Skånskan > Opinion

Friday, 28 February, 14:01

Skånskan - 24 jan 20 kl. 09:49

Bröt sig in i mopedbilSkurup Någon har brutit sig in i en mopedbil. Den stod under tisdagen på Järnvägsgatan och någon mellan halv åtta på morgonen och åtta på kvällen bröt sig alltså någon in.
En plånbok med pengar och en mobilladdare saknas..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Någon, Järnvägsgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bröt sig in i mopedbil
YLE - 05 maj 15 kl. 17:26

Mopedbil krockar i 40 km/h

I Finland finns i dag 8 264 mopedbilar i bruk. Det är en mindre än i morse, för en mopedbil krockades i dag i Åbo. Det gjordes för att visa hur farlig en mopedbil kan vara.

YLE - 20 feb 17 kl. 10:27

Skåpbilsföraren i Sastamala ville begå självmord - två 17-åringar i mopedbil dog

Polisinrättningen i Inre Finland säger i ett pressmeddelande att skåpbilsföraren som krockade med en mopedbil i Sastamala på lördag kväll, varvid två unga människor omkom, hade för avsikt att begå självmord. Den 35-årige mannen har i förhör sagt att han vill ta livet av sig genom att frontalkrocka med ett mötande fordon. Mannen, som misstänks för två dråp, grovt rattfylleri och grovt äventyrande av trafiken, förhördes på söndagen.

Skånskan - 28 mar 17 kl. 14:00

Körde på en mopedbil

höör En 72-årig man döms för vållande till kroppsskada efter att ha kört på en mopedbil vars förare skadade huvudet. ERWP.fif(3)Det var den 30 december 2015 som föraren till en mopedbil kom körande på väg 23 vid Norra Rörum, enligt egen uppgift i cirka 45 kilometer i timmen.

Nyan - 04 mar 17 kl. 10:30

Polisen stannade mopedbil

Polisen stannade under fredagskvällen en mopedbil som färdades längs med Gölbyvägen i Jomala. Det visade sig att föraren inte hade giltigt körkort för mopedbil och att det i bilen förutom föraren fanns fyra passagerare. I mopedbilar är det endast tillåtet att ha en passagerare plus chauffören.

Nyan - 20 jun 19 kl. 15:56

Körde mopedbil olovligt

Under natten mellan onsdag och torsdag stötte polisen på en mopedbil vars lyktor var släckta. Polisen uppger i ett meddelande att de kontrollerat mopedbilen och att föraren inte kunde uppge vem hen var. Genom att ge ut falsk identitet försökte föraren vilseleda polisen.

SR - 25 jul 19 kl. 12:37

Branschförbund: Annat körkort kan minska olyckor med mopedbil

För att minska olyckor med mopedbil skulle mer kraven på att ta körkort för mopedbil kunna skärpas, säger Niklas Kristoffersson, vd för Moped- och motorcykelbranschen i Sverige..

BT - 25 feb 11 kl. 20:12

Mopedbil utbrunnen vid Bosnäs

En mopedbil började av okänd anledning brinna på Södra Klampevägen under fredagkvällen. När räddningstjänsten kom till platsen var fordonet helt utbrunnen. Vid åtta-tiden på fredagkvällen bedömer räddningstjänsten att det inte finns någon risk för spridning efter den brinnande bilen.

Hela Gotland - 19 mar 11 kl. 04:00

Mopedbil i diket - bärgades

En mopedbil körde i går eftermiddag i diket vid Bjärs i Roma..

Corren - 24 jun 11 kl. 16:00

Mopedbil krockade med träd

En kvinna skadades lindrigt i en olycka med en mopedbil på midsommarafton..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Krock mellan mopedbil och personbil

En så kallad mopedbil och en vanlig personbil krockade i korsningen Järngatan/Bergslagsvägen vid 08.30-tiden på torsdagsmorgonen. Ambulans, polis och räddningstjänst larmades till platsen..

VBL - 16 jul 12 kl. 15:02

Berusad tonåring skjutsade fem ungdomar med mopedbil

En 15-årig flicka skjutsade fem jämngamla passagerare med mopedbil i Åbo på söndagen. Flickan som nyligen fått körkort blåste närmare en promille i alkometern. Mopedbilden var registrerad för två personer..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Torsk fastnade i polisens nät

Malmö Polisen är på torskfiske och spanar på olika adresser där det misstänks förekomma prostitution.
En man i 25-årsåldern fastnade i polisens nät och sitter, efter ett tillslag mot en lägenhetsbordell på Professorsgatan, anhållen för köp av sexuell tjänst.
Sedan i torsdags är ytterligare två män misstänkta för köp av sexuell tjänst tvåa andra lägenhetsbordeller..

