DI > Ekonomi

Wednesday, 19 February, 09:12

DI - 22 jan 20 kl. 20:26

Bill Browder: ”Skandalerna inte över”Penningstvättskandalerna är inte över ännu. Det finns fortfarande mycket byk som måste tvättas. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Browder

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bill, Browder, Skandalernainte över
Dagens PS - 03 apr 19 kl. 12:40

Bill Browder polisanmäler Swedbank i Estland

Amerikanska finansmannen Bill Browder har valt att polisanmäla Swedbank med finanspolisen och åklagarmyndigheten i Estland, rapporterar SVT. I anmälan anges misstanke om penningtvätt och man bifogar dokument som kopplar flera Swedbankkonton till den så kallade Magnitskij-affären. Bill Browder har tidigare lämnat in en brottsanmälan till Ekobrottsmyndigheten mot Swedbank för penningtvätt.

PrivataAffärer - 09 apr 19 kl. 11:24

Trading Direkt: Tekniska analyser och intervju med Bill Browder

Mikael Sandbladh gästar studion och pratar om bland annat IMFs vårprognos, Prosperas inflationsförväntningar och regeringens vårbudget. Vi bjöd även på del av en exklusiv intervju med amerikanska finansmannen Bill Browder som haft en central del i avslöjandet av penningtvättshärvan som slagit mot de nordiska bankerna. Hela intervjun med Bill Browder går att se i eftermiddag på www.

Realtid - 28 nov 19 kl. 10:10

SEB bör utreda Magnitskijkoppling anser Bill Browder

Finansmannen Bill Browder som i tio års tid kommit med skarpa anklagelser mot Ryssland för det ökända Magnitskijfallet vill att SEB utreder de nu framkomna kopplingarna. Samtidigt ifrågasätts Bill Browder själv..

DI - 06 sep 18 kl. 05:30

Drabbade Bill Browder: "Obegripligt att Danskes vd inte sparkats"

Att vd:n i Danske Bank sitter kvar efter vad som ser ut att vara en av historiens största penningtvättskandaler är upprörande. Det säger affärsmannen och människorättsaktivisten Bill Browder.  ”Det är otroligt.

DI - 17 okt 18 kl. 13:04

Bill Browder om Nordea: "Toppen av ett stort isberg"

De suspekta transaktionerna på 1,5 miljarder kronor till konton i Nordea är sannolikt bara toppen av isberget. Det påstår finansmannen Bill Browder, som ligger bakom den anmälan som nu hanteras av svenska myndigheter..

Affärsvärlden - 22 okt 18 kl. 12:43

Bill Browder anmäler Nordea

Bill Browder, grundare av hedgefond-firman Hermitage Capital Management, har nu skickat in en anmälan till finländska myndigheter om att Nordea brustit i sitt arbete med att förhindra penningtvätt..

DI - 24 okt 18 kl. 16:38

Nordea säger sig ha tagit del av dokument från Bill Browder

Nordea har nu på onsdagen tagit emot vad som förefaller vara det dokument, eller delar av det, som finansmannen Bill Browder via sitt bolag Hermitage Capital Management skickade till myndigheter i samband med att bolaget anmälde att penningtvätt ska ha förekommit hos Nordea..

DI - 14 nov 18 kl. 14:44

Bill Browder kräver granskning av danska finansinspektionen

Den brittiske finansmannen Bill Browder, som står bakom avslöjandet kring penningtvätt i Danske Bank, ger sig nu på den danska finansinspektionen Finanstilsynet. I ett brev till den danska statsåklagaren och den danske justitieministern ber han att myndigheten granskas..

Affärsvärlden - 14 nov 18 kl. 14:49

Bill Browder ger sig på dansk myndighet

Finansmannen Bill Browder, som bedriver en kampanj mot Ryssland kring korruption och brott mot mänskliga rättigheter, har nu gett sig på den danska finansmyndigheten Finanstilsynet..

DI - 09 jan 19 kl. 21:14

Bill Browder säger sig ha ny information om Danske Bank

Finansmannen Bill Browder som drivit fram utredningen om penningtvätt inom Danske Bank säger sig ha ny information om banken, som han har delgett danska myndigheter, skriver Bloomberg..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Vinsten per kilo mjölk ökar för Arla

Mejerikoncernen Arla Foods, som ägs av drygt 10 000 bönder i sju länder, redovisar en rörelsevinst på 406 miljoner euro för 2019..

DI - 5 minuter sedan

Förbättrat resultat för Saxlund

Saxlunds nettoomsättning uppgick till 48 miljoner kronor (51,6) under det fjärde kvartalet medan rörelseresultatet blev -0,4 miljoner….

DI - 15 minuter sedan

Neurovive ökar förlusten

Läkemedelsföretaget Neurovive hade ett resultat före skatt om -27,1 miljoner kronor (-20) under det fjärde kvartalet 2019. .

DI - 15 minuter sedan

Högre omsättning för I-Tech

First North-listade färgteknikbolaget I-Tech ökade sin omsättning för det fjärde kvartalet 2019 till 14,6 miljoner kronor (10,8)..

DI - 15 minuter sedan

Storaffärer i Lime för öppning – 10 procent av aktierna omsatta

Två storposter har lappats i Lime Technologies under morgonen. Totalt rör det sig om nästan 1,4 miljoner aktier vilket motsvarar omkring 10….

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen ser ut att öppna med stigande kurser

Stockholmsbörsen gick mot en positiv öppning på onsdagen, efter att investerarsentimentet förbättrats sedan Apples försäljningsvarning satt….

DI - 30 minuter sedan

Rekordsiffror från Hövding – med fortsatt förlust

Hjälmbolaget Hövding ökade omsättningen i det fjärde kvartalet till 46,5 miljoner kronor i det fjärde kvartalet, vilket motsvarar en ökning….

DI - 30 minuter sedan

Carnegie höjer kursen för Paradox - här är dagens rekar

Här är dagens rekar onsdagen den 19 februari..

DI - 45 minuter sedan

Fem saker du ska veta innan börsen öppnar

Här är fem saker att ha koll på innan börsen öppnar. .

DI - 45 minuter sedan

Raketechs resultat i linje med vinstvarning

First North-bolaget Raketech, verksamt inom affiliate-tjänster inom sportspelsmarknaden, redovisar totala intäkter om 5,8 miljoner euro (.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.