Skånskan > Nyheter

Monday, 17 February, 02:51

Skånskan - 21 jan 20 kl. 15:51

Suv smällde av backspegelHÖÖR Den främmande Suven kom så nära att den tog med sig det mötande fordonets backspegel.
Det hände, enligt en polisanmälan, på Hallarödsvägen i Höör 16 januari strax efter kl 17. Enligt en kvinna som körde en lastbil vid tillfället mötte hon en större suv som inte höll ut tillräckligt till höger utan körde av lastbilens vänstra backspegel.
Polisanmälan gäller smitning, eftersom den mötande bilen inte stannade..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖÖR Den, Suven, Hallarödsvägen, Höör

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Suv, smälldeav , backspegel
Dagens PS - 09 aug 18 kl. 16:51

BILTEST: Opel Grandland X – en SUV värd att upptäcka

Redan 2014, tre år innan franska PSA övertog Opel från GM, påbörjade man ett gemensamt projekt som utmynnade i lanseringen av Peugeot 3008 hösten 2016 och ett år senare Opel Grandland X. Idag byggs båda modellerna på samma lina i franska Sochaux. Båda bilarna fick ett utmärkt mottagande av den europeiska motorpressen, så bra att Peugeot 3008 blev Årets Bil i Europa 2017.

Nyteknik - 09 maj 17 kl. 16:02

Här är världens snabbaste suv

Hur snabb kan en suv vara? Den frågan ställde sig Toyota, och nu har de skapat ett riktigt fartmonster. Se förvandlingen och rekordfärden..

Nyteknik - 15 aug 19 kl. 17:32

TEST: Audi SQ7 TDI – Marknadens häftigaste diesel SUV

2015 lanserade Audi den senaste generationen av sin stora SUV, Q7. Inte lika brutal design som föregångaren utan med en mer återhållsam design som mottogs med blandade känslor, framförallt vad gällde den gigantiska grillen..

Cornucopia - 05 jul 18 kl. 12:36

Jaguar I-Pace - dyr Teslaimitation för lönnfeta 55+ med flint

Jaguars Teslaimitation I-Pace har nu anlänt och jag försökte förgäves få en närmare presentation från Jaguars säljare, men eftersom jag inte var lönnfet flintskallig 55+ så fick jag inte det. Igen.
Jaguar I-Pace.

Dagens PS - 05 maj 18 kl. 05:59

BILTEST: Nya Mercedes Geländewagen – En extravagant ikon

När det tyska försvaret för drygt 40 år sedan beställde ett terrängfordon som skulle klara alla tänkbara påfrestningar, var det få som trodde att bilen skulle bli en ikon. 39 år efter att den civila modellen rullade ut på allmänna vägar, lanserar Mercedes en helt ny generation G-Klass för de som har råd. I november förra året, deltog jag i TecDay Iconic Insights som arrangerades av Mercedes i Metzingen söder om Stuttgart.

Dagens PS - 12 aug 19 kl. 14:34

Biltest: BMW X3 M & X4 M Competition

New Jersey, USA. De högbyggda bilarna som till vardags kallas SUV men som BMW valt att kalla SAV (förklaringar nedan) tar sakta men säkert över rollen från svenskarnas favorit; kombibilen. Samtidigt så kvarstår behovet av prestanda som sällan behövs men som ändå ska finnas där för de med extra stor plånbok.

Dagens PS - 27 sep 18 kl. 11:26

BILTEST: Nya Audi Q3 – ytterligare en h

Audi fullkomligt pressar ut nya modeller från sina fabriker och samtliga tar en position i topp av sina respektive segment. Den helt nya Q3 utgör inget undantag. Den andra generationen Q3 imponerar på i stort sett alla plan när jag testade den på Sydtyrolens härliga vägar.

Dagens PS - 27 sep 18 kl. 11:26

BILTEST: Nya Audi Q3 – ännu en hit

Audi fullkomligt pressar ut nya modeller från sina fabriker och samtliga tar en position i topp av sina respektive segment. Den helt nya Q3 utgör inget undantag. Den andra generationen Q3 imponerar på i stort sett alla plan när jag testade den på Sydtyrolens härliga vägar.