Skånskan - 45 minuter sedan

Stal för 5 000 i butik

Malmö En man i 35-årsåldern sitter anhållen för att ha stulit gods för 5 000 kronor på Åhlens på Södergatan..

Skånskan - 45 minuter sedan

Fusk med assistansbidrag

Malmö Enligt försäkringskassan har en representant för ett företag felaktigt fått ut miljonbelopp efter att ha lämnat in felaktiga tidsrapporter.
Personen är nu misstänkt grovt bedrägeribrott som ska ha inträffat mellan maj 2017 och september 2019..

Skånskan - 4 timmar sedan

SJ vidtar åtgärder efter coronautbrottet

SJ begränsar tjänsteresor och anställda som varit i riskområden måste arbeta hemifrån i två veckor.SJ meddelar beslutet om åtgärder i coronavirusets spår samtidigt som nyheten om att den man som först testades positiv för viruset i Göteborg, efter att ha varit på skidresa i norra Italien, rest med tåg mellan Stockholm och Göteborg och att snittskyddsläkare söker hans medresenärer. De SJ-anställda som tvingas jobba hemifrån i 14 dagar efter att ha varit i ett område med konstaterad smitta kommer att göra så med bibehållen lön.

Skånskan - 4 timmar sedan

Så mycket höjer KKB sina hyror

Kävlinge KKB och Hyresgästföreningen region norra Skåne har undertecknat avtal för ny hyra hos KKB och SBB i Kävlinge. Höjningen blir 1,9 procent och gäller från 1 januari.Parterna har varit mycket förtegna om det slutliga avtalet, som togs fram i Stockholm den 18 februari av Hyresmarknadskommittén.

Skånskan - 5 timmar sedan

170 kvadratmeter stort hus i Skurup sålt till ny ägare

Skurup Fastigheten på Sandgatan 9 i Skurup har fått en ny ägare. Köpare är Pp Bygg i Skurup AB, tidigare boende på Svaneholmsvägen i Skurup och säljare är Susanne Yvonne Jeanette Jönsson och Bert Alf Eddie Jönsson. Köpet blev klart i december 2019 och priset blev 1 810 000 kronor.

Skånskan - 4 timmar sedan

KKB-hyror höjs 1,9 procent

KKB och Hyresgästföreningen region norra Skåne har undertecknat avtal för ny hyra hos KKB och SBB i Kävlinge. Höjningen blir 1,9 procent och gäller från 1 januari. Parterna har varit mycket förtegna om det slutliga avtalet, som togs fram i Stockholm den 18 februari av Hyresmarknadskommittén.

Skånskan - 5 timmar sedan

Så kan du undvika att smittas av coronaviruset

Webb-TV Symtom på smitta av det nya coronaviruset är luftvägssymtom, feber och hosta. De flesta blir inte allvarligt sjuka men ett antal fall av svårare symtom har rapporterats, liksom dödsfall. Här är folkhälsomyndighetens riktlinjer för att undvika att smittas av coronaviruset..

Skånskan - 16 timmar sedan

Skulle steriliseras – rymde från sjuktransport

Världen En babianhanne lyckades tillsammans med två honor rymma från ett transportfordon utanför ett sjukhus i Sydney tidigare i veckan.

Människor som befann sig i området kring Royal Prince Alfred Hospital i Sydney på tisdagseftermiddagen, lokal tid, hade chansen att ta del av en alldeles extraordinär syn, nämligen fritt kringströvande babianer. En babianhanne som skulle fraktas till sjukhuset i sällskap av två honor för att steriliseras lyckades, i närheten av sjukhuset, rymma från transportfordonet.

Skånskan - 17 timmar sedan

Rånad butikschef blev präst

DRAMATIK. Det var när han blivit pistolrånad som Mats Andersson-Risberg bestämde sig för att nu var det nog dags att återuppta präststudierna. Nu är det dags för pensionering från ett arbete där musiken hela tiden har funnits med.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.