Sydsvenskan > Inrikes

Monday, 17 February, 08:48

Sydsvenskan - 24 jan 20 kl. 14:52

Damberg kallar till sig byggindustrinInrikesministern kallar till sig byggindustrin för att ta upp de många sprängningarna..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Damberg, kallartill sig , byggindustrin
Regeringen - 20 okt 17 kl. 12:56

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg kallar till pressträff med anledning av PostNord

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg kallar i dag, fredag den 20 oktober, till pressträff med anledning av PostNord..

Aftonbladet - 24 jan 20 kl. 14:52

Damberg kallar till sig byggindustrin

▸ Inrikesminister Mikael Damberg (S) kallar till sig byggindustrin för att ta upp de många sprängningarna..

Helsingborgs Dagblad - 24 jan 20 kl. 14:52

Damberg kallar till sig byggindustrin

Inrikesminister Mikael Damberg (S) kallar till sig byggindustrin för att ta upp de många sprängningarna. – Polisen säger att de misstänker att man använt civilt sprängmedel. Då måste vi tala med branschen, är det någon som inte anmält stölderna, är det.

UNT - 24 jan 20 kl. 14:52

Damberg kallar till sig byggindustrin

Inrikesminister Mikael Damberg (S) kallar till sig byggindustrin för att ta upp de många sprängningarna..

GöteborgsPosten - 24 jan 20 kl. 14:54

Damberg kallar till sig byggindustrin

Inrikesminister Mikael Damberg (S) kallar till sig byggindustrin för att ta upp de många sprängningarna..

Expressen - 20 okt 17 kl. 13:32

Damberg kallar till pressträff om Postnord

De har anklagats för att tappa bort, förstöra och försena brev- och paketleveranser.Nu kallar näringsminister Mikael Damberg, S, till pressträff om Postnord – efter svenska folkets ilska mot företaget..

Expressen - 03 dec 17 kl. 19:32

Damberg kallar till möten med alla bolagsordförande

Bransch efter bransch har gått ut i upprop i samband med #metoo-rörelsen. Näringsminister Mikael Damberg är tagen av vittnesmålen och kallar nu till möten med samtliga ordföranden i de statliga bolagen. – Det är ingen som kan säga att man inte visste, att det har funnits trakasserier och kränkningar på arbetsplatser, säger han till Svenska Dagbladet..

DI - 16 maj 19 kl. 05:28

Damberg kallar till expertmöte om IS-tribunal

Det är hittills få återvändande IS-terrorister som har gripits och åtalats i Sverige. Mikael Damberg tror att fler skulle kunna dömas i en tribunal om den fanns i den drabbade regionen – vilket inte är helt oproblematiskt. ”Det försvårar i allra högsta grad, för inget av de länder som jag pratat med vill samarbeta med Assad-regimen utan vi tittar på andra lösningar, kanske ett samarbete med en annan aktör i regionen”, säger Damberg till Ekot..

Regeringen - 19 maj 16 kl. 16:14

Mikael Damberg kallar till samtal om nyanländas företagande

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg har till ett samtal den 20 maj bjudit in aktörer som arbetar med nyanländas etablering och företagande. Syftet med samtalet är erfarenhetsutbyte inför det Snabbspår för företagare som regeringen aviserade 11 april..

Barometern - 11 okt 16 kl. 15:12

Damberg kallar till sig Postnord

Försenade och borttappade brev, trasiga paket, stressade anställda och vikande kundförtroende. Postnord har fått omfattande kritik och under tisdagen har näringsminister Mikael Damberg (S) kallat styrelseordförande Jens Moberg till ett möte om missnöjet, där också vd Håkan Ericsson ska delta.(TT).

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Körkortsklipp får bilister att släppa mobilen

Hot om böter och klipp i körkortet. De skärpta reglerna tros ligga bakom att färre personer har anmälts för att ha använt handhållen mobiltelefon i bilen i Danmark, rapporterar DR Nyheder. Under fem månader fram tills det att lagen skärptes den 10 septe.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Coronaviruset slår mot Singapores ekonomi

Singapore skriver ner sin prognos för BNP-tillväxten för 2020 på grund av coronaviruset. Tidigare prognoser för tillväxten låg på mellan 0,5 och 2,5 procent, de nya siffrorna landar istället på mellan -0,5 och 1,5 procent. Enligt landets ministerium för.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Överlevde fem nätter i Australiens vildmark

Hon har sovit i grottor och druckit vatten från bäckar. Så överlevde en 26-årig kvinna fem nätter vilse i den australiska vildmarken, rapporterar lokala medier. Kvinnan försvann i onsdags sedan hennes vandringskompis tappat bort henne vid ett vattenfall.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Risk för lyftkranskrasch efter rörläcka

En vattenläcka vid Norrlandsgatan i centrala Stockholm orsakade stora störningar i trafiken under söndagskvällen. Runt 07-tiden på måndagsmorgonen öppnade Hamngatan för trafik, efter att ha varit avstängd under kvällen och natten. Även Klaratunneln är å.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Stadsbiblioteket 50 år - vad minns du?

2020 är det 50 år sedan Stadsbiblioteket på S:t Petri Kyrkogata stod klart..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

”Jättepinsamt” dejtande i ny SVT-serie

”Finns väldigt mycket att relatera till”..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Fick livmoder från död – kan få barn nästa år

Ingreppet skedde utan komplikationer..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ljudboken snart i kapp pappersboken

Snart är skiftet verklighet. Ljud- och e-böcker stod i fjol för nästan hälften av bokförsäljningen om man räknar i antal lyssnade och lästa exemplar. Läsning och lyssning via Storytel, Bookbeat och övriga digitala abonnemangskanaler med ljudböcker och e.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Delade meningar om politikernas slöjförbud

Slöja i skolan – eller inte? Bland de Skurupsbor som hört talas om slöjförbudet som politikerna röstade igenom innan jul går åsikterna isär. Och som "snackis" verkar förbudet vara större utanför kommunens gränser.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Slöjförbudets effekt: Fler bär slöja

När skånska Skurup tog beslut om slöjförbud i skolan blev resultatet det motsatta – nu är det många fler flickor som kommer till skolan i slöja än tidigare. Frågan om slöjförbud har väckts i var tionde kommun efter valet. I 17 kommuner är den ännu inte.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.