Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 19 February, 09:19

Affärsvärlden - 22 jan 20 kl. 18:00

Tomma tåg från Norrland
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Norrland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tomma, tågfrån , Norrland
Nyheter 24 - 03 jan 14 kl. 11:04

Norrland slåss om flyktingarna – samtidigt som platsbristen ökar116 500 uppehållstillstånd

Under 2013 ökade antalet asylsökande med 24 procent jämfört med året innan. Totalt ansökte 54 000 människor om asyl i Sverige, av dem beviljades 29 000.  följt av statslösa och Eritrea.

DI - 27 sep 18 kl. 17:19

Messmörskaos efter flytt från Norrland till Stockholm

Flytten av tillverkningen av messmör från Östersund till Stockholm gav stora produktionsproblem och butikshyllor gapade tomma. Foodmark hoppas ta igen försäljningen i höst. .

YA - 02 aug 16 kl. 03:00

Asylboende avvecklas

Asylboendet i Snårestad avvecklas och de omkring 90 boende där flyttas till andra kommuner. Även på flyktingboendena på Beach house i Sandskogen, Violen i Köpingebro och Fredriksberg flyttas boende till Migrationsverkets tomma platser i Norrland. Över 30 barn berörs..

Cornucopia - 22 dec 19 kl. 10:42

Magasinsfrågan som symptom på S resa mot 15% - vapenhobby är inte vapenlobby

"Så@JohanForssell valde till slut vapenlobbyns linje framför polismyndighetens.
Dödspatrullen och dess gelikar ska även fortsatt få bära runt på vapenmagasin och polisen tvingas återlämna magasin när det inte kan styrkas att det ska komma till brottslig användning." - Oskar Magnusson (S), politisk sakkunnig hos inrikesminister Morgan Johansson (S)Socialdemokraternas agerande med frågan om lagliga skyttars magasin är en god symbol för S resa vidare mot 15% i väljarstöd.

Cornucopia - 28 okt 19 kl. 19:50

MÖP-måndag: Dagens Industri slåss mot försvarshalmgubbar

I en ledare hos Dagens Industri målar PM Nilsson upp gigantiska försvarshalmgubbar och försöker bekämpa dem. Men halmgubbar är något man bygger själv, och inte några verkliga problem.
PM Nilsson, ledarskribent Dagens IndustriArgumentationsfelet halmgubbe är att man hittar på något om en meningsmotståndare, eller något i allmänhet, och angriper detta istället för den faktiska sakfrågan.

Nyheter 24 - 18 aug 11 kl. 12:32

Bengt Kvist: "Sjuk - eller sjuk?"


KRÖNIKA. Det var fan bättre förr! Det beror i första hand på var i landet du bor.

Dagen - 07 dec 11 kl. 03:00

Nonchalant tystnad från M

Sverige måste få en lag som garanterar tillgänglighet för alla. Moderaternas tystnad och motstånd skulle inte vara möjlig om de som sagt sig stå bakom lagförslaget valde att agera kraftfullare.

Sverige är ett land som vilar på demokratisk grund.

Kristianstadsbladet - 08 feb 14 kl. 08:00

En hyllad jazzkatt

Foto: Jon Edergren
Det finns en sak som är gemensam för allt man läser om Cecilia Persson. Jazz- pianisten från Norra Åsum hyllas. Unisont.

BT - 30 jul 14 kl. 09:27

Räddhågset om den egna rösten

Po Tidholm borde ha lyssnat igenom sitt sommarprat och tagit bort allt han egentligen inte vill ha sagt. Men istället går merparten av sommarpratet åt till att vrida och vända på den egna räddhågsenheten. "Jag är medveten om att en del av det jag säger knappast låter trovärdigt" "Jag är ledsen om jag låter melodramatisk" "Möjligen redogör jag för mycket för saker och gestaltar för lite" "Å ena sidan vill man ju inte vara gammal och alarmistisk" Och så vidare.

ÖstersundsPosten - 06 nov 14 kl. 05:30

Åre satsar på boende för höginkomsttagare

Ali Qadiri som är utredare på Hyresgästföreningen i Norrland har reagerat starkt på Åre kommuns bostadspolitik. Vid valet lovade flera partier nya bostäder. Det är tomma löften som hörts förut..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Positiv öppning i korten på börsen

Stockholmsbörsen gick mot en positiv öppning på onsdagen, efter att investerarsentimentet förbättrats sedan Apples försäljningsvarning satt spår i tisdagskvällens negativa amerikanska handel..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Stigande förvaltningsresultat för SBB

Samhällsfastighetsbolaget SBB:s hyresintäkter steg till 596 miljoner kronor i det fjärde kvartalet 2019 (453)..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

John Mattson ökar förvaltningsresultatet

Bostadsfastighetsbolaget John Mattson redovisar ett ökat förvaltningsresultat under fjärde kvartalet. På sista raden vänder bolaget till vinst..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

GHP minskar vinsten

GHP redovisar ökande omsättning under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar minskad vinst. Bolaget lämnar utdelningen oförändrad på 0,30 kronor..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Sintercasts höjer utdelningen

Sintercast redovisar ökande omsättning under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar lägre rörelseresultat tyngt av engångskostnader men ökar nettovinsten..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Karo Pharma ökar omsättningen men minskar vinsten

Specialty pharmabolaget Karo Pharma redovisar ökande omsättning under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar minskad vinst..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

NCAB höjer utdelningen men varnar för påverkan från corona

Mönsterkortbolaget NCAB Group redovisar ökande omsättning och rörelseresultat under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget ökar utdelningen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Better Collective ökar omsättning och vinst

Better Collective redovisar ökande omsättning och vinst under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Stillfront ökar vinsten

Stillfront redovisar ökande omsättning och vinst under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Nordea: Kursraset i Catena Media är överdrivet

Catena Medias besked på tisdagsmorgonen var visserligen många dåliga nyheter på en och samma gång, men att kapa en femtedel av marknadsvärdet känns lite väl mycket. Det skriver Nordea, med en köprekommendation på aktien sedan tidigare, i en kommentar till affiliatebolagets kursras efter tisdagens vinstvarning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.