UNT > Inrikes

Wednesday, 19 February, 18:42

UNT - 24 jan 20 kl. 12:38

Ytterligare en död i MariestadsolyckaYtterligare en person har avlidit efter bilolyckan utanför Mariestad på torsdagen, skriver polisen på sin hemsida..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Mariestadsolycka, Mariestad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ytterligareen död i , Mariestadsolycka
Aftonbladet - 24 jan 20 kl. 12:38

Ytterligare en död i Mariestadsolycka

▸ Ytterligare en person har avlidit efter bilolyckan utanför Mariestad på torsdagen, skriver polisen på sin hemsida..

Helsingborgs Dagblad - 24 jan 20 kl. 12:38

Ytterligare en död i Mariestadsolycka

Ytterligare en person har avlidit efter bilolyckan utanför Mariestad på torsdagen, skriver polisen på sin hemsida. Mannen i 35-årsåldern var passagerare i en av bilarna och fördes till sjukhus efter kollisionen, men avled av sina skador på fredagen. Vid.

Sydsvenskan - 24 jan 20 kl. 12:38

Ytterligare en död i Mariestadsolycka

Ytterligare en person har avlidit efter bilolyckan utanför Mariestad på torsdagen, skriver polisen på sin hemsida. Mannen i 35-årsåldern var passagerare i en av bilarna och fördes till sjukhus efter kollisionen, men avled av sina skador på fredagen. Vid.

DI - 6 timmar sedan

Renault faller ytterligare efter ”skräpstämpeln” – lägsta nivån på åtta år

Fordonstillverkaren Renaults svaga börsutveckling fortsätter. På onsdagen faller aktien ytterligare 1,2 procent sedan Moody's sänkt….

Cornucopia - 28 feb 15 kl. 14:46

Migrationsverket begär lika mycket ytterligare pengar som Försvarsmakten inte fick

Migrationsverket begär nu ytterligare 18 miljarder SEK de kommande åren, ovanpå de 48 miljarder SEK man begärde i somras. Summan 18 miljarder är intressant, då det är ungefär samma summa som Försvarsmakten begärde för att klara de uppgifter de ålagts  av regering och riksdag. När Försvarsmakten begärde pengarna var det tomt i ladorna.

SmålandsPosten - 02 jun 14 kl. 06:15

Landstinget vill ge flygplatsen ytterligare 4,2 miljoner i bidrag

Landstinget Kronoberg har som majoritetsägare av Småland airport skjutit till åtskilliga miljoner­ i bidrag för att täcka flygplatsens underskott.
Nu vill alliansen i landstinget utöka bidragen med ytterligare 1,4 miljoner kronor per år de närmaste tre åren. – Vi vill tydligt markera att vi slår vakt om flygplatsen, säger landstingsrådet Sven Sunesson (C).

Uppsalanyheter.se - 09 nov 15 kl. 01:05

Rullstolsbunden och ytterligare två rånades i Uppsala

En rullstolsbunden kvinna blev på söndagen rånad av fyra gärningsmän i Sävja, det och ytterligare två rån skedde i Uppsala på söndagen.En rullstolsbunden kvinna blev på söndagen rånad av fyra gärningsmän i Sävja, det och ytterligare två rån skedde i Uppsala på söndagen.   En rullstolsbunden kvinna rånades under knivhot av fyra gärningsmän i stadsdelen Sävja vid lunchtid på söndagen.

Uppsalanyheter.se - 09 nov 15 kl. 01:05

Rullstolsburen och ytterligare två rånades i Uppsala

En rullstolsburen kvinna blev på söndagen rånad av fyra gärningsmän i Sävja, det och ytterligare två rån skedde i Uppsala på söndagen.En rullstolsburen kvinna blev på söndagen rånad av fyra gärningsmän i Sävja, det och ytterligare två rån skedde i Uppsala på söndagen.   En rullstolsburen kvinna rånades under knivhot av fyra gärningsmän i stadsdelen Sävja vid lunchtid på söndagen.

Cornucopia - 19 jul 18 kl. 15:15

Morgan Johansson: Regeringen vill dra ner svensk försvarsförmåga ytterligare

I samband med en pressträff idag meddelande justitieminister Morgan Johansson (s) att regeringen vill se på möjligheten att dra ner ytterligare på svensk försvarsförmåga.
En av Försvarsmaktens helikopter 16 Blackhawk.Försvarsmaktens första uppgifter att försvara Sverige och leverera operativ försvarsförmåga.

PrivataAffärer - 04 jan 19 kl. 07:42

Danske: Bopriserna ska ner 5-10 procent ytterligare

Den underliggande inflationen väntas bli lägre än Riksbankens prognos och det är därför högst osäkert om det blir någon ytterligare räntehöjning i år. Det skriver Danske Bank i sin Nordic Outlook som presenterades på fredagen. Sveriges BNP väntas öka 1,4 procent i år och 2,1 procent 2019.

Fler nyheter från UNT

UNT - 30 minuter sedan

Löfven känner "väldigt starkt stöd" trots kritik

Statsministern och S-ledaren Stefan Löfven känner inte att stödet för honom som partiledare skulle ha minskat, trots att han börjar mötas av öppen kritik av ovanligt slag..

UNT - 30 minuter sedan

Man åtalas för grova sexbrott mot barn

En 21-årig man åtalas för ett 20-tal sexbrott mot barn, bland annat våldtäkt mot barn och grovt utnyttjande av barn för sexuell posering, rapporterar Värmlands Folkblad..

UNT - 1 timme sedan

Flera falska gisslanlarm

Polisen har ryckt ut på flera larm om gisslansituationer de senaste veckorna..

UNT - 1 timme sedan

Kritik mot Sahlgrenska efter dödlig felvård

En man avled efter att inte ha fått korrekt vård på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg, som därför får kritik av Inspektionen för vård och omsorg (Ivo), rapporterar Dagens Nyheter..

UNT - 2 timmar sedan

Polisen söker kidnappad kvinna

En kvinna uppges ha blivit bortförd med bil i Lerum, öster om Göteborg..

UNT - 2 timmar sedan

Regeringen överkörd om kommunmiljarder

Riksdagen har sagt ja till oppositionens förslag om 2,5 miljarder kronor i en extrabudget till kommuner och regioner..

UNT - 2 timmar sedan

Var psykiskt störd vid attack mot tidningsbud

En man som har åtalats för att ha misshandlat och hållit ett tidningsbud fången i flera timmar i Kristianstad bedöms vara allvarligt psykiskt sjuk..

UNT - 2 timmar sedan

Ingen gripen efter sprängdåd i Gröndal

Polisen har fortfarande inte gripit någon misstänkt för sprängdådet i ett bostadshus i Gröndal i södra Stockholm på tisdagskvällen..

UNT - 2 timmar sedan

Riksdagen godkände hemlig dataavläsning

Från den 1 april får polisen använda hemlig dataavläsning vid misstanke om allvarliga brott..

UNT - 2 timmar sedan

Löfven hoppas på svar om Palmemordet

Statsminister Stefan Löfven (S) hoppas att det verkligen kan komma ett svar om Palmemordet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.