Skånskan > Nyheter

Monday, 17 February, 02:52

Skånskan - 21 jan 20 kl. 15:51

Förtalad på FacebookHÖÖR En boende i Höör har polisanmält en publicering på Facebook. Enligt anmälan har någon lagt upp en bild på honom, och dessutom skrivit saker om honom för att han ska ses som klandervärd..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Facebook, HÖÖR En, Höör

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förtalad, Facebook
Skånskan - 30 nov 16 kl. 11:15

19-åring förtalad på Facebook

TOMELILLA ERWP.fif(2)En 19-årig man fick arrangerade bilder på sig själv i telefonen häromdagen, som en okänd hade skapt och lagt ut på Facebook. Kommentarerna på bilderna förlöjligade mannen och gjorde honom också rädd.

Alliansfritt Sverige - 28 maj 13 kl. 10:53

M-politiker: Jag blir hotad, förtalad och utsatt för häxjakt av partikamrater

Moderaterna i Sundsvalls kommun befinner sig i ett kritiskt läge. Exakt vad som händer är inte helt enkelt att få grepp om. De hade haft en sluten omröstning om huruvida de har förtroende för partikamraten Else Ammor.

YA - 21 aug 13 kl. 04:00

Förtalad friskolereform

Foto: Holly Ramer
Att alla har tillgång till kommunala och privata skolor är jämlikhet. Friskolesystemet gynnar eleverna.
Möjligheten att välja skola åt barnen var förr något som var förbehållet mycket resursstarka föräldrar.

Trelleborgs Allehanda - 21 aug 13 kl. 04:00

Förtalad friskolereform

Foto: Holly Ramer
Att alla har tillgång till kommunala och privata skolor är jämlikhet. Friskolesystemet gynnar eleverna.
Möjligheten att välja skola åt barnen var förr något som var förbehållet mycket resursstarka föräldrar.

BT - 29 okt 15 kl. 06:10

Boråsaren: Oskyldig och förtalad

Boråsaren som åtalats för bedrägerier mot flera hundra företagare förnekar brott och anser sig misshandlad av media och förtalad av Svensk handel..

Dagens PS - 19 dec 16 kl. 08:32

Blev Zlatan förtalad?

Bakgrunden är det utspel som DagensPS.se tidigare berättat om. Den före detta förbundskaptenen i friidrott, Ulf Karlsson, påstod att Zlatan Ibrahimovic var dopad under sin tid i Juventus FC.

Skånskan - 23 jan 19 kl. 20:00

Förtalad på Instagram

HÖÖR En ung kvinna i Höör har lämnat in en polisanmälan om att hon blivit förtalad på Instagram.
Enligt kvinnan har en annan person som hon haft en konversation med kallat henne för ”hora” och sagt att ”det inte skulle bli kul för henne”..

Dagensanalys.se - 10 aug 16 kl. 00:32

Upplever du att du får allt sämre effekt på Facebook – det beror på att algoritmerna har förändrats

Facebook News Feed algoritmer är under konstant förändring, många upplever att de får sämre spridning och engagemang för sina inlägg i världens största medienätverk. Facebooks har idag 1,65 miljarder användare och det fortsätter att vara en av de viktigaste kanalerna för alla företag och mediekanaler världen över för att kommunicera med sina kunder genom att skapa engagemang och spridning av sina budskap. Det är svårt att hänga med i svängarna på Facebook när de hela tiden ändrar vad som skall visas.

Dagensanalys.se - 22 maj 17 kl. 08:58

Alla Facebook uppdateringar samlade på ett ställe

Facebook uppdaterar konstant sina algoritmer, detta påvekar alla som jobbar med det sociala nätverket, wallaroomedia.com sammanställer konstant alla förändringar. Så om du vill ha full effekt på hur dessa påverkar dig, kolla in allt som har hänt sedan 2006.

