Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 27 February, 12:13

Helsingborgs Dagblad - 21 jan 20 kl. 16:05

”När kroppen inte längre orkar kan de drabbas av en känsla av att vara värdelösa”Arbetsterapeut om att som man inte längre kunna renovera huset eller skotta snö..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När kroppeninte längre , orkarkan de , drabbas, av en känsla av att vara värdelösa
Sydsvenskan - 21 jan 20 kl. 16:05

”När kroppen inte längre orkar kan de drabbas av en känsla av att vara värdelösa”

Arbetsterapeut om att som man inte längre kunna renovera huset eller skotta snö..

YLE - 27 sep 16 kl. 16:45

Ann-Sophie Sandström: Att ha en lillebror är inte lätt

Ann-Sophie och Peter Sandström poddar ihop. De är syskon, och det att syskon ofta grälar med varandra, innebär också att det inte alltid är speciellt enkelt att arbeta ihop. Jag har en dålig dag och ringer upp min bror för att beklaga mig.

YLE - 04 jun 17 kl. 12:08

Jonas Jungar: Skapar medierna mera terror genom att rapportera om den - här är dilemmat

Ju mera publicitet om terrordåd, desto flera blir de. Den slutsatsen dras i en studie om medierapportering och terrorism. Men hur berätta om det som skett utan att gå terroristernas ärenden, det är dilemmat, skriver Yle Nyheters redaktionschef Jonas Jungar.

YLE - 01 okt 16 kl. 10:56

Psykoterapeut: Arbetslöshet är hopplöshet

Hopplöshet, ilska, chock, förtvivlan, ångest, oro, frustration, rädsla. Vi skall försöka summera vilka känslor arbetslöshet kan väcka och vad man kan göra åt det. ”Som arbetslös känner jag mig som om jag har svikit alla runt mig.

Nyan - 23 jun 15 kl. 16:57

”Jag är inte min sjukdom. Jag är Jannik”

Från bottenlös tomhet till odödlighet. För Jannik Svenssson har bipoläriteten varit både en förbannelse och en gåva. Den har format honom, men definierar honom inte.

YLE - 06 jun 16 kl. 15:07

Jonas Eriksson hoppas få döma EM-finalen

Han har en klar målsättning: att få döma EM-finalen på Stade de France i Paris den 10 juli. Det skulle vara höjdpunkten i hans karriär. Men svensken Jonas Eriksson är väl medveten om att vägen till finalen är lång.

YLE - 06 jun 16 kl. 15:07

Toppdomaren Jonas Eriksson: ”Jag försöker alltid njuta någon sekund”

Han har en klar målsättning: att få döma EM-finalen på Stade de France i Paris den 10 juli. Det skulle vara höjdpunkten i hans karriär. Men svensken Jonas Eriksson är väl medveten om att vägen till finalen är lång.

Cornucopia - 24 feb 19 kl. 15:07

Tanzania - Hakuna matata

Min högst anekdotiska upplevelse av Tanzania är att det är ett välordnat och lugnt land, där man bemöter turister med seriös välvilja och ordningssinne. De problem som existerar bemöts generellt med den informella devisen hakuna matata, motsvarande Australiens no drama. Nedan följer mina generella intryck av landet.

BT - 25 okt 14 kl. 07:22

Hjälpen som tar bort hindren i vardagen

Marie Persson har levt med MS i många år. Personliga assistenten Maria Cronelid har funnits vid hennes sida under lång tid. Maria Cronelid rullar in Marie i vardagsrummet.

BT - 06 jun 13 kl. 14:20

Wernbloom: Skulle inte göra bort mig

En ny chans som defensivt ankare med klubbkompisen Rasmus Elm? Eller tillbaka i den gamla rollen som anfallare? Pontus Wernbloom bangar inte för något.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Snabbare regler för hemlig avlyssning föreslås

Regeringen föreslår enklare regler för hemlig avlyssning för att göra det svårare för kriminella att till exempel byta sim-kort och telefon för att undvika avlyssning. I de fall där det redan finns ett beslut om hemlig avlyssning ska det inte krävas ett.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

SD: Förbjud tiggeriet – kör svarttaxi istället

Flera av de andra partierna anser att SD vill kriminalisera fattigdom..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Min mening: Förändring på riktigt

SD i Åstorp ser positivt på förändringen i kommunstyrelsen..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

114 kvadratmeter stort hus i Förslöv sålt till nya ägare

Försäljningen av huset på Långagärdsvägen 27 i Förslöv är nu klart..

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

E6:an söder om Landskrona avstängd efter olycka

Två bilar krockade vid 11.30-tiden. Räddningstjänst och ambulans är på plats..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kaos i elitettan – sex lag har erbjudits plats

Premiären i elitettan i fotboll föregås av ett sällsynt kaos. Med facit i hand hade man inte behövt ha ett uppflyttningskval till serien – då alla sex lagen ändå erbjudits en plats. Sandviken nådde inte ens kval, men kan ändå flyttas upp.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Corden bjuder in Nanne på ”Carpool karaoke”

Hon kom på sista plats i Malmö men nu har Nanne Grönwall en dejt innestående med komikern James Corden, som hyllade hennes framförande av "Carpool karaoke" i natt. "Nanne, jag kan inte få tillbaka dig i tävlingen men jag lovar dig detta: Nästa gång jag.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Bon Jovi: Bayern-spelarna laddade med whiskey

Bayern Münchens spelare laddade upp inför 3–0-segern mot Chelsea i Champions League tidigare i veckan med att gå på krogen. Det hävdar rockstjärnan Jon Bon Jovi. I en intervju med radiostationen Talk Sport berättar den 57-årige amerikanen att han träffa.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Varsel stoppas på Danderyds sjukhus

Det varsel som Danderyds sjukhus gick ut med i november förra året bantas från 100 till 20 personer. Men ekonomin är fortsatt ur balans och fler åtgärder kan inte uteslutas. Varslet på 20 personer berör den administrativa delen av sjukhuset och läkare,.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Nu byggs barriärer runt vattenverk

Nu byggs en barriär runt vattenverket i halländska Knäred som ligger intill Lagan, rapporterar P4 Halland. – Det behövs för att vi inte ska få in Lagan i vattenverket och på så sätt kontaminera vattnet, säger Mattias Hultin, avdelningschef på Laholmsbuk.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.