Nyan > Svenskfinland

Thursday, 27 February, 18:19

Nyan - 22 jan 20 kl. 10:44

13 vill bli golfdirektörGOLF. Totalt 13 personer har sökt tjänsten som Ålands golfklubbs (ÅGK) nya klubbdirektör. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
GOLF, Ålands, ÅGK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 13 vill bli golfdirektör

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

1 000 kunder i fjärrvärmenät

1 000 kunder finns nu i Mariehamns Energis fjärrvärmenät i Mariehamn och Jomala, skriver bolaget i ett pressutskick. – Vi är såklart glada för det stora intresset för vårt miljövänliga och kostnadseffektiva alternativ och ser fram mot att fortsätta utveckla fjärrvärmenätet. Mot den bakgrunden vore det också nödvändigt att så fort som möjligt bygga ut pannkapaciteten för biobränslen så att Åland kan bli ännu mer hållbart, kommenterar fjärrvärmechefen Torsten Fredriksson.

Nyan - 2 timmar sedan

”God beredskap” för corona i Finland

Finland har god beredskap för att coronaviruset sprids. Det är regeringens bedömning efter att den fick en omfattande lägesrapport. Statsminister Sanna Marin (S) har informerat riksdagen.

Nyan - 2 timmar sedan

Första misstänkta Corona-fallet på Åland

ÅHS kan bekräfta att en person som har vistats i ett riskområde i norra Italien och efter hemkomst fått akuta luftvägssymtom har sökt vård på ÅHS, det meddelar ÅHS idag klockan 16.50. Detta uppfyller kriterierna för att provta patienten för Covid-19 det nya coronaviruset.

Nyan - 2 timmar sedan

Barnskyddsärenden har ökat kraftigt

Från 11 barnskyddsärenden 2017 till 67 i fjol. Ålands ombudsmannamyndighet har nu skickat en specialrapport till ÅMHM, som är tillsynsmyndighet. .

Nyan - 4 timmar sedan

”Nu är bollen hos Viking Lines styrelse”

Ordförande för Viking Lines aktieägarförening Roger Jansson träffade i går rederiets styrelse för att lägga fram föreningens synpunkter. .

Nyan - 6 timmar sedan

Adelina Engman tillbaka i landslaget

FOTBOLL. När Finlands bollförbund på tisdagen presenterade landslagstruppen till Cyprus Cup fanns tidigare långtidsskadade åländska Chelsea-proffset Adelina Engman åter med. .

Nyan - 8 timmar sedan

”EU är ingen bankomat”

– EU är ingen bankomat. EU-länder kan inte med ena handen ta emot EU-pengar, och med andra handen montera ner demokratiska institutioner. Det är de gemensamma värderingarna, såsom demokrati, rättsstaten och frihet, som är EU:s hörnsten.

Nyan - 8 timmar sedan

ÅU spelar numera i Nationella ligan

Från och med nu spelas inte längre ”damfotboll” i Finland.
Finlands bollförbund har tagit det historiska beslutet att lämna bort ”damernas” från ligans namn.
Damernas liga byter alltså namn och heter numera Nationella ligan (Kansallinen liiga).

Nyan - 9 timmar sedan

Coronafrågor ska ställas till hälsocentralen

Infektionsläkaren Marika Nordberg på Ålands hälso- och sjukvård ÅHS vill med anledning av gårdagens artikel i Nya Åland om ett hemkommet par som oroade sig för coronasmitta understryka att man ska vända sig till sjukvårdsupplysningen. .

Nyan - 10 timmar sedan

Sten Eriksson blir byråchef

Landskapsregeringen har utnämnt Sten Eriksson till byråchef vid Infrastrukturavdelningens allmänna byrå från och med den 1 mars. Detta efter att Eriksson varit anställd under en prövotid på sex månader. (ms)   Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.