DN > Opinion

Sunday, 23 February, 15:03

DN - 22 jan 20 kl. 12:00

”413 av 1020 platser tomma på våra polisutbildningar”Ansvariga för polisutbildningarna: Utbildningen behöver förlängas och ge legitimerande yrkes­examen med behörighet till fortsatta högskolestudier..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 413av , 1020, platser, tommapå våra , polisutbildningar
Expressen - 16 dec 17 kl. 22:02

500 platser tomma: "Är djupt oroande"

624 personer erbjuds en utbildningsplats till nästa utbildningsstart.Det innebär ändå att 500 platser står tomma – 500 poliser motsvarar, enligt polisen Peppe Larsson, två medelstora polisstationer.– Allmänheten ska vara orolig, säger han.

SmålandsPosten - 17 maj 19 kl. 20:14

Beslut: Intagningsstopp på vårdhem - sex platser tomma

Socialnämnden har infört ett intagningsstopp på särskilt boende Solgården i Norrhult. Sex platser står idag tomma på Solgården och kommer inte att fyllas på i den närmsta framtiden. .

BT - 29 maj 19 kl. 18:00

Sex av tio platser tomma på ”Missförståndet”

”Missförståndet” är den andra föreställningen i rad som inte gått hem hos teaterpubliken i Borås. Under våren har sex av tio platser stått tomma..

Expressen - 20 apr 16 kl. 13:37

Färre vill bli poliser – 43 platser står tomma

Allt färre vill utbilda sig till polis och få klarar av kraven. I år stod 43 platser tomma när utbildningen startade. Samtidigt lämnade fler yrket förra året än någonsin.

SmålandsPosten - 19 nov 14 kl. 06:20

Kö till platser i särskilt boende

Uppvidinge kommun, som tidigare har kunnat hyra ut platser på äldreboenden till andra kommuner, har nu kö till platserna. Tolv personer väntar nu på plats i ett särskilt boende. - Periodvis är det kö på våra boenden, det kan skifta mycket, säger vård- och omsorgschef Yvonne Hellsten, som inte har någon förklaring till varför situationen uppstått.

SR - 13 jul 13 kl. 03:40

Tomma platser på fristående gymnasier

Många fristående gymnasieskolor lyckas inte locka tillräckligt många elever. Inför höstens antagning står tusentals platser tomma, visar en genomgång som Dagens Nyheter har gjort..

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 16 kl. 06:02

Tomma platser på polisutbildningen

Antalet poliser ska bli betydligt fler. Men för andra terminen i rad står platser tomma på polisutbildningen. – Vi behöver varenda en, säger Polisförbundets Lena Nitz som är kritisk till att platserna inte fyllts.

GöteborgsPosten - 17 okt 16 kl. 06:02

Tomma platser på polisutbildningen

Antalet poliser ska bli betydligt fler. Men för andra terminen i rad står platser tomma på polisutbildningen..

Sydsvenskan - 17 okt 16 kl. 06:02

Tomma platser på polisutbildningen

Antalet poliser ska bli betydligt fler. Men för andra terminen i rad står platser tomma på polisutbildningen. – Vi behöver varenda en, säger Polisförbundets Lena Nitz som är kritisk till att platserna inte fyllts.

YA - 17 okt 16 kl. 06:02

Tomma platser på polisutbildningen

Antalet poliser ska bli betydligt fler. Men för andra terminen i rad står platser tomma på polisutbildningen. - Vi behöver varenda en, säger Polisförbundets Lena Nitz som är kritisk till att platserna inte fyllts.

Fler nyheter från DN

DN - 19 feb 20 kl. 21:00

”Låt skyddsombud kontrollera alla företag med kollektivavtal”

Eva Nordmark (S) och två fackordf.: På arbetsplatser med många arbetare från andra länder kan regionala skyddsombud i dag ofta inte ingripa….

DN - 16 feb 20 kl. 21:00

”Vad vinner Volvo på att åter bli del av en jättekoncern?”

Volvos akademikerfack: Vår erfarenhet är att synergier och effektivitet skapas genom decentralisering, inte med en koncernlednings diktat..

DN - 14 feb 20 kl. 16:00

”Svenskhet en unik mix av utländska influenser”

Författaren Herman Lindqvist kritiserar SAS reklamfilm: De förstår inte att vår mix av erfarenheter är unik..

DN - 14 feb 20 kl. 14:13

”28,3 procent räcker inte till en komplett S-agenda”

Annelie Karlsson (S), gruppledare: Trots stor borgerlig och högerkonservativ övervikt i riksdagen har januariavtalet fått en S-prägel..

DN - 14 feb 20 kl. 13:57

”Fel att bara höginkomsttagare använder rutavdraget”

Andreas Åström och Patrick Joyce, Almega: SCB-siffror visar att hälften av rutköparna tjänade mindre än 30.000 kronor i månaden. .

DN - 13 feb 20 kl. 21:00

LO ställer fem hårda krav på regeringen

”Jämlikheten måste komma först, även om januariavtalet spricker”, skriver LO:s styrelse..

DN - 13 feb 20 kl. 17:07

”Filantropin allt viktigare som komplement till offentlig finansiering”

Pontus Braunerhjelm, Entreprenörskapsforum: Filantropin skapar nya möjligheter, ökar mångfalden och utmanar befintliga strukturer..

DN - 11 feb 20 kl. 21:00

”Minskade klimatutsläpp ger också andra stora vinster”

Tre miljöforskare vid KTH: Vår forskning visar att klimatåtgärder på flera områden ger upphov till andra tydliga och stora samhällsnyttor..

DN - 10 feb 20 kl. 14:08

”En ideologisk attack på den svenska välfärdsmodellen”

Per Sundgren och Enna Gerin: Att göra växande klyftor till förutsättning för en filantropisk ordning ser vi som sällsynt osmakligt..

DN - 07 feb 20 kl. 13:49

”Ogenomförbara utvisningsbeslut kan inte effektiviseras”

Företrädare för Flyktinggruppernas riksråd: Med mer humanitet och rättssäkerhet hade färre omöjliga beslut om återvändande fattats. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.