DI > Ekonomi

Monday, 17 February, 02:58

DI - 24 jan 20 kl. 14:28

Uppgifter: Pentagon sätter käppar i hjulen för Huawei-blockadAmerikanska försvarshögkvarteret Pentagon stoppar USA:s handelsdepartements försök att hindra Huawei från att göra. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Huawei, Pentagon, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Pentagon, sätter, käppari , hjulenför , Huawei-blockad
Norrtelje Tidning - 16 okt 12 kl. 12:12

Fridlysta djur sätter krokben för badhusbygge

Klockan 17:30 på tisdagen går startskottet för bygget av Norrtäljes nya badhus. Nu kommer uppgifter om att fridlysta salamandrar kan sätta käppar i hjulet..

Norrtelje Tidning - 16 okt 12 kl. 12:12

Fridlysta djur sätter krokben för badhus

Klockan 17:30 på tisdagen går startskottet för bygget av Norrtäljes nya badhus. Nu kommer uppgifter om att fridlysta salamandrar kan sätta käppar i hjulet..

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

YLE - 29 feb 16 kl. 05:58

På randen till århundradets reform

Vi står på randen till den största reform som någonsin har genomförts i Finland och det är nu det stora pusslet börjar ta form. - Det är en enorm reform, över 200 lagar ska skrivas om, säger Siv Sandberg, forskare i offentlig förvaltning vid Åbo Akademi.
Siv Sandberg kan social- och hälsovårdsreformen.

Barometern - 13 jan 14 kl. 08:07

Utnyttja befintliga hus

Som Barometern tidigare har uppmärksammat så råder det akut brist på hyresrätter i Kalmar och väntetiden för en bostad är upp till sju år. Detta är inte acceptabelt.
Alla bedömare är överens om att det råder bostadsbrist i Sverige.

BT - 13 jan 14 kl. 14:46

Utnyttja befintliga fastigheter

Det är orealistiskt att tro att vi kan lösa den akuta bostadsbristen enbart genom att bygga nya bostäder. Istället kan mycket vinnas genom att utnyttja tillgängliga lägenheter, utrymmen och lokaler på ett bättre sätt genom att bygga om vindar, lokaler och andra tomma utrymmen. Alla bedömare är överens om att det råder bostadsbrist i Sverige.

YLE - 21 maj 16 kl. 15:51

Bokföringschef: Personal som trivs är en nyckel till framgång

För att skapa ett framgångsrikt företag måste man vara noga med förtroendet och ha en personal som trivs. Det är också viktigt att företaget uppfattas som lokalt också om det inte betyder fysisk närhet. Så säger den mångåriga företagaren inom bokföringsbranschen, Dennis Barman från Ekenäs.

DI - 10 nov 14 kl. 20:49

Storbritannien kan hejda Gripenköp

Storbritannien sätter käppar i hjulet för Argentina som planerar att köpa 24 Gripenplan. Det rapporterar SvD med hänvisning till uppgifter i Defense News..

Affärsvärlden - 11 nov 14 kl. 07:20

Storbritannien hindrar Argentinas Gripenköp

Storbritannien sätter käppar i hjulet för Argentina som planerar att köpa 24 Gripenplan. Det rapporterar SvD med hänvisning till uppgifter i Defense News..

YLE - 25 mar 16 kl. 08:00

De väljer Japan och ekologi

Jannica Österholm från Korsholm och Charlotte Nyman från Vasa blev intresserade av Japan redan under högstadietiden. De har besökt landet flera gånger tidigare, och om några dagar åker de tillbaka för att volontärarbeta på en ekologisk gård ända fram till jul. - Jag såg filmen Spirited Away på originalspråket och tyckte det var ett häftigt/spännande språk.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Viruset blottar Kinas fördumning

För inte så länge sedan satt jag på en uteservering vid floden som rinner genom den sydkinesiska staden Guangzhou när en tysk affärsman….

DI - 4 timmar sedan

Svenska jätteskärmen intar världens klassrum

Från digitalt hjälpmedel i klassrummen till barnvakt i offentliga miljöer.  Med sina interaktiva 32-tumsbord ställer östgötska Manico nu in….

DI - 5 timmar sedan

Därför fortsätter svenskar rata hus i Spanien

Svenskarnas intresse för att köpa hus eller lägenhet i Spanien fortsätter dala. De spanska bostadspriserna har ökat kraftigt och väntas….

DI - 5 timmar sedan

Fyra döda i flygkrasch Frankrike

Fyra människor omkom när det mindre flygplanet de färdades i störtade i Creissels i Aveyrondepartment i södra Frankrike, rapporterar….

DI - 5 timmar sedan

Notan för reparation av Big Ben skjuter i höjden

Skadorna blev större än man trott, när bomberna föll över Big Ben under andra världskriget..

DI - 5 timmar sedan

Miljöaktivister hindrar Teslas nya fabrik

Teslas storslagna planer på en enorm fabrik utanför Berlin har stött på patrull..

DI - 6 timmar sedan

Tung investmenttrio spränger 100-miljardersvallen

Stockholmsbörsen har fått tre nya investmentbolagsbjässar – med rekordvärderingar på över 100 miljarder kronor. ”Det är väldigt roligt att….

DI - 8 timmar sedan

Sex kniviga lägen – här är avtalen som räddar bolaget

Många småföretagare har inga juridiska avtal som säkrar deras bolag vid en skilsmässa eller när en delägare drar sig ur..

DI - 8 timmar sedan

Motkandidater kritiserar miljardären Bloomberg

Miljardären Michael Bloomberg var sen med att kliva in i racet om att bli Demokraternas slutliga presidentkandidat i valet i november..

DI - 14 timmar sedan

Kina: Drastiska virusåtgärder ger effekt

För tredje dagen minskar antalet nya registrerade sjukdomsfall i det nya coronaviruset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.