Skånskan > Nyheter

Saturday, 29 February, 14:22

Skånskan - 21 jan 20 kl. 15:21

Framgångar i veteran-SMBORDTENNIS Sex guld till Skåne blev slutfacit av årets veteran-SM i bordtennis, som det gångna veckoslutet avgjordes i Idrottens Hus i Helsingborg med BTK Rekord som arrangör.Kvarnby AK höll sig väl framme i flera klasser.
Ola Hansson slog till dubbelt i 40-årsherrklassen både guld i både singel och dubbel. I singelfinalen vände han 1-2 till 3-2 (14-12 och 11-5 i de två sista seten) mot Martin Karlsson, Lyckeby. I 40-dubbeln spelade han guldet i par med klubbpolaren Tomas Köszegi.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SM, BORDTENNIS Sex, Skåne, Idrottens Hus, Helsingborg, BTK Rekord, AK, Hansson, Martin Karlsson, Tomas Köszegi, Kvarnbypågarna, Christer BorgMikael Wikström, Vassunda, IFK Lunds Daniel Törngren, Törngren, Vassundas Daniel Nilsson, Daniel Törngren, Permevik, Kågeröds BTK, Daniel Nilsson, TörngrenPermevik, Johan Eriksson, IFK Lund, Ola BernerssonRonny Gummesson, Jan MårtenssonPeter Johansson, Södra ISRotebro BTK, IFK, Sjöbos Rickard MårtenssonHenry Olsson, Rickard Mårtensson, Sjöbo BTK, Kvarnbys Lena Johnsson, Katarina Åmark, IF, Lena Johnsson, Yuexia Wang Fridén, Norcopensarna, Ann Karstensson Hedenstjerna, Åke Huss, Järfälla BTK, BTK Rekords Anita Andersson, Ales Peter Larsson, Gifs Sven-Inge Jönsson, IFK Lunds Arne Persson, Hans-Inge Bengtsson, Malmö IF, Olavi Inkinen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Framgångari , veteran-SM
Helsingborgs Dagblad - 12 jun 14 kl. 08:56

Stora framgångar för Höganäs Boule Klubb

De senaste två veckorna har boulespelare från Höganäs Boule klubb skördat stora framgångar på banorna. I distriktsmästerskapen för Sydsvenska distriktet (Skåne och Blekinge) tog man hela sex medaljer varav fem guld!Guld blev det till Simon Cohen Scalie i klassen veteran 55 singel, till Birgitta Nordfors i skytte dam, till Mats Jönsson och Kenneth Bengtsson i veteran 55 dubbel..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Fina framgångar för Filipstad

Filipstad brukar nå fina framgångar under veteran-SM..

Barometern - 07 mar 16 kl. 16:47

SM-framgångar för Oskarshamns SK

Birgitta Uppgården, Tomas Fanta och Sandy Bengtsson. Alla tre skördade framgångar när veteran SM i friidrott inomhus avgjordes..

Nya Wermlands Tidningen - 17 mar 16 kl. 06:00

Fina framgångar för Filipstad

Veteran-SM i slalom, storslalom och super-G kördes i Funäsdalen under den gångna helgen.Och det blev ett mästerskap som gav Filipstad fina framgångar i form av fyra guldmedaljer, tre silver och två brons..

SmålandsPosten - 14 jul 14 kl. 21:13

Få lokala framgångar i SM

Andra dagen av Boule–SM avslutades i går kväll med finaler i Öppen Mixed Trippel och Veteranklasserna. Under dagen korades även flera juniormästare men de lokala framgångarna var sällsynta. En hel vecka spelas det boule i Växjö.

Regeringen - 03 maj 16 kl. 08:52

Statssekreterare Hans Dahlgren om framgångar och utmaningar i EU 2016

Klimatavtalet i Paris var en av EU:s största framgångar förra året och migrationskrisen och Storbritanniens omröstning om medlemskapet är de största utmaningarna under 2016. Det säger Hans Dahlgren, statssekreterare för utrikes- och EU-frågor hos statsminister Stefan Löfven, inför sin medverkan i seminariet ”EU-samarbetet 2016: Framgångar och utmaningar” på Europadagen den 9 maj..

Regeringen - 03 maj 16 kl. 08:52

Statssekreterare Hans Dahlgren om framgångar och utmaningar i EU

Klimatavtalet i Paris var en av EU:s största framgångar förra året och migrationskrisen och Storbritanniens omröstning om medlemskapet är de största utmaningarna under 2016. Det säger Hans Dahlgren, statssekreterare för utrikes- och EU-frågor hos statsminister Stefan Löfven, inför sin medverkan i seminariet ”EU-samarbetet 2016: Framgångar och utmaningar” på Europadagen den 9 maj..

Nyan - 09 nov 19 kl. 09:30

Nya framgångar för Titus Linte

FITNESS. Titus Linte fortsätter att skörda framgångar i Sverige. Förra helgen blev det tre nya triumfer, i Swefit Open 2019.

Kristianstadsbladet - 26 jan 14 kl. 16:52

Inga framgångar i Syriensamtal


Samtalen mellan regimen och oppositionen i Syrien verkade inte nå några framgångar under helgen.Efter att ha suttit tillsammans på söndagsförmiddagen, började parterna på eftermiddagen förbereda sig var för sig inför den kommande veckans samtal, då de svåraste frågorna om landets politiska styre ska diskuteras.Regimen hade ännu inte reagerat på oppositionens krav om att tusentals politiska fångar ska släppas och humanitär hjälp få föras in i staden Homs, enligt en företrädare för oppositionen.