Dagens PS - 17 apr 18 kl. 13:46

BILTEST: VW T-Roc i magiskt vinterlandskap

Volkswagens bidrag till det snabbast ökande segmentet på marknaden, kompakt SUV, är den lite ”coola” T-Roc. Efter att ha testat den i sommarklimat i Portugal var det dags att låta den känna på den norrländska vintern för att se hur ”cool” den egentligen är. Ja, jag vet.

Dagens PS - 09 aug 18 kl. 16:51

BILTEST: Opel Grandland X – värd att upptäcka

Redan 2014, tre år innan franska PSA övertog Opel från GM, påbörjade man ett gemensamt projekt som utmynnade i lanseringen av Peugeot 3008 hösten 2016 och ett år senare i Opel Grandland X. Idag byggs båda modellerna på samma lina i franska Sochaux. Båda bilarna fick ett utmärkt mottagande av den europeiska motorpressen, så bra att Peugeot 3008 blev Årets Bil i Europa 2017.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

Närmare 900 kunder strömlösa i Malmö

891 hushåll är just nu strömlösa i Malmö.21.51 inträffade ett strömavbrott i stadsdelarna Davidshall, Lugnet och Triangeln.

Skånskan - 4 timmar sedan

Knapp derbyseger för HK Ankaret

HANDBOLL Toppkrigande HK Ankaret vann som väntat söndagens derby hemma mot division 1 södra-jumbon IK Lågan.
Men det satt hårt inne och segersiffrorna blev knappa 32-29 (16-15).– En konstig match.

Skånskan - 7 timmar sedan

I väntan på en ishall står hoppet till vädrets makter

KRÖNIKA När vi härom veckan åkte 80 mil norrut för att köra skidor utför, såg vi för första gången så här års sommargröna fairways på golfbanan i Sunne. Inte en snöfläck i sikte, bara glada golfare. Lite längre norrut blev mötet med Västerdalälven ännu ett unikt inslag.

Skånskan - 11 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken Malmö-Simrishamn

Det är stopp i tågtrafiken mellan Rydsgård och Ystad på grund av ett tåg med fordonsfel på sträckan.
Buss ersätter på sträckan Rydsgård–Ystad.
Enligt Trafikverket beräknas tågen rulla igen klockan 18.

Skånskan - 12 timmar sedan

Stormen Dennis orsakade tågförseningar och fallna träd

Sverige Under helgen drog stormen Dennis in med full kraft över Sverige. I Skåne drabbades tågresenärer av förseningar och flera hushåll fick strömavbrott.Det blåste på bra under söndagen i Skåne, men det var ändå ingenting mot hur vindbyarna gick norrut.

Skånskan - 12 timmar sedan

SCB måste tänka om

Statistiska centralbyrån har än en gång haft problem med en underleverantör. Tyvärr handlar det om personalproblem som kan påverka den offentliga statistiken. Underleverantören Origos personalpolicy kan ha påverkat resultatet, bland annat genom att stressad personal har avvikit från manus och ställt ledande frågor.

Skånskan - 12 timmar sedan

Evidensbaserad narkotikapolitik

Alla åtta partier har gått med på en översyn av den svenska narkotikapolitiken. Det är utmärkt inte minst på grund av att den i dess nuvarande form förefaller att orsaka oacceptabelt många dödsfall.
Sverige har en oproportionerligt hög narkotikarelaterad dödlighet i förhållande till länder med liknande förutsättningar.

Skånskan - 12 timmar sedan

Vinst förstör skolan

I Sverige har vi en unik marknad för utbildning, med vinstdrivande aktiebolag som är offentligt finansierade. Det har man inte någon annanstans i världen. Undersökningar visar att aktiebolagsskolor sätter omotiverade betyg.

Skånskan - 12 timmar sedan

Roligare i fullmäktige

Kävlinge har för tråkiga fullmäktigemöten, enligt oppositionsrådet Catrin Tufvesson. Eftersom ärenden läggs fram redan behandlade blir det sällan dramatiskt. Debatt mellan meningsmotståndare sker i andra fora, som i kommunstyrelsen eller partiföreträdarträffar.

Skånskan - 14 timmar sedan

Olika åsikter om vattensjuk mark

SKURUP Området verkar inte vara vattensjukt, tycker politikerna.
Det blir det när det har regnat, säger markägaren.Ägaren till en fastighet utanför Skurup vill fylla ut ett cirka 5 00 kvadratmeter stort område på sina ägor med ungefär lika många kubik massor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.