DI > Ekonomi

Saturday, 29 February, 01:26

DI - 22 jan 20 kl. 15:22

KD-ledaren: Jag har medlat med SDAtt förslaget om miljarder till välförden får stöd i riksdagen var mer än en chansning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KD-ledarenJag har , medlatmed SD
SR - 02 maj 15 kl. 09:04

Han ska ha medlat när två svenskar friades i Syrien

Förra helgen släpptes två svenska missionärer fria efter att ha hållits fångna av den syriska islamistgruppen Jabhat al-Nusra. Ekot har intervjuat en man som påstår sig ha medlat mellan svenska UD och Jabhat al-Nusra..

Sydsvenskan - 15 okt 11 kl. 06:30

FP-ledaren krävde sänkta ungdomslöner

Sverige bör avskaffa värnskatten, förbereda en övergång till euron, förändra arbetsrätten och sänka ungdomslönerna. Det krävde FP-ledaren Jan Björklund när han igår öppnade partiets landsmöte i Karlstad. Med förslagen distanserade han sig tydligt från Moderaterna.

SR - 29 jul 11 kl. 04:03

Ledaren för rebellstyrkorna i Libyen dödad

Ledaren för rebellstyrkorna i Libyen, general Abdel Fatah Younes, sköts igår ihjäl, uppger rebellerna. Även två av Younes livvakter dödades och ledaren för den beväpnade grupp som utförde dådet uppgavs ha gripits..

BT - 30 jul 11 kl. 09:44

AUF-ledaren: Trodde det var en kupp

Ledaren för socialdemokratiska ungdomsorganisationen AUF, 27-årige Eskil Pedersen, säger till VG att många trodde att militären och polisen var inblandade i skottlossningen.
- Vi trodde att det var ett maktövertagande där polis och försvar var inblandade. Jag vet att många på Utöya tänkte så.

Sydsvenskan - 12 nov 11 kl. 06:30

Förre HA-ledaren har rätt till ersättning

Enligt Ekobrottsmyndigheten drev han eget företag och tog flygcertifikat i Sydafrika. Men trots det har förre Hells An­gels-ledaren Thomas Möller rätt till sjukersättning. Det konstaterar kammarrätten.

Västerbottens Folkblad - 25 apr 12 kl. 00:30

C-ledaren Annie Lööfs fiasko i lördagsintervjun

Det var sannerligen inget lyckat framträdande av C-ledaren Annie Lööf i Ekots lördagsintervju i helgen. Det måste ?åtminstonde?

Expressen - 13 nov 14 kl. 19:55

Ljudinspelning ska bevisa att IS-ledaren lever

NEW YORK. IS har publicerat en ny ljudinspelning som påstås bevisa att ledaren Abu Bakr al-Baghdadi lever. I talet uppmanar han sina krigare att "slåss till sista soldat", rapporterar CNN (http://edition.

SR - 30 jun 15 kl. 10:09

KD-ledaren vill diskutera gratis p-medel för unga

Bättre integration, förändrat bostadsbyggande och nollvision för aborter - det var KD-ledaren Ebba Busch Thors budskap när partiets dag i Almedalen inleddes idag. I en intervju med P1-morgons Johar Bendjelloul i Visby sa KD-ledaren att det är viktigt att förebygga aborter och att hon är beredd att diskutera gratis preventivmedel till unga..

DI - 01 okt 16 kl. 20:56

Ledaren för det spanska socialistpartiet avgår

Ledaren för det spanska socialistpartiet, Pedro Sánchez, avgår från sin post, rapporterar nyhetsbyrån AFP och hänvisar till rådgivare till PSOE-ledaren..

Dagens PS - 19 dec 16 kl. 11:09

M-ledaren: Sparka Eliasson

För ganska exakt en månad sedan, den 22 november, skrev DagensPS.se att den hårt kritiserade rikspolischefen Dan Eliasson har sex veckor kvar på sin stol. Uppgiften kom från den nätbaserade rätts- och kriminaltidningen Paragraf, som hänvisade till ”tillförlitliga källor”.

SR - 17 mar 17 kl. 12:46

Skotska ledaren angrep May

I dag inleder det skotska nationalistpartiet SNP sin vårkonferens. Ett dominerande ämne kommer att bli partiets krav på en ny folkomröstning om självständighet från Storbritannien. SNP-ledaren och ledaren för den skotska regeringen, Nicola Sturgeon går i dag till hårt angrepp mot premiärminister Theresa May..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Uppgifter: Iran mörkar – över 200 döda

Dödssiffran i spåren av coronaviruset i Iran är mycket högre än vad regeringen uppger, det hävdar BBC med hänvisning till källor..

DI - 3 timmar sedan

Snart faller fonderna som stått emot raset

Under turbulensen på aktiemarknaden har räntefonderna i princip legat stilla.  ”Men fortsätter det skaka till på börsen kan man nog….

DI - 3 timmar sedan

Tyskland intensifierar gränskontrollen mot coronaviruset

Tyskland presenterade en rad åtgärder för att begränsa spridningen coronaviruset från människor som kommer in i landet från berörda områden….

DI - 3 timmar sedan

Wall Street pressas – amerikanska tioåringen på ny historisk botten

Med mindre än en timmes handel kvar på USA-börserna blinkar indexen rött. Rädsla kring den allt mer tilltagande spridningen av….

DI - 4 timmar sedan

Råvaror handlas nedåt - kraftigt tapp i guldpriset

Oljepriserna fortsatte skakas av virusutbrottets framfart föll handlöst på fredagen och fortsatte därmed veckans trend..

DI - 4 timmar sedan

Riksbanken skakas av intern konflikt – anställda flyr

Tre av åtta anställda på Riksbankens riskenhet har valt att sluta efter en intern konflikt, däribland chefen för regelefterlevnad..

DI - 4 timmar sedan

Konsultfirman: Viktiga lärdomar av utbrottet

Det nya coronaviruset och de effekter svenska företag nu upplever sätter fingret på den sårbarhet som finns i många värdekedjor..

DI - 4 timmar sedan

Lagren krymper: Risk för brist på aktiva substanser till läkemedel

Produktionsstörningarna i Kina kan även komma att påverka läkemedelsindustrin. Aktiva substanser till äldre läkemedel som är under….

DI - 4 timmar sedan

Traton ska köpa minoritetsägarnas aktier i MAN

Fordonstillverkaren Traton, där Scania ingår, avser förvärva resterande knappa 6 procent av aktierna i lastbilsjätten MAN och slå ihop….

DI - 4 timmar sedan

Powell: Bevakar virusutvecklingen och redo att agera

Den amerikanska ekonomin är fortsatt stark, men Federal Reserve bevakar utvecklingen av coronavirusets framfart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.