SR > Nyheter

Wednesday, 19 February, 09:10

SR - 22 jan 20 kl. 18:41

Långa fängelsestraff för Ericssons agenter i GreklandDet blev långa fängelsestraff för de svenska bolagen Saabs och Ericssons grekiska agenter i en korruptionsrättegång som avslutades i dag i Grekland. De åtta svenska tidigare Ericsson och Saabchefer som också stod åtalade friades dock..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ericssons, Grekland, Saabs, Ericsson, Saabchefer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Långa, fängelsestraffför , Ericssons, agenteri , Grekland
YA - 15 maj 14 kl. 16:40

Åklagare krävde långa fängelsestraff

Rättegången mot de två 24-åriga Skurupsbor vars ljusskygga verksamhet ledde till att ett förråd exploderade mitt inne i ett villaområde i Saritslöv i centrala Skurup avslutades i går vid lunchtid. Åklagaren krävde långa fängelsestraff för de båda männen. Tingsrätten valde efter överläggningar att släppa en av de åtalade på fri fot.

YLE - 04 nov 16 kl. 13:24

Långa fängelsestraff för rånförsöket av värdetransportbil i Salo

De fyra personer som åtalades för grovt rånförsök av en värdetransportbil i Salo har dömts till långa fängelsestraff av Egentliga Finlands tingsrätt. Domen gavs i dag, fredag. Längden på fängelsestraffen varierar mellan 6 och 8 år.

Alingsås tidning - 08 jun 17 kl. 05:30

Yrkar på långa fängelsestraff

Långa fängelsestraff eller friande domar – det var vad åklagare och försvarsadvokater yrkade på när rättegången om rånet på Glimmergatan avslutades igår. Efter nio rättegångsdagar avslutades i går huvudförhandlingen mot de fyra män som misstänks för rånet på Glimmergatan. Avslutningsdagen ägnades uteslutande åt påföljdsfrågan.

YLE - 29 jun 17 kl. 15:37

Canonballmedlemmar fick långa fängelsestraff - misshandlade medlem och lämnade honom medvetslös i kylan

Flera av de åtalade medlemmarna i motorcykelklubben Canonball har dömts till långa fängelsestraff då de hade misshandlat en annan klubbmedlem och lämnat honom i kylan i en sandgrop i Sjundeå i januari. Fyra av de nio åtalade männen fick ovillkorliga straff på mellan fyra och fem år. Det längsta straffet på fem år fick mannen som leder Canonball-avdelningen i Lojo.

YLE - 29 jun 17 kl. 15:37

Cannonballmedlemmar fick långa fängelsestraff - misshandlade medlem och lämnade honom medvetslös i kylan

Flera av de åtalade medlemmarna i motorcykelklubben Cannonball har dömts till långa fängelsestraff då de hade misshandlat en annan klubbmedlem och lämnat honom i kylan i en sandgrop i Sjundeå i januari. Fyra av de nio åtalade männen fick ovillkorliga straff på mellan fyra och fem år. Det längsta straffet på fem år fick mannen som leder Cannonball-avdelningen i Lojo.

SmålandsPosten - 27 nov 18 kl. 19:54

Tiggerihärvan: Åklagare yrkar på långa fängelsestraff

Åklagare Måns Biörklund ville se långa fängelsestraff för tre av de åtta åtalade vid Lunds tingsrätt i den stora härvan av människohandel med tiggare. Under tisdagen avslutades den långa rättegången..

Expressen - 27 jul 12 kl. 14:30

Långa fängelsestraff för spårvägschefer

Det har kallats den största kommunala ekobrottshärvan någonsin i Göteborg. I dag dömdes tio personer, varav flera tidigare toppchefer, för att ha mjölkat Göteborgs Spårvägar AB på pengar. De får långa fängelsestraff för att ha blåst skattebetalarna på sammanlagt 9,2 miljoner kronor..

Kristianstadsbladet - 27 nov 12 kl. 14:02

Yrkade på långa fängelsestraff

Foto: Annica Jönsson
Vice chefsåklagare Eva Norberg yrkade på förmiddagen på långa fängelsestraff för de män som misstänks för det brutala rånet i Hammar för snart ett år sedan.
Rättegången pågår i Kristianstads tingsrätt. Det är den fjortonde rättegångsdagen.

NSD - 04 jul 13 kl. 17:18

Knarksmugglare kan få långa fängelsestraff

De misstänkta männen mejlade om "början på en underbar affärsrelation". Nu ser de slutet. Åklagaren kräver långa fängelsestraff i den knarkhärva, som har kopplingar till Indien..

Barometern - 05 jul 13 kl. 07:11

Åklagaren kräver långa fängelsestraff

På torsdagen hölls rättegången för de två ­misstänkta cannabisodlarna i Ruda. En 37-årig man?pekas?

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Kritiken: Politiker gör för lite för trafiksäkerheten

Politiker behöver våga ta tuffare beslut för att öka trafiksäkerheten, till exempel sänka hastighetsgränserna, menar experter. I dag inleds ett stort FN-möte i Stockholm om just trafiksäkerhet..

SR - 1 timme sedan

Nya sanktioner slår hård mot Venezuela

USA utfärdade igår nya sanktioner mot ett dotterbolag till den ryska statens oljejätte Rosneft. Anledningen är att bolaget hjälper den venezolanska regeringen att sälja sin olja utomlands..

SR - 1 timme sedan

Priskollaps i elcertifikatsystemet

Den snabba utbyggnaden av förnyelsebar energi innebär att systemet med elcertifikat spelat ut sin roll, enligt experter. Priset på certifikat har rasat till rekordlåga nivåer..

SR - 2 timmar sedan

Stor ökning av strejkdagar i fjol

Utvecklingen mot en allt fredligare arbetsmarknad med få strejker fick sig en törn förra året då det blev konflikter både inom flyget och i hamnarna. Totalt förlorades drygt 7 500 arbetsdagar i konflikter under 2019, enligt nya siffror från Medlingsinstitutet..

SR - 2 timmar sedan

Flera kommuner bryter med Kina

Flera svenska kommuner och regioner bryter nu sina officiella samarbeten med med Kina..

SR - 2 timmar sedan

Uppgivet inför valet

I Iran ser de hårdföra konservativa ut att bli de stora vinnarna i parlamentsvalet på fredag. Men det är samtidigt ett val som många iranier kommer att bojkotta..

SR - 2 timmar sedan

Mångmiljardären Bloomberg med i valstriden

För första gången får New Yorks tidigare borgmästare Michael Bloomberg vara med i en av Demokraternas valdebatter - mångmiljardären har på kort tid klättrat i opinionsmätningarna..

SR - 3 timmar sedan

Passagerare får lämna virusfartyg

Passagerare som har testats negativt för det nya coronaviruset och som inte visar några symptom på att ha blivit smittade får nu lämna kryssningsfartyget Diamond Princess i Yokohama, Japan..

SR - 5 timmar sedan

Johnson vill satsa på högutbildade invandrare

Storbritannien ska ha färre lågutbildade från EU-länderna och fler högkvalificerade från hela världen, enligt den brittiska regeringens förslag till ny invandringspolitik. Men kritiker befarar att den nya linjen ska leda till arbetskraftsbrist..

SR - 7 timmar sedan

I flera län dömdes inte en enda sexköpare förra året

Polisens arbete mot sexköp brister på många håll i landet. I flera län dömdes inte en enda person för köp av sexuell tjänst under förra året..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.