DI > Ekonomi

Saturday, 29 February, 01:21

DI - 22 jan 20 kl. 15:35

Bankernas dom över bopriserna: ”Det kan bara gå uppåt”Flera storbanker spår att bostadspriserna kommer att klättra under 2020, enligt färska konjunkturrapporter. ”Jag tror. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankernas, domöver , boprisernaDet kan , bara, uppåt
Expressen - 03 jan 13 kl. 21:48

Wikegårds hårda dom: "Är bara att skämmas"

Patric Blomdahl sänkte Erik Andersson med en tuff tackling. Då fick han tuff kritik från Niklas Wikegård. ?

Svenskbladet - 21 mar 13 kl. 17:29

Svenskbladets Facebookfans vill bara ha roliga bilder

En ny undersökning visar att enbart en av tio personer som följer Svenskbladet på Facebook insett att Dagens Svenskbladet faktiskt är en hemsida och inte bara en Facebooksida med roliga bilder.

Flera teorier kring varför Svenskbladets Facebookfans är så oengagerade har tagits upp och analyserats, Svenskbladets redaktör Birger Ollonborg har kommenterat; - Antagligen har dom här fansen strömmat till genom någon rolig bild som spritts på Facebook, typ en penis i färdigmat, sen har dom inte förstått att man kan klicka på länkarna i våra poster för att komma till vår webbsida.

- Det är jävligt trist att skriva en tidning när korkade personer bara vill se bilder på typ hundar med roliga mössor eller bjuda in varandra att använda Födelsedagskalend

YA - 08 jan 18 kl. 13:00

Ted: ”Det kommer bli en viktig dom för samhället”

Polismannen Ted Eriksson kommenterar åtalet mot mannen som knivhögg honom: – Det kommer att bli en viktig dom. Inte bara för mig, utan också för alla som jobbar som polis och för samhället i stort, säger han till YA..

Länstidningen i Jämtland - 12 nov 18 kl. 11:14

Kåseri Per Orvegård: På bilden finns det nog nån som bara är vanlig

Å, dom som bara är vanliga då? De som inte har någon spännande bokstavskombination, inte blivit....

PrivataAffärer - 21 nov 19 kl. 11:47

SHB: Konjunkturen avgör bopriserna

Hushållen väntas dock allt mer ta in att låga räntor är här för att stanna, och skruva ned sina ränteförväntningar, vilket delvis kan få samma effekter som en faktisk räntesänkning. Detta motverkas dock av ett fortsatt historiskt högt bostadsbyggande och prisdämpande kreditrestriktioner. Det säger Johan Löf, seniorekonom vid Handelsbanken, till Nyhetsbyrån Direkt.

PrivataAffärer - 18 feb 20 kl. 07:05

Valueguard: Så mycket steg bopriserna i januari

Bostadspriserna har stigit 2,3 procent under den senaste tremånadersperioden och stigit 6,2 procent under de senaste tolv månaderna. Priserna på bostadsrätter steg 1,8 procent i januari jämfört med föregående månad, medan villapriserna steg 3,6 procent. Säsongsrensat steg priserna på bostadsrätter 0,6 procent, medan villapriserna steg 0,5 procent.

YLE - 02 nov 12 kl. 14:02

Elektroniskt ID blev bankernas marknad

Trots att staten har utvecklat ett eget system för elektronisk identifiering är det bankernas system som används. Kommunikationsminister Krista Kiuru harmas inte över att en växande summa på en miljon euro årligen går till bankerna. De elektroniska identitetskorten fick en sällsynt trög start i Finland.

Cornucopia - 03 nov 14 kl. 09:16

Korten på bordet om bankernas betalkortsbluff

Branschorganisationen1. Säkerhetsbranschens ordförande, tidigare rikspolischefen Björn Eriksson, har tagit fram en vitbok om bankernas bluff kring betalkorten. Med för dagen passande Göteborgshumor heter den Korten på bordet.

YLE - 08 dec 16 kl. 06:00

Hur bra är bankernas service?

Yle Spotlight har kontaktats av en person som vill att vi granskar bankernas service till privatkunder. Tipsaren berättar om erfarenheter från sin egen bank. "Nordea bryr sig bara om företag och rika kunder.

Alliansfritt Sverige - 07 feb 12 kl. 09:00

Borg gör utspel mot bankernas vinster - för 16:e gången

HÅRDHANDSKARNA. Finansminister Anders Borg (M) rasar mot bankernas vinster som inte kommer kunderna till gagn. Det är bra att han rasar, bankerna har nog är han rasade mot dem senast, det var den 11:e november förra året.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: Iran mörkar – över 200 döda

Dödssiffran i spåren av coronaviruset i Iran är mycket högre än vad regeringen uppger, det hävdar BBC med hänvisning till källor..

DI - 3 timmar sedan

Snart faller fonderna som stått emot raset

Under turbulensen på aktiemarknaden har räntefonderna i princip legat stilla.  ”Men fortsätter det skaka till på börsen kan man nog….

DI - 3 timmar sedan

Tyskland intensifierar gränskontrollen mot coronaviruset

Tyskland presenterade en rad åtgärder för att begränsa spridningen coronaviruset från människor som kommer in i landet från berörda områden….

DI - 3 timmar sedan

Wall Street pressas – amerikanska tioåringen på ny historisk botten

Med mindre än en timmes handel kvar på USA-börserna blinkar indexen rött. Rädsla kring den allt mer tilltagande spridningen av….

DI - 4 timmar sedan

Råvaror handlas nedåt - kraftigt tapp i guldpriset

Oljepriserna fortsatte skakas av virusutbrottets framfart föll handlöst på fredagen och fortsatte därmed veckans trend..

DI - 4 timmar sedan

Riksbanken skakas av intern konflikt – anställda flyr

Tre av åtta anställda på Riksbankens riskenhet har valt att sluta efter en intern konflikt, däribland chefen för regelefterlevnad..

DI - 4 timmar sedan

Konsultfirman: Viktiga lärdomar av utbrottet

Det nya coronaviruset och de effekter svenska företag nu upplever sätter fingret på den sårbarhet som finns i många värdekedjor..

DI - 4 timmar sedan

Lagren krymper: Risk för brist på aktiva substanser till läkemedel

Produktionsstörningarna i Kina kan även komma att påverka läkemedelsindustrin. Aktiva substanser till äldre läkemedel som är under….

DI - 4 timmar sedan

Traton ska köpa minoritetsägarnas aktier i MAN

Fordonstillverkaren Traton, där Scania ingår, avser förvärva resterande knappa 6 procent av aktierna i lastbilsjätten MAN och slå ihop….

DI - 4 timmar sedan

Powell: Bevakar virusutvecklingen och redo att agera

Den amerikanska ekonomin är fortsatt stark, men Federal Reserve bevakar utvecklingen av coronavirusets framfart..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.