YLE - 12 jan 17 kl. 14:49

Efter den massiva kritiken: Facebook tar aktivare roll gällande journalistik och fejknyheter

Facebook har inlett samarbete med stora nyhetsorganisationer och erbjuder dem tjänster som förenklar publicering på Facebook. Samtidigt börjar Facebook granska fakta för att få styr på falska nyheter och desinformation som sprids på nätet. Hittills har Facebook hävdat att det som medium inte kan ses som ett traditionellt nyhetsbolag och att man därför inte tar samma ansvar för det som publiceras.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

Närmare 900 kunder strömlösa i Malmö

891 hushåll är just nu strömlösa i Malmö.21.51 inträffade ett strömavbrott i stadsdelarna Davidshall, Lugnet och Triangeln.

Skånskan - 4 timmar sedan

Knapp derbyseger för HK Ankaret

HANDBOLL Toppkrigande HK Ankaret vann som väntat söndagens derby hemma mot division 1 södra-jumbon IK Lågan.
Men det satt hårt inne och segersiffrorna blev knappa 32-29 (16-15).– En konstig match.

Skånskan - 7 timmar sedan

I väntan på en ishall står hoppet till vädrets makter

KRÖNIKA När vi härom veckan åkte 80 mil norrut för att köra skidor utför, såg vi för första gången så här års sommargröna fairways på golfbanan i Sunne. Inte en snöfläck i sikte, bara glada golfare. Lite längre norrut blev mötet med Västerdalälven ännu ett unikt inslag.

Skånskan - 11 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken Malmö-Simrishamn

Det är stopp i tågtrafiken mellan Rydsgård och Ystad på grund av ett tåg med fordonsfel på sträckan.
Buss ersätter på sträckan Rydsgård–Ystad.
Enligt Trafikverket beräknas tågen rulla igen klockan 18.

Skånskan - 12 timmar sedan

Stormen Dennis orsakade tågförseningar och fallna träd

Sverige Under helgen drog stormen Dennis in med full kraft över Sverige. I Skåne drabbades tågresenärer av förseningar och flera hushåll fick strömavbrott.Det blåste på bra under söndagen i Skåne, men det var ändå ingenting mot hur vindbyarna gick norrut.

Skånskan - 12 timmar sedan

SCB måste tänka om

Statistiska centralbyrån har än en gång haft problem med en underleverantör. Tyvärr handlar det om personalproblem som kan påverka den offentliga statistiken. Underleverantören Origos personalpolicy kan ha påverkat resultatet, bland annat genom att stressad personal har avvikit från manus och ställt ledande frågor.

Skånskan - 12 timmar sedan

Evidensbaserad narkotikapolitik

Alla åtta partier har gått med på en översyn av den svenska narkotikapolitiken. Det är utmärkt inte minst på grund av att den i dess nuvarande form förefaller att orsaka oacceptabelt många dödsfall.
Sverige har en oproportionerligt hög narkotikarelaterad dödlighet i förhållande till länder med liknande förutsättningar.

Skånskan - 12 timmar sedan

Vinst förstör skolan

I Sverige har vi en unik marknad för utbildning, med vinstdrivande aktiebolag som är offentligt finansierade. Det har man inte någon annanstans i världen. Undersökningar visar att aktiebolagsskolor sätter omotiverade betyg.

Skånskan - 12 timmar sedan

Roligare i fullmäktige

Kävlinge har för tråkiga fullmäktigemöten, enligt oppositionsrådet Catrin Tufvesson. Eftersom ärenden läggs fram redan behandlade blir det sällan dramatiskt. Debatt mellan meningsmotståndare sker i andra fora, som i kommunstyrelsen eller partiföreträdarträffar.

Skånskan - 14 timmar sedan

Olika åsikter om vattensjuk mark

SKURUP Området verkar inte vara vattensjukt, tycker politikerna.
Det blir det när det har regnat, säger markägaren.Ägaren till en fastighet utanför Skurup vill fylla ut ett cirka 5 00 kvadratmeter stort område på sina ägor med ungefär lika många kubik massor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.