Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 28 March, 13:31

Dagensanalys.se - 24 jan 20 kl. 10:09

Nya advokatbyrån TIMEĐANOWSKY kraftsamlar inom tech, media, IP och tvistlösningTIME DANOWSKY bildas genom ett samgående mellan Time Advokatbyrå och Danowsky & Partners Advokatbyrå. I TIME DANOWSKY för vi samman ledande kompetens, rankad av bland andra Chambers & Partners och Legal 500 inom samtliga våra specialistområden. Tillsammans utgör vi ett slagkraftigt erbjudande med ett starkt engagemang för vår tids affärer, där teknik, innovation och media/innehåll är en naturlig del av varje organisations verksamhet, säger delägaren Mats Ohlén. Vi har under många år sett hur våra verksamheter kompletterar varandra. Likheterna är [. ] Inlägget Nya advokatbyrån TIMEĐANOWSKY kraftsamlar inom tech, media, IP och tvistlösning dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
TIMEĐANOWSKY, TIME DANOWSKY, Time Advokatbyrå, Danowsky, Advokatbyrå, Chambers, Legal, Mats Ohlén, Nya, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya advokatbyrån, TIMEĐANOWSKY, kraftsamlarinom , tech, mediaIP och , tvistlösning

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 13:00

SMIF väljer ny styrelse och ny ordförande

Igår (torsdag 26 / 3 2020) valde Svenska Marknadsundersökningsföretag (SMIF) ny styrelse. Till ordförande valdes Per Hörnsten, partner och seniorkonsult på Demoskop, och till nya styrelseledamöter valdes Tobias Sjöqvist, VD på Odyssey, och Emelie Löfdahl, produktdirektör på Tobii. Per Davidsson, grundare och ägare av Xtreme Insight, har ett år kvar av sin mandatperiod i styrelsen.

Dagensanalys.se - Igår: 22:37

Columbia Roads når 100 miljoner kronor – ökning med 56 procent

Columbia Road, en byrå inom digital försäljning med kunder inom såväl B2C och B2B, firade att man ökat förra årets nettoomsättning med 56 procent till 100 miljoner kronor varav närmare 8 miljoner av dessa som från den nystartade svenska satsningen. Företaget som startade sin resa i Sverige under föregående år sysselsätter redan över tio konsulter på den svenska marknaden. Under 2020 siktar man på att fördubbla den siffran för att möta efterfrågan.

Dagensanalys.se - Igår: 22:25

“Det är inte längre en konkurrensfördel att skapa innehåll”

Att skapa bra innehåll räcker inte längre enligt content marketing-experten Pontus Staunstrup. Han gästar podcasten Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund och pratar om vikten av att arbeta med innehållsdistribution och content repurposing. När content marketing började bli stort för 10-15 år i USA.

Dagensanalys.se - 25 mar 20 kl. 06:43

”Receptet för ett nordiskt ekosystem som kan konkurrera med Google och Facebook”

Smartclip vill bjuda in alla medieägare till en dialog om hur man på små nordiska marknader kan samverka för att bygga för en långsiktigt hållbar lokal videoannonsmarknad med smarta och konkurrenskraftiga lösningar, skriver Jonas Rundgren, Managing Director på smartclip Nordics. I dag kan vem som helst med ett kreditkort och baskunskaper skapa en effektiv annonskampanj med några knapptryckningar. Dessutom har Google och Facebook förstått hur man på bästa sätt kan aktivera den data man får från sina användare.

Dagensanalys.se - 25 mar 20 kl. 06:32

Apple ger kakorna dödsstöten

I och med uppdateringen av Apples ITP (intelligent tracking prevention) blockeras nu alla tredjepartskakor för alla användare i utgångsläge. Det betyder att användare som vill ändå ha tredjepartskakor i sin Safari måste slå på dem i inställningarna. Effekten är massvis då nära 20 procent av alla användare har just Safari.

Dagensanalys.se - 23 mar 20 kl. 16:31

SEO- & Google Ads-försäljning i osäkra tider

Genom att optimera SEO, Google Ads och arbeta med konverteringsoptimering går det att behålla eller öka försäljningen trots att budgeten för marknadsföring sänks. Fredagen den 27 mars kl 10:00 håller Marcus Sandström, medgrundare till marknadsföringsbyrån Viseo, ett gratis webbinarium där han visar hur detta går till. Webbinariet kommer innehålla konkreta tips och exempel på hur andra företag har gjort för att öka försäljningen, utan att spendera mer.

Dagensanalys.se - 23 mar 20 kl. 15:01

Nutanix löser dataanalysens gordiska knut

Nutanix tar nästa steg för analys av riktigt stora datamängder. Nutanix Objects 2.0 kan hantera större datamängder som är spridda på flera datakällor.

Dagensanalys.se - 20 mar 20 kl. 16:25

Paula Backman har utsetts till CMO för Paulig Group

Paula Backman har utsetts till Chief Marketing Officer (CMO) och medlem i Pauligs koncernledningsgrupp. Paula kommer att arbeta vid Pauligs kontor i Mölndal. Paula har mer än 20 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring inom FMCG-företagen Essity och Johnson&Johnson.

Dagensanalys.se - 20 mar 20 kl. 13:55

Dags för nästa steg i molnet

Nu är det dags att ta nästa kliv i användningen av molnteknik. Med rätt verktyg och en del hårt jobb blir belöningen flexibel IT-drift, både för gamla och nya applikationer. Det skriver Sammy Zoghlami på Nutanix.

Dagensanalys.se - 20 mar 20 kl. 12:54

Microsoft Teams någon? Här är nya funktioner att ha koll på

Sitter du hemma och är uppkopplad med Microsoft Teams till jobbet? Då ska du ha koll på de senaste funktionerna. Teams verkligen drar på batterierna i chattläget med video.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.