BT - 26 jan 14 kl. 16:53

Inga framgångar i Syriensamtal

Samtalen mellan regimen och oppositionen i Syrien verkade inte nå några framgångar under helgen. Efter att ha suttit tillsammans på söndagsförmiddagen, började parterna på eftermiddagen förbereda sig var för sig inför den kommande veckans samtal, då de svåraste frågorna om landets politiska styre ska diskuteras.Regimen hade ännu inte reagerat på oppositionens krav om att tusentals politiska fångar ska släppas och humanitär hjälp få föras in i staden Homs, enligt en företrädare för oppositionen.

BT - 24 sep 14 kl. 08:44

SD:s framgångar är ett uttryck för politikerförakt

Replik. Svar till Ingemar Håkansson, BT 22/9.
Du konstaterar att det skulle vara en sanning att en stor del av svenska folket inte vill ha ett mångkulturellt samhälle.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Öppnar för provtagning utomhus

Vården i Skåne har ett stort behov av att göra provtagningar gällande Coronaviruset. Därför kommer man nu sätta upp stationer utomhus under veckan som kommer för att få arbetet att gå snabbare.I Skåne har många personer som varit på resande fot och vistats i områden där coronasmittan är utbredd hört av sig till vården.

Skånskan - 3 timmar sedan

Turkiet öppnar gränsen mot Grekland

Utrikes Under lördagen öppnade Turkiet gränsen mot Grekland och en ström av flyktingar försökte ta sig till landet. Där möter de just nu tungt beväpnad grekisk polis.Redan under fredagseftermiddagen började medieuppgifter komma om att Turkiet tänkte öppna gränsen mot EU under 72 timmar och hundratals flyktingar i landet började bege sig mot gränsen mot Grekland.

Skånskan - 3 timmar sedan

Kommunchef: Väldigt tråkigt – vill ha ny dialog

höör Kommundirektör Michael Andersson beklagar beskedet från föreningsalliansen och hoppas att sista ordet inte är sagt än.– Det är väldigt tråkigt att det landat så här. Vi vill gärna fortsätta samarbetet och återuppta en fortsatt dialog, säger han.

Skånskan - 3 timmar sedan

Föreningsallians lägger ner efter tvist

höör Efter att ha skött drift och underhåll av kommunens idrottsplatser i tolv år lägger Höörs föreningsallians ner all sin verksamhet vid årsskiftet.Bakgrunden uppges vara en konflikt med Höörs kommun som betalar alliansen 1,9 miljoner kronor per år för att hålla efter Jeppavallen, gamla idrottsplatsen i Höör, Frostavallen och idrottsplatserna i Orup, Tjörnarp, Norra Rörum och Snogeröd. Alliansen – som ägs av 20 idrotts- och friluftsföreningar i kommunen – ordnar även aktiviteter såsom allsångskvällar och skyltsöndagar, och jobbar med att utveckla standarden på idrottsanläggningarna genom att till exempel söka bidrag till olika projekt.

Skånskan - 6 timmar sedan

Grov misshandel på Möllan

Malmö Fem personer har gripits och sitter nu anhållna för grov misshandel efter att ha slagit ner en man i 20-årsåldern under lördagsnatten.Larmet kom in till polisen klockan 04.31.

Skånskan - 9 timmar sedan

Särskild stab leder smittplanering

Skåne Region Skåne har beredskap att ta hand om enstaka svåra fall med mycket högkvalificerad vård.
– De flesta som insjuknar av coronavirus får dock lindrigare symptom och det har vi klart högre kapacitet för, säger beredskapsöverläkare Carl Vigre.Region Skåne har etablerats en regional stab, som leder och fördelar förberedelsearbetet i hela Region Skåne.

Skånskan - 9 timmar sedan

Inställda resor och sommarkurser i Kina

LUND Lunds universitet har kontaktat alla sina 400 kinesiska studenter liksom studenter och anställda som är i Sydkorea eller Italien för utbytesstudier.
Man avråder från resor till riskområden och tjänsteresor dit beviljas inte just nu.Besök från riskområden och delar av världen som UD avråder från att resa till ställs in och medarbetare och studenter som nyligen varit i utpekade områden bör arbeta eller studera hemma två veckor efter hemkomsten.

Skånskan - 9 timmar sedan

Man är snål men man betalar

Krönika Man sitter på ett tåg. Man börjar bli hungrig. Man är en snål smålänning, med goda kunskaper om prisnivån i SJ:s bistro.

Skånskan - 9 timmar sedan

Högisolering på Sus står klar först i höst

MALMÖ På Sus i Malmö pågår förberedelserna för att kunna öppna Sveriges andra och mest moderna högisoleringsenhet.
Den skulle varit klar redan men krav på ombyggnation, möjlighet att ta smittsäkra prover och lösning av transport av högsmittsam patient gör att den inte är färdig förrän efter sommaren 2020.På högisoleringsenheten ska patienter med misstanke om högsmittsam sjukdom vårdas.

Skånskan - 9 timmar sedan

Eslöv 44,8 miljoner plus under fjolåret

ESLÖV Eslövs kommun gjorde 2019 sitt 25:e plusresultat i rad. Överskottet i finanserna slutade på 44,8 miljoner kronor.– Det är positivt med tanke på vad vi har framför oss, med mycket investeringar samtidigt som vi vill bibehålla verksamheterna, säger Johan Andersson (S), kommunstyrelsens ordförande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.