SR > Nyheter

Thursday, 27 February, 20:38

SR - 24 jan 20 kl. 12:20

Kina trappar upp åtgärderna mot spridningenAntalet bekräftade fall av det nya coronaviruset fortsätter öka och närmar sig nu 900. Centralregeringen tar nu krafttag för att markera neråt i leden, att alla försök att mörka utbredningen av det nya coronaviruset kommer straffa sig..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kina, trapparupp , åtgärdernamot , spridningen
DI - 15 jan 18 kl. 12:31

Kina trappar upp striden mot kryptohandel

Kina trappar upp åtgärderna mot handeln med kryptovalutor och riktar nu in sig på webbplattformar och appar som erbjuder "handelsplatsliknande tjänster". .

Affärsvärlden - 15 jan 18 kl. 12:48

Kina trappar upp åtgärder mot kryptovalutor

Kina trappar upp åtgärderna mot handeln med kryptovalutor och riktar nu in sig på webbplattformar och appar som erbjuder "handelsplatsliknande tjänster"..

Sydsvenskan - 27 jan 20 kl. 15:16

OS-kval flyttas från Kina för virusrisken

OS-kvalet i fotboll flyttades först från Wuhan till Nanjing i Kina på grund av spridningen av coronaviruset. Men nu ska damkvalet för Asien och Oceanien spelas i Sydney i stället i februari mellan Kina, Australien, Taiwan och Thailand. Boxningskvalet ti.

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 20 kl. 15:16

OS-kval flyttas från Kina för virusrisken

OS-kvalet i fotboll flyttades först från Wuhan till Nanjing i Kina på grund av spridningen av coronaviruset. Men nu ska damkvalet för Asien och Oceanien spelas i Sydney i stället i februari mellan Kina, Australien, Taiwan och Thailand. Boxningskvalet ti.

GöteborgsPosten - 27 jan 20 kl. 15:19

OS-kval flyttas från Kina för virusrisken

OS-kvalet i fotboll flyttades först från Wuhan till Nanjing i Kina på grund av spridningen av coronaviruset. Men nu ska damkvalet för Asien och Oceanien spelas i Sydney i stället i februari mellan Kina, Australien, Taiwan och Thailand..

DN - 27 jan 20 kl. 15:45

OS-kval flyttas från Kina för virusrisken

OS-kvalet i fotboll flyttades först från Wuhan till Nanjing i Kina på grund av spridningen av nya coronaviruset..

SR - 06 feb 20 kl. 18:54

EU ber om hjälp med skyddsutrustning till Kina

Sverige har i dag fått en förfrågan från EU om hjälp med skyddsutrustning till Kina i kampen mot spridningen av det nya coronaviruset..

PrivataAffärer - 22 jan 20 kl. 10:41

Kina: Virus slår mot konsumtionen

Det första rapporterade fallet i detta sarsliknande coronavirus var den 31 december, och sedan dess har spridningen varit snabb och bekräftats kunna ske mellan människor, vilket börjat oroa marknaderna. Det finns ännu inget botemedel eller vaccin mot viruset, som benämns nCoV. Antalet smittade väntas stiga på grund av resandet runt det kinesiska nyåret, känt som ”Chunyun, vilket är den globalt största årliga migrationen med resor som pågår under 40 dagar.

PrivataAffärer - 09 maj 19 kl. 07:31

Trumps nya tullutspel: Kina kommer att få betala

Trump talade inför anhängare i Florida och sade: ”de bröt avtalet, så de flyger in”. Donald Trump hänvisade till att han nyligen annonserade att USA kommer att höja tullarna på kinesiska varor för 200 miljarder dollar från 10 till 25 procent, ”och vi tänker inte backa innan Kina slutar blåsa våra arbetare och stjäla våra jobb, och det är vad som kommer att hända, annars behöver vi inte göra affärer med dem”. ”Den vice premiärministern flyger in i morgon, men de bröt avtalet.

Cornucopia - 08 feb 20 kl. 13:24

Ekonom: Nolltillväxt i Kina pga coronaviruset - men ingen panik på finansmarknaderna

Evercore ISI:s ordförande ekonomen Ed Hyman säger att man väntar sig 0% i BNP-tillväxt i Kina under första kvartalet, på grund av kollapsad kinesisk konsumtion. Finansmarknaderna tar det dock lugnt utanför kina, och de amerikanska slog nytt börsrekord i veckan, samtidigt som skräckfaktorn guldet föll tillbaka något i svenska kronor.
Nolltillväxt.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Ytterligare fall av coronavirus i Sverige

Ytterligare fem personer i Sverige har påvisats smittade av covid-19. Det gäller tre personer i Västra Götaland, en person i Region Uppsala och en person i Region Stockholm. Folkhälsomyndigheten bjuder in till pressträff..

SR - 1 timme sedan

Regeringen kallar krisgrupp mot viruset

Regeringen kallar nu in krishanteringsrådet mot coronaviruset, det bekräftar regeringskansliet för Ekot..

SR - 2 timmar sedan

Snabbare svar hos SOS Alarm

SOS Alarm har tidigare fått hård kritik, bland annat från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, för att svarstiderna varit för långa..

SR - 2 timmar sedan

”Finns ingen anledning att friska elever stannar hemma”

I Sverige finns i nuläget ingen anledning att friska elever, som återkommer från en resa där coronaviruset sprids, ska stanna hemma från skolan..

SR - 2 timmar sedan

Världens börser faller i takt med spridningen av corona

Världens börsen fortsätter falla i takt med coronavirusets spridning. Under torsdagen backade Stockholmsbörsen med 3,7 procent. Nordnets sparekonom Frida Bratt tror att rasen går snabbare eftersom marknaden tidigare underskattat effekterna av coronaviruset..

SR - 3 timmar sedan

Åtgärder mot spridning av corona i flera länder

Allt fler länder inför åtgärder mot spridningen av coronaviruset. Över 900 personer har smittats i Japan inklusive dom på fartyget Diamond Princess, som hölls i karantän flera veckor. Det finns en oro över att Sommar- OS i Tokyo ska drabbas, men förberedelserna fortgår, enligt landets regering..

SR - 3 timmar sedan

UD avråder från resor till Iran

Utrikesdepartementet beslutar att från och med nu avråda från alla icke nödvändiga resor till Iran. Anledningen är det stora utbrottet av det nya coronaviruset som drabbat landet..

SR - 4 timmar sedan

Riksväg 23/34 avstängd strax norr om Vimmerby

Två personbilar är inblandade i olyckan som inträffade under eftermiddagen i höjd med infarten till Södra Vi..

SR - 4 timmar sedan

Svar på vanliga frågor om virusutbrottet

Hur blir man smittat av det nya coronaviruset? Och hur farligt är det? Ekots medicinreporter Anna Larsson svarar på vanliga frågor om virusutbrottet..

SR - 4 timmar sedan

IMF varnar för djup humanitär kris

Den ekonomiska krisen i Zimbabwe förvärras. Internationella valutafonden IMF varnar för en djup humanitär kris om inte det internationella stödet ökar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.