BT > Nyheter

Wednesday, 19 February, 09:10

BT - 22 jan 20 kl. 21:43

Löfte i taxibråket: "Vi vill ha dialog"Borås stad ska inleda en dialog med taxibolagen om deras behov av fasta taxiplatser vid centralstationen. Det uppger Jan Idehed (C), ordförande i tekniska nämnden. Samtidigt står det klart att taxibråket blir en fråga för kommunfullmäktige..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Jan Idehed

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löftei , taxibråketVi vill ha , dialog
UT - 05 okt 13 kl. 08:56

Förlikning i Taxibråket - ny upphandling ska göras

Nu har Taxi Ulricehamn och Ulricehamns kommun träffat ett förlikningsavtal för att lösa tvisten om tolkningen av färdtjänstavtalet.
Kommun backar från sitt krav på återbetalning och gör nu en ny upphandling av utförare av färdtjänstresor. Det var i sent i vintras som konflikten mellan de bägge parterna uppstod.

BT - 15 jan 20 kl. 19:21

Efter taxibråket – politikerna reagerar starkt: ”Tar allvarligt på det här”

Att det inte finns någon plats för taxibilar vid Borås centralstation har lett till stor ilska bland stadens taxichaufförer. I förra veckan blev de bortkörda av kommunen från den plats där de stått det senaste året. .

BT - 17 jan 20 kl. 10:19

Efter taxibråket – politikerna reagerar starkt: ”Tar allvarligt på det här”

Politiker i tekniska nämnden reagerar starkt mot att taxi inte har några fasta platser vid Borås centralstation. De lovar ompröva förvaltningens beslut, som lett till stor ilska bland stadens taxichaufförer..

Skånskan - 17 nov 16 kl. 18:51

Löfte om ökad trygghet

MALMÖ Narkotikaförsäljning, buskörning och otrygga platser, särskilt på kvällstid ...
Det är något som oroar boende i både Kirseberg och Segevång. Men nu har polisen lovat ökad trygghet tillsammans med Malmö stad.

Dagens Media - 30 aug 13 kl. 10:25

Amnestys pappfigur-kupp ska påminna preseidenten om löfte

I en ny kampanj driver Amnesty med amerikanska ambassadens pr-kupp inför Obamabesöket. Syftet är att väcka uppmärksamhet kring presidentens löfte om att stänga Guantánamo..

Expressen - 09 feb 15 kl. 16:00

S höll sitt vallöfte till palestinierna

JERUSALEM. Mahmoud Abbas möts av sina bästa vänner i Europa när han landar i Stockholm i kväll.
Allt sedan Olof Palme och Yassir Arafat fann varandra för mer än 40 år sedan är de svensk-palestinska politiska relationerna hjärtliga - för att inte säga kärleksfulla.

Expressen - 23 aug 13 kl. 07:39

Stefan Löfven vill få slut på S-bråket

BOMMERSVIK/STOCKHOLM. Flera tunga socialdemokrater har varit öppet kritiska mot partiledningens löfte om att inte riva upp ett femte jobbskatteavdrag. Nu försöker ledande S-företrädare tona ner kritiken - och Stefan Löfven vill få ett slut på bråket: - Det blir ingen skattehöjning för dem som tjänar 60 000 och under.

Expressen - 06 nov 18 kl. 10:18

Avslöjar jättebråket – efter löftet till Helena

Zlatan Ibrahimovic valde att lämna Manchester United efter knappt två säsonger.Anledningen var ett löfte till Helena Seger - och det innebar också det största bråket någonsin mellan Zlatan och hans agent Mino Raiola..

NSD - 28 jan 15 kl. 18:31

Löfte om träff

Distriktssköterskorna i Boden har fotfarande inte haft någon dialog med arbetsgivaren..

Skånskan - 31 mar 17 kl. 14:00

Satsar på dialog med bybor

ERWP.fif(0)SVALÖV
Både politiker, polis och tjänstemän i Svalöv ska närma sig kommunens invånare ännu mer.
I vår gäller medborgardialoger ute i byarna och i centum står den rullande polisstationen.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Svag vinstökning för Arla

Mejerikoncernen Arla Foods, som ägs av drygt 10 000 bönder i sju länder, redovisar en rörelsevinst på 406 miljoner euro för 2019. Det kan jämföras med vinsten på 404 miljoner euro ett år tidigare..

BT - 30 minuter sedan

Massgrav visar på digerdödens spridning

En massgrav med kvarlevor av 48 människor har hittats på den engelska landsbygden. De döda föll offer för digerdöden på medeltiden. Gravfyndet visar att smittade människor flydde städerna och sökte hjälp på landsbygden..

BT - 45 minuter sedan

Lundqvist: "En extrem situation"

Kungen av New York, Rangers-målvakten Henrik Lundqvist, är på väg att tappa kronan för gott. Och förnekar inte att det är en tuff situation och att det förs diskussioner om framtiden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.