DI > Ekonomi

Saturday, 29 February, 01:42

DI - 22 jan 20 kl. 15:26

Winnow och HCL Technologies ska minska matsvinn med AI-teknologVisar lösning på World Economic Forum i Davos Winnow är teknikföretaget bakom Winnow Vision, ett AI-verktyg som hjälper. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
HCL Technologies, AI, World Economic Forum, Davos Winnow, Winnow Vision

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Winnowoch , HCL, Technologiesska , minska, matsvinnmed , AI-teknolog
DI - 15 dec 17 kl. 12:47

Göteborgs Stad prisar HCL Technologies

HCL vinner 2017 års ‘The Key to the Heart of Gothenburg’ Göteborg och Noida, Indien; 15 december, 2017 – IT-konsultföretaget HCL Technologies (HCL) meddelar att Göteborgs Stad har utsett HCL Technologies till vinnare av det årliga priset “The Key to the Heart of Gothenburg”. HCL vinner priset tack vare att företaget bedöms vara ett av de internationella företag som varit viktigast för regionen, inte minst tack vare betydande affärsinvesteringar under året.  .

DI - 21 dec 18 kl. 13:39

HCL Technologies blir Microsoft Azure Expert Managed Service Provider-partner

Stockholm, 21 december 2018 – Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) meddelar idag att företaget har blivit Microsoft Azure Expert Managed Service Provider (MSP)-partner. Azure Expert MSP-programmet erkänner HCL Technologies satsningar på utbildning och teknologi, för att hjälpa Azure-kunder att nå framgång..

DI - 04 dec 18 kl. 11:32

Barclays och HCL Technologies utökar strategiskt partnerskap

HCL inleder satsning på leveranscentra i Litauen   Stockholm, 4 december, 2018 – Det globala teknologiföretaget  HCL Technologies(HCL), och Barclays utökar sitt strategiska partnerskap. HCL har av Barclays även utsetts till prefererad partner inom IT-infrastrukturtjänster och de två företagen kommer att utveckla partnerskapet globalt och med särskilt fokus på tjänster för digitala arbetsplatser..

DI - 21 jun 18 kl. 12:44

Nokia och HCL Technologies ingår globalt 5-årsavtal kring hantering av IT-infrastruktur och applikationer

Avtalet är en viktig milstolpe i Nokias digitala förändringsarbete Stockholm och Esbo, Finland, 21 juni, 2018: IT-konsultföretaget HCL Technologies (HCL), och Finlandsbaserade telekomjätten Nokia, har ingått ett avtal med syfte att samordna Nokias outsourcade tjänster kring hantering av IT.   Nokia ska samarbeta med HCL för att utveckla och modernisera sin miljö för IT-infrastruktur och applikationer..

DI - 09 aug 18 kl. 13:18

Ovum utser HCL Technologies till nordamerikansk ledare inom applikationstjänster

Stockholm  – 9 augusti, 2018– IT-konsultjätten HCL Technologies meddelar att analysbolaget Ovum har utsett HCL till en marknadsledare i sin rapport 2018-2019 “Ovum Decision Matrix: Market Leaders in North American Applications Services.” Ovum framhåller flera saker som gör att HCL står ut, inklusive dess fokus på kundernas resultat, dess agila approach till applikationstjänster, och företagets satsning på innovation..

DI - 14 nov 18 kl. 16:15

HCL Technologies firar 10 framgångsrika år i Norden

Ett decennium präglat av nya relationer, innovation och stark tillväxt Noida, Stockholm, Göteborg: 14 november, 2018: HCL Technologies (HCL), ett ledande globalt teknologiföretag, firar nu 10 år sedan etableringen i Norden. Etablerigen inleddes med företagets nordiska huvudkontor i Stockholm 2008. Under åren i regionen har företaget uppnått stora framgångar och Norden är nu HCL:s största marknad i hela Europa..

DI - 13 apr 18 kl. 11:55

HCL Technologies och Sumeru Equity Partners köper Actian Corporation

Actian är en marknadsledare inom hybrid data management, och tillhandahåller världens snabbaste kolumnbaserade databas Noida, India, Stockholm och Palo Alto, Calif. – 13 april, 2018 – HCL Technologies (HCL) och  Sumeru Equity Partners (SEP), har undertecknat ett avtal som innebär att bolagen ska köpa Actian Corporation..

DI - 17 aug 18 kl. 12:30

Manchester United utvecklar supporterrelationer med en digital plattform som tagits fram i samarbete med HCL Technologies

Stockholm och Manchester, 17 augusti, 2018:Manchester United(NYSE:MANU) meddelar att klubben nått ytterligare en milstolpe i verksamhetens digitaliseringsresa tillsammans med HCL Technologies. Detta i samband med den framgångsrika lanseringen av den officiella Manchester United-appen, vilken finns tillgänglig i App Store och Google Play och som har tagits fram i samarbete med HCL..

DI - 15 feb 19 kl. 10:29

HCL Technologies och IBM i molnsamarbete

Ska hjälpa gemensamma kunder med satsningar på hybrid-moln   Stockholm, 15 februari, 2019: — Det globala teknologiföretaget HCL Technologies (HCL) och IBM har ingått ett samarbete. Samarbetet är utformat för att hjälpa gemensamma kunder över hela världen att effektivt dra fördel av hybrid-molnlösningar..

DI - 28 maj 18 kl. 12:34

HCL Technologies blir del av Blockchain in Transportation Alliance

Företaget utvecklar en mjukvaruplattform för att möjliggöra snabb utveckling och implementering av Blockchain-applikationer Stockholm, maj 2018 – Det globala IT-konsultföretaget, HCL Technologies, blev idag en del av Blockchain in Transportation Alliance (BiTA). Organisationens syfte är att utveckla best-practices och standarder för Blockchain inom transportbranschen..

Blekinge Läns tidning - 15 nov 19 kl. 09:30

HCL Technologies lägger ned i Olofström

Volvos IT-partner HCL Technologies lägger ned sin verksamhet i Olofström. 33 anställda berörs..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: Iran mörkar – över 200 döda

Dödssiffran i spåren av coronaviruset i Iran är mycket högre än vad regeringen uppger, det hävdar BBC med hänvisning till källor..

DI - 3 timmar sedan

Snart faller fonderna som stått emot raset

Under turbulensen på aktiemarknaden har räntefonderna i princip legat stilla.  ”Men fortsätter det skaka till på börsen kan man nog….

DI - 4 timmar sedan

Tyskland intensifierar gränskontrollen mot coronaviruset

Tyskland presenterade en rad åtgärder för att begränsa spridningen coronaviruset från människor som kommer in i landet från berörda områden….

DI - 4 timmar sedan

Wall Street pressas – amerikanska tioåringen på ny historisk botten

Med mindre än en timmes handel kvar på USA-börserna blinkar indexen rött. Rädsla kring den allt mer tilltagande spridningen av….

DI - 4 timmar sedan

Råvaror handlas nedåt - kraftigt tapp i guldpriset

Oljepriserna fortsatte skakas av virusutbrottets framfart föll handlöst på fredagen och fortsatte därmed veckans trend..

DI - 4 timmar sedan

Riksbanken skakas av intern konflikt – anställda flyr

Tre av åtta anställda på Riksbankens riskenhet har valt att sluta efter en intern konflikt, däribland chefen för regelefterlevnad..

DI - 4 timmar sedan

Konsultfirman: Viktiga lärdomar av utbrottet

Det nya coronaviruset och de effekter svenska företag nu upplever sätter fingret på den sårbarhet som finns i många värdekedjor..

DI - 4 timmar sedan

Lagren krymper: Risk för brist på aktiva substanser till läkemedel

Produktionsstörningarna i Kina kan även komma att påverka läkemedelsindustrin. Aktiva substanser till äldre läkemedel som är under….

DI - 4 timmar sedan

Traton ska köpa minoritetsägarnas aktier i MAN

Fordonstillverkaren Traton, där Scania ingår, avser förvärva resterande knappa 6 procent av aktierna i lastbilsjätten MAN och slå ihop….

DI - 5 timmar sedan

Powell: Bevakar virusutvecklingen och redo att agera

Den amerikanska ekonomin är fortsatt stark, men Federal Reserve bevakar utvecklingen av coronavirusets framfart..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.