Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 27 February, 18:11

Jönköpingsnytt - 23 jan 20 kl. 08:14

Stora störningar i tågtrafikenEtt spårfel har lett till att flera tåg till och från Jönköping är kraftigt försenade eller inställda. Felet beräknas vara åtgärdat först på fredag.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Jönköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora störningari , tågtrafiken
Uppsalanyheter.se - 02 jun 14 kl. 07:41

Fortsatta störningar i tågtrafiken

Det är fortsatta störningar i tågtrafiken på sträckan Uppsala - Stockholm, störningar kommer att pågå hela veckan meddelar SJ.Det är fortsatta störningar i tågtrafiken på sträckan Uppsala - Stockholm, störningar kommer att pågå hela veckan meddelar SJ.   Störningarna för tågtrafiken mellan Uppsala och Stockholm fortsätter även denna vecka, enligt SJ beräknas trafiken återgå till det normala först måndagen den 9 juni.

Cornucopia - 11 okt 17 kl. 09:02

Massiva störningar i tågtrafiken under morgonen - avhjälpt

Under tidig morgon drabbades hela Sverige av omfattande störningar i tågtrafiken. Det handlade om att Trafikverket fått en så kallad IT-störning. Störningen är nu avhjälpt men det kan ta tid att få ordning på tågtrafiken.

Regeringen - 28 nov 17 kl. 13:16

Uppdrag att genomföra åtgärder för effektiv hantering vid störningar i tågtrafiken

Regeringen uppdrar åt Trafikverket att genomföra åtgärder för att säkerställa en effektiv hantering vid störningar i tågtrafiken. Uppdraget ska omfatta och genomföras i enlighet med Trafikverkets förslag i rapporten Evakuering och röjning - Förslag till åtgärder för effektiv hantering vid störningar i tågtrafiken..

Skånskan - 29 apr 18 kl. 13:32

Störningar i tågtrafiken

Trafik Störningar i tågtrafiken på Södra stambanan mellan Katrineholm och Norrköping påverkar sträckan Stockholm-Malmö/Köpenhamn. Under söndagen råder det störningar i tågtrafiken på Södra stambanan mellan Katrineholm och Norrköping, meddelar Trafikverket. Det påverkar fjärr- och regionaltåg på följande sträckor: – Stockholm-Katrineholm-Norrköping-Malmö/Köpenhamn – Linköping-Norrköping-Katrineholm-Eskilstuna-Västerås-Sala En del tåg leds om via Nyköping vilket medför längre restid.

Skånskan - 31 okt 19 kl. 12:40

Störningar i tågtrafiken

Skåne Trafikstörningar kan uppstå i den skånska tågtrafiken under torsdagseftermiddagen.
Orsaken är att en person blivit påkörd på spåret mellan Ängelholm och Kattarp.Klockan 12 31 får SOS Alarm in ett samtal om en olycka på spåret utanför Ängelholm.

Skånskan - 03 feb 20 kl. 11:43

Fortsatta störningar i tågtrafiken

SKÅNE Det är fortsatta störningar i den skånska tågtrafiken sedan gårdagen då det inträffade kopparstölder längs järnvägen. I nuläget beror det främst på ett elfel i Helsingborg.Det förekommer förseningar och inställda avgångar mellan Malmö och Göteborg.

YLE - 06 apr 13 kl. 04:34

Flera störningar i tågtrafiken under natten

Tågtrafiken har drabbats av en rad störningar i går kväll och under natten. Flera vagnar från ett godståg spårade ur på bangården i Vammala. Enligt VR har man tillsvidare ersatt alla passagerartåg mellan Tammerfors och Björneborg med annan transport.

UNT - 29 maj 14 kl. 06:56

Fortsatta störningar i tågtrafiken

Gårdagens störningar i tågtrafiken på flera håll i landet drabbade tusentals helgresenärer. Även i dag bör man räkna med störningar i trafiken..

Kristianstadsbladet - 29 maj 14 kl. 06:56

Fortsatta störningar i tågtrafiken

Gårdagens störningar i tågtrafiken på flera håll i landet drabbade tusentals helgresenärer. Även i dag bör man räkna med störningar i trafiken.
Onsdagen var en dyster dag för många tågresenärer.

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 14 kl. 06:58

Fortsatta störningar i tågtrafiken

Gårdagens störningar i tågtrafiken på flera håll i landet drabbade tusentals helgresenärer. Även i dag bör man räkna med störningar i trafiken..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 45 minuter sedan

Nöjeskollen – vinstregn och invigningar

Har du koll på vad som händer i stan? Den här veckan pratar vi bland annat om vinstregn, invigningar och en hel del sport!
.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Mitt i rusningstrafiken – larm om olycka i city

Ett larm om en trafikolycka i city har inkommit till SOS Alarm under torsdagseftermiddagen.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Livechatt 18.45: Följ HV71-Djurgården

Grundserien börjar dra ihop sig. På torsdagskvällen står viktiga poäng på spel för HV71 när Djurgården gästar Kinnarps Arena. Jnytt kommer både att livefotografera samt livechatta händelserna från matchen, med start cirka 18.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Tafsade på flicka – nu frias idrottsledaren

En idrottsledare i Jönköpings kommun har stått åtalad för sexuellt ofredande sedan han dragit sönder en tonårsflickas trosor. Nu har Jönköpings tingsrätt meddelat dom i målet.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

036hockey inför dramatiska slutspurten

Sju omgångar återstår av den rafflande SHL-säsongen. I det senaste avsnittet av 036hockey går Erik Boström och Carl Ljungquist igenom det senaste från HV-lägret inför slutspurten.
.

Jönköpingsnytt - Igår: 11:48

Nyhetsminuten – onsdag 26 februari

Nyhetsminuten ger dig de senaste händelserna och snackisarna i Jönköping, sammanfattade på en minut. Podden släpper nya avsnitt fem dagar i veckan, från måndag till fredag. Här kan du lyssna på dagens avsnitt.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Två bilar i olycka på E4 - ett körfält avstängt

En trafikolycka har inträffat på E4 i Jönköping.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Anrik förening byter namn

Ett anrikt namn i idrottskretsar byter namn.
Idrottsklubben Hakarpspojkarna kommer att försvinna. När klubben hade sitt 91:a årsmöte beslutade man om ett namnbyte från Idrottsklubben Hakarpspojkarna.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

City-vd:n lämnar sitt uppdrag: ”Tajmingen känns rätt”

Jönköping Citys vd Jesper Steén har valt att avsluta sitt uppdrag när bolaget nu ska ta ut en ny riktning för verksamheten. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande på torsdagen. Styrelsen har utsett Sven Rydell som tillförordnad vd.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Hyllat band återvänder till Parken

I sommar återvänder bandet Mares till Huskvarna Folkets park.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.