Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 29 February, 01:11

Affärsvärlden - 24 jan 20 kl. 14:59

Dopningskontroll på börsenTrots en avmattad konjunktur har Stockholmsbörsen gått som på steroider. Årets första rapportperiod blir ett eldprov för börsbolagens uppskruvade värderingar..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Stockholmsbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dopningskontroll, börsen
Affärsvärlden - 22 jan 20 kl. 18:00

Dopningskontroll på börsen

Trots en avmattad konjunktur har Stockholmsbörsen gått som på steroider. Årets första rapportperiod blir ett eldprov för börsbolagens uppskruvade värderingar..

Kristianstadsbladet - 02 feb 13 kl. 13:00

Då dopad - nu proffsboxare

Foto: Peter Åklundh
Han har lagt dopningsskandalen och de mörka åren bakom sig. Nu har Joel Larsson, 30, fullt fokus på sitt nya liv som boxningsproffs. ?

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Ytterligare fall väntas på USA-börserna

Det virusstyrda säljtrycket bäddar för en negativ inledning på fredagens handel på USA-börserna. USA-indexen gick mot den största nedgången som registrerats under en vecka sedan finanskrisen 2008..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Bilmässan i Genève ställs in

Årets bilmässa i schweiziska Genève ställs in på grund av den pågående coronavirussmittan. Det rapporterar Bloomberg News..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Virusoron pressar bensinpriset

Virusoron på världens finansmarknader har även pressat oljepriset ordentligt senaste tiden. Drivmedelspriserna vid mackarna har följt med..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Oxford Economics dystra prognos: Vi står inför en ny italiensk recession

I och med de chocker som coronaviruset innebär både på utbuds- och efterfrågesidan ser det nästintill säkert ut att den italienska ekonomin på nytt rör sig in i recession. Det skriver Oxford Economics i en analys..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Börsens insiders hann ut före coronakraschen

Det gjordes försäljningar från insynspersoner för över en halv miljard kronor förra veckan innan coronaviruset sänkte Stockholmsbörsen, skriver Dagens industri..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Aktierna som trotsar nedgången

Stockholmbörsen fortsatte nedåt på fredagen då nyheter relaterade till coronavirusets spridning dominerade, samtidigt som många småbolag kom med rapporter. Nedgången var bred och samtliga branschindex noterades på minus..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Börsplus: Ser långsiktigt köpläge i teknikföretaget

Tagmasters framtidsutsikter är goda och Börsplus ser ett långsiktigt köpläge, framgår det av analystjänsten på fredagseftermiddagen..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Börsplus: Återförsäljaren fortsatt köpvärd

Återförsäljaren Ferronordic är underskattad av börsen men på kort sikt finns inte mycket som talar för att det ändras. Kassaflödet är dåligt, utdelningen hålls tillbaka och 2020 blir ett mellanår. Det skriver Börsplus i en analys på fredagen..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Apple gör miniserie om Wework

Apple är på väg att skapa en miniserie om kontorsuthyrningsbolaget Wework, rapporterar Variety med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

”Hundfjället är min favorit”

Skistars Anders Örnulf befinner i Sälen under sin sista vecka som tf vd. På måndag tar Stefan Sjöstrand över som vd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.