Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 26 February, 20:05

Helsingborgs Dagblad - 21 jan 20 kl. 15:00

Djuren styr sträckningen vid storsatsning på elljus i Pålsjö skogSåväl fladdermöss som människor ska trivas i nytt ljus..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Pålsjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Djuren, styr, sträckningenvid , storsatsning, elljusi , Pålsjö, skog
DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya sträckningen kan komma Avestas pendlare till nytta

När Upptåget från och med nu på söndag får en ny sträckning och rullar ända till Sala, kan det också bli en ny, intressant förbindelse för Avestas pendlande befolkning. Diskussioner har nämligen pågått om att kunna samordna Upptåget med Tåg i Bergslagens utbud..

UNT - 09 dec 15 kl. 06:00

Ändra inte sträckningen för buss 804

Varför skall regionbuss 804 from 13 december 2015 helt plötsligt ändra sin nuvarande sträckning efter Centralstation till Science Park vidare till Ultuna Park..

Barometern - 01 feb 16 kl. 08:43

Besked i dag om tänkta sträckningen för snabbtåg

Ska nya snabbtåget gå via Växjö/Alvesta eller Värnamo/Ljungby? I dag kommer förslaget om vilken sträckning höghastighetsbanan ska få..

Nya Wermlands Tidningen - 08 jun 16 kl. 11:15

Nya sträckningen klar

2013 invigdes Sundsbergsleden. I augusti 2014 blåste mängder med träd ner och sedan dess har leden bitvis varit avstängd.Nu har Marita Persson, ansvarig för vandringslederna inom Sunne kommun, tagit fram en ny sträckning.

Skånskan - 18 maj 16 kl. 06:00

Superbussar på gång – sträckning utreds

HÖRBY Hörby blir en knutpunkt i Region Skånes satsning på superbussar.
Men sträckningen är fortfarande oklar. Antingen kommer bussarna att stanna i centrum, som idag, eller vid nya hållplatser utmed E22.

UT - 13 mar 14 kl. 07:04

Ny sträckning av milspåret klar till vintern

Under våren ska arbetet med en ny sträckning av milspåret på Lassalyckan påbörjas. 250 00 kronor beräknas förändringen kosta. Det är nästan två år sedan som en fastighetsägare meddelade att han inte vill upplåta sin mark till det motionsspår på Lassalyckan som är en mil långt.

Länstidningen i Jämtland - 23 feb 18 kl. 15:05

Oro för ny sträckning på E45 - befarar omfattande konsekvenser för rennäringen - " vi vädjar om engagemang i denna ödesfråga"

Nicklas Johansson, ordförande i Tåssåsens sameby, vädjar till infrastrukturminister Tomas Enroth och sameminister Alice Bah Kuhnke om engagemang i frågan om sträckningen av E45 genom Härjedalen. – Den nya sträckningen som föreslås skulle passera över det reservbetesområde vi har tillsammans med Handölsdalens sameby och ge omfattande konsekvenser för rennäringen, skriver Johansson i brev till de båda ministrarna..

Skånskan - 03 mar 19 kl. 11:00

Ystad vill justera elkabelns sträckning

ystad Den planerade elförbindelsen Hansa Powerbridge mellan Skåne och Tyskland föreslås nu att gå genom Ystads kommun utmed den västra delen av tätorten.
Ystad kommun är inte nöjd och vill se vissa justeringar för att skydda jordbruksmark, natur, vattenledningar och framtida bebyggelse.– Sträckningen bör väljas så att kabeln läggs ihop med annan infrastruktur så långt det är möjligt och att värdefull jordbruