Nyan > Svenskfinland

Friday, 28 February, 22:54

Nyan - 24 jan 20 kl. 08:39

Polisen jagade fortkörarePå Nya Godbyvägen påträffade polisen en motkommande bilist som körde 112 kilometer i timmen. Polisen svängde om och fick jaga föraren i flera kilometer innan personen stannade. Föraren uppgav att han inte kände till polisens ljussignaler. Han misstänks för trafikförseelse för fortkörningen och för äventyrande av trafiksäkerheten eftersom han inte stannade på polisens tecken. Föraren delgavs böter.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Nya Godbyvägen, TEXT, Bredenberg, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, jagade, fortkörare
BT - 05 jan 15 kl. 13:04

Jagade fortkörare ? hittade vapengömma

Polisen tog upp jakten på en fortkörare. På vissa ställen körde 100 kilometer över gällande hastighetsgräns. När jakten var över upptäcktes en större vapengömma.

Västerbottens Folkblad - 19 sep 18 kl. 10:02

Polisen tog fortkörare

Polisen bötfällde en fortkörare i Vännäs under onsdagsmorgonen. Det var vid 8-tiden som polisen stannade bilen på E12 vid Hemberget i Vännäs. Patrullen på plats utfärdade en ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

NSD - 10 okt 18 kl. 17:56

Här stoppade polisen flera fortkörare

Polisen stoppade fem fortkörare i Boden i dag..

NSD - 12 okt 18 kl. 16:32

Polisen stoppade fortkörare

Polisen stoppade en fortkörare på väg 97 vid Bredåker under fredagen..

SN - 05 maj 13 kl. 21:44

Polisen tog fortkörare på löpande band

Under loppet av två timmar på söndagskvällen lyckades trafikpolisen bötfälla 10-15 fortkörare inne i centrala Gnesta. Tre personer blev av med sina körkort..

SmålandsPosten - 23 okt 13 kl. 06:00

12 fortkörare har böter att vänta

På två och en halv timma haffade polisen tolv fortkörare under måndagskvällen. Strax före klockan fem på eftermiddagen parkerade polisen sig längs väg 120 mot Delary. Fram till halv sju ägnade de sig åt att kontrollera bilars hastighet i det regntunga vädret.

Sydsvenskan - 04 sep 14 kl. 00:13

Polisen jagar fortkörare på nätet

Den brittiska polisen har hittat en ny väg att jaga fartsyndare på: Internet. Den senaste tiden har en rad förare dömts för fortkörning och vårdslöshet i trafik sedan de själva och andra har lagt ut bildbevisen på Youtube, Facebook och andra webbsajter på nätet..

Polisen - 01 sep 15 kl. 12:46

Fokus på fortkörare vid skolor och dagis

Den 17-23 augusti skärpte polisen hastighetskontrollerna i hela landet, bland annat utanför skolor och dagis. Sammanlagt stoppades 4 730 fortkörare..

Polisen - 08 feb 17 kl. 11:21

Över hundra fortkörare stoppades i Lundby

När polisen genomförde hastighetskontroller under två dagar i Lundby i Göteborg stoppades 118 fortkörare. Kontrollerna är en del av polisens medborgarlöfte till Lundbyborna..

Skånskan - 14 apr 15 kl. 13:55

Tio fortkörare togs av polis

Under en enda timme på måndagen tog polisen tio fortkörare längs med skoltäta Blekegatan i Ystad..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 3 timmar sedan

Fiskodlare vill satsa i Österbotten

Föglöföretaget Nordic Trout planerar för en fiskodling till havs i Kaskö i Österbotten. .

Nyan - 3 timmar sedan

Röda fiskar upp till test

Skulle du kunna märka skillnad på svensk röding, norsk lax och åländsk regnbåge? .

Nyan - 4 timmar sedan

Fem råd styr Hållbart initiativ

Annette Bergbo och Alfons Röblom omvaldes som språkrör och i stället för en styrelse och ett verkställande utskott ska Hållbart initiativ ha fem råd. Det bestämde de 35 deltagarna vid årsmötet på onsdagen. En verksamhetsplan antogs med sikte på att bygga rörelsen kontinuerligt i stället för att satsa alla resurser på valåret.

Nyan - 5 timmar sedan

A capella med Close Enough på skottdagen

På skottdagen den 29 februari bjuder vokalensemblen Close Enough på en favorit i repris. .

Nyan - 6 timmar sedan

Analysen klar: Ingen corona på Åland

På fredagen vid 17.09 kom besked från ÅHS: Den åländska person som misstänkts ha smittats av corona i norra Italien är inte sjuk i corona. Personen mår bra och börjar tillfriskna, meddelar ÅHS i ett pressmeddelande.

Nyan - 9 timmar sedan

Nya ekonomiska systemet godkänt av presidenten idag

Det nya ekonomiska systemet i självstyrelselagen stadfästes idag av republikens president Sauli Niinistö, på föredragning av justitie- och Ålandsminister Anna-Maja Henriksson. Det berättar Ålands riksdagsledamot Mats Löfström i ett pressmeddelande. – Även om dagens stadfästande har mer symbolisk betydelse är det samtidigt en slutpunkt på detta arbete.

Nyan - 9 timmar sedan

Alandia säljer sjöförsäkringsbolag

Försäkringsbolaget Alandia säljer sitt aktieinnehav i det svenska sjöförsäkringsbolaget Nordisk Marinförsäkring Ab. .

Nyan - 13 timmar sedan

Landskapet håller presskonferens om coranaviruset

Ny klockan 11 håller landskapsregerigen en presskonferens med rubruken ”Uppdatering om beredskapen för det nya coronaviruset” Det är minister Annette Holmberg-Jansson som bjudit in massmedia för att informera om beredskapen på Åland för det nya coronaviruset. Medverkar vid presskonferensen gör även landskapsläkare Knut Lönnroth, smittskydds-ansvarig på ÅHS Tora Woivalin, samt infektionsläkare på ÅHS Marika Nordberg. Nya Åland sänder presskonferensen via vår Faceobooks-sida.

Nyan - 13 timmar sedan

Holmström hoppas på topp 60 i sin sjätte Vasaloppsstart

LÄNGDSKIDOR. På söndag går startskottet för den 96:e upplagan av det klassiska Vasaloppet – trots snöbrist och mild vinter fram till nu. .

Nyan - 14 timmar sedan

Gitarrister på Ettan

Gitarristerna Ariel Posen, Kanada, och Andreas Rydman, Sverige, uppträder i kväll fredag på Pub Ettan. De gör varsitt set ackompanjerade av basisten Magnus Eugenson, som turnerat med Benny Andersson, Eric Gadd och Louise Hoffsten, och trummisen Lars Olsson, som var med i Projektkörens band under Lejonkungen-uppsättningen ”En värld full av liv”. Kvartetten har turnerat i Sverige i februari och bland annat spelat på kända jazzklubben Fasching i Stockholm.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.