Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 21 February, 08:12

Affärsvärlden - 24 jan 20 kl. 14:47

Så tror analytikerna om Autolivs rapportBilsäkerhetsföretaget Autoliv väntas rapportera en organisk tillväxt för det fjärde kvartalet som är klart högre än marknadstillväxten. Det är också i linje med bolagets mål på medellång sikt, vilka presenterades på kapitalmarknadsdagen i november..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Autolivs, Autoliv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , tror, analytikernaom , Autolivs, rapport
Affärsvärlden - 20 maj 16 kl. 14:03

Så tror analytikerna om H&M-aktien

På torsdagen föll Hennes & Mauritz aktie till den lägsta nivån nästan tre år. Analytikerna tror dock att aktien åter ska stiga..

PrivataAffärer - 08 apr 19 kl. 16:05

Nu tror analytikerna på H&M:s prognoser

Inför rapporten för det första kvartalet pekade estimatsnittet för helåret på ett sjunkande rörelseresultat, på tvärs mot H&M:s egen bedömning att rörelsevinsten 2019 skulle bli bättre än 2018. Men efter att första kvartalets rörelseresultat slagit förväntningarna med 326 miljoner kr har helårsestimaten i snitt justerats upp med 750 miljoner, vilket är tillräckligt för att 2019 ska överträffa 2018. Enligt Infront Datas färska konsensus där 16 analytiker bidragit spås H&M nu redovisa en rörelsevinst 2019 på drygt 16 miljarder kronor, jämfört med 2018 års 15,5 miljarder.

Affärsvärlden - 15 maj 13 kl. 13:49

Så tror analytikerna om Swedish Match

Analytikerna har reviderat sina vinstprognoser för Swedish Match snusverksamhet 2013..

IDG - 20 okt 14 kl. 16:32

Så tror analytikerna om Apples kvartalsrapport

Inför kvällens kvartalsrapport räknar analytikerna med att försäljningen av Iphone och Mac ökar, men att försäljningen av Ipad minskar..

IDG - 25 jan 16 kl. 19:38

Så tror analytikerna om Apples kvartalsrapport


Inför tisdagens kvartalsrapport från Apple räknar analytikerna med rekordhög omsättning..

Kristianstadsbladet - 26 jan 18 kl. 12:43

Analytikerna: Nu sänker H&M utdelningen

För första gången sedan börsnoteringen 1974 kommer klädjätten H&M att sänka sin utdelning till aktieägarna. Det tror analytikerna inför bolagets delårsrapport nästa vecka. I Reuters prognos tror analytikerna i genomsnitt på en utdelning på 9:62 kronor mot förra årets utdelning på 9:75 kronor.

Affärsvärlden - 26 jan 18 kl. 12:58

Analytikerna: Nu sänker H&M utdelningen

För första gången sedan börsnoteringen 1974 kommer klädjätten H&M att sänka sin utdelning till aktieägarna. Det tror analytikerna inför bolagets delårsrapport nästa vecka..

VA - 11 apr 11 kl. 08:26

Konsensus tror på högre marginal

11 april Schulthess väntas höja sin ebit-marginal till 14,0 procent under 2011, från den justerade siffran på 10,9 procent året innan. Det skriver Nibe i pressmeddelandet om budet på det schweiziska bolaget och hänvisar till konsensusprognoser. Vidare tror analytikerna i snitt att Schulthess bruttoförsäljning ska öka till 307 miljoner schweizerfranc, från 302 året innan.

GöteborgsPosten - 22 nov 13 kl. 09:31

Experter tror inte på räntesänkning

Riksbanken låter reporäntan vara oförändrad på 1 procent på nästa räntemöte i december. Den bedömningen gör 13 analytiker enligt en enkät som nyhetsbyrån Reuters har genomfört. I stället tror analytikerna på en höjning till 1,25 procent nästa år..

Affärsvärlden - 25 jan 13 kl. 07:25

Så tror analytikerna om H&M

SME Direkts sammanställning visar på analytikers inställning till H&M inför stundande rapport..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

SD störst i ny mätning – S fortsätter nedåt

Sverigedemokraterna är Sveriges största parti enligt en ny mätning från SVT/Novus. Stödet för Socialdemokraterna är det lägsta sedan 2012 med 23,2 procent av väljarstödet, enligt undersökningen..

Affärsvärlden - 2 minuter sedan

Alimak når inte upp till förväntningarna

Bygghissbolaget Alimak redovisar ett resultat efter skatt på 87,8 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2019..

Affärsvärlden - 5 minuter sedan

Minskat förvaltningsresultat för Stendörren

Stendörren redovisar ett resultat efter skatt på 106 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2019 (80)..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Antalet coronasmittade i Sydkorea ökar

Antalet smittade av coronaviruset i Kina har stigit till över 75.000, medan oron har ökat över takten på nya smittade i andra asiatiska länder..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Catella sänker utdelningen

Catella redovisar resultat efter skatt på 47 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2019 (-133). Resultatet per aktie uppgick till 0:55 kronor (-1:58)..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Ökad virusoro på Wall Street

Börserna i New York sjönk på torsdagen efter förnyad oro för coronaviruset. Vissa investerare hänförde nedgången till en artikel i kinesiska Global Times som rapporterade om en stor ökning av nya virusfall i ett sjukhus i Peking, enligt CNBC..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Lundin Mining höjer utdelningen

Gruvbolaget Lundin Minings intäkter för det fjärde kvartalet var i stort sett som analytikerna väntat, enligt Infronts prognossammanställning, sedan bolaget redan tidigare meddelat producerade metallvolymer. Nettoresultatet var dock högre än beräknat..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Börsplus ser köpläge i Tobii

Massmarknaderna för ögonspårning i olika applikationer börjar nu ta fart. Därmed börjar vi se ett lyft för Tobii Tech, det lilla men halvgörande dotterbolaget i Tobii. Är man optimistisk så ser man en explosiv tillväxt och en värdering därefter.

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Powercell sjunker rejält på börsen

Bränslecellsbolaget Powercells aktie sjunker kraftigt på torsdagseftermiddagen..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Ny vd för Consilium

Styrelsen i Consilium har utsett Carl Adam Rosenblad till ny vd och koncernchef. Han tillträder vid Consiliums årsstämma den 14 maj 2020 och efterträder Ove Hansson som går i pension..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.