

Expert uppmanar till försiktighet med midsommarbrasan

Ledande brandinspektör Knut Lehtinen vid Egentliga Finlands räddningsverk uppmanar till försiktighet ifall man planerar att bränna en midsommarbrasa. Vädret har varit regnigt men det garanterar inte att en olycka inte kan ske och då är goda råd dyra. Knut Lehtinen hoppas man är försiktig ifall man bränner en midsommarbrasa.

Nyhetskanalen - 08 jul 12 kl. 23:15

SMHI: Uppmanar till försiktighet

SMHI gick på söndagskvällen ut med en klass 3-varning för extremt höga flöden för Emåns biflöde Brusaån och Silverån. Klass 3-varningen kvarstår och kulmen beräknas inträffa i morgon eller under onsdagen.- På vissa ställen är det mycket vatten på vägarna, så vi uppmanar folk till försiktighet och att respektera avspärrningarna, säger insatschefen Andreas Enberg hos räddningstjänsten i Hultsfred..

Västerbottens Folkblad - 24 jul 14 kl. 18:56

Uppmanar till försiktighet med eld

En gräsbrand i Robertsfors kan ha orsakats av en glödande fimp. Nu uppmanar polis och räddningstjänst till försiktighet med elden. Sommarvädret och värmen fortsätter vilket innebär att det är mycket torrt i markerna.

BT - 04 apr 17 kl. 22:21

Insamlingar startade efter olyckan – polisen uppmanar till försiktighet

I spåren av den tragiska bussolyckan då tre elever vid Ängsskolan miste livet, har initiativ tagits för att hjälpa drabbade familjer. Hos Markbladet pågår en insamling, men även privata insamlingar har börjat dyka upp på nätet. Vid polisen uppmanar man till försiktighet för insamlingar, vars syfte kanske inte alltid är seriöst..

SmålandsPosten - 09 jan 18 kl. 11:52

Växjö: Skola uppmanar till försiktighet efter okänd ”gubbes” kontakt

Efter att en yngre elev blivit kontaktad av en okänd ”gubbe” uppmanar nu Öjaby skolas rektor till försiktighet..

Expressen - 06 maj 19 kl. 07:42

Älg i närheten av väg – polis uppmanar till försiktighet

Flera olika vittnen har under morgonen sett en älg som driver runt i närheten av olika vägar i Kalmar.För en dryg timme sedan letade en polispatrull efter älgen vid en kyrkogård.På grund av älgen uppmanar polisen till försiktighet i trafiken.

Blekinge Läns tidning - 18 feb 19 kl. 13:41

Säljare besöker äldre – hemtjänsten uppmanar till försiktighet

Hemtjänstpersonal har observerat att flera äldre köpt rosor av dörrförsäljare. Inget brott är registrerat men det finns alltid anledning till försiktighet vid lägenhetsbesök..

Nyan - 21 apr 16 kl. 07:45

Polis uppmanar till försiktighet

Polisen uppmanar småbåtsägare att märka sina båttillbehör. I ett pressmeddelande skriver man att den annalkande båtsäsongen ökar riskerna för stöld och att en märkning ökar chanserna för att försvunna saker hittar tillbaka till sina ägare. En märkning kan se ut precis hur som helst bara ägaren själv vet om hur den ser ut.

DalaDemokraten - 01 sep 16 kl. 22:19

Dött rådjur i Harnäs kan vara skadat av varg: Jägare uppmanar till försiktighet

På morgonen fann Rikard Karlsson i Harnäs ett dött rådjur, nära förskolan.Han ringde jägare och fick snabbt bort kadavret. Nu uppmanar han hundägare att uppmärksamma risk för vargangepp..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Ytterligare fall väntas på USA-börserna

Det virusstyrda säljtrycket bäddar för en negativ inledning på fredagens handel på USA-börserna. USA-indexen gick mot den största nedgången som registrerats under en vecka sedan finanskrisen 2008..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Bilmässan i Genève ställs in

Årets bilmässa i schweiziska Genève ställs in på grund av den pågående coronavirussmittan. Det rapporterar Bloomberg News..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Virusoron pressar bensinpriset

Virusoron på världens finansmarknader har även pressat oljepriset ordentligt senaste tiden. Drivmedelspriserna vid mackarna har följt med..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Oxford Economics dystra prognos: Vi står inför en ny italiensk recession

I och med de chocker som coronaviruset innebär både på utbuds- och efterfrågesidan ser det nästintill säkert ut att den italienska ekonomin på nytt rör sig in i recession. Det skriver Oxford Economics i en analys..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Börsens insiders hann ut före coronakraschen

Det gjordes försäljningar från insynspersoner för över en halv miljard kronor förra veckan innan coronaviruset sänkte Stockholmsbörsen, skriver Dagens industri..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Aktierna som trotsar nedgången

Stockholmbörsen fortsatte nedåt på fredagen då nyheter relaterade till coronavirusets spridning dominerade, samtidigt som många småbolag kom med rapporter. Nedgången var bred och samtliga branschindex noterades på minus..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Börsplus: Ser långsiktigt köpläge i teknikföretaget

Tagmasters framtidsutsikter är goda och Börsplus ser ett långsiktigt köpläge, framgår det av analystjänsten på fredagseftermiddagen..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Börsplus: Återförsäljaren fortsatt köpvärd

Återförsäljaren Ferronordic är underskattad av börsen men på kort sikt finns inte mycket som talar för att det ändras. Kassaflödet är dåligt, utdelningen hålls tillbaka och 2020 blir ett mellanår. Det skriver Börsplus i en analys på fredagen..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Apple gör miniserie om Wework

Apple är på väg att skapa en miniserie om kontorsuthyrningsbolaget Wework, rapporterar Variety med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

”Hundfjället är min favorit”

Skistars Anders Örnulf befinner i Sälen under sin sista vecka som tf vd. På måndag tar Stefan Sjöstrand över som vd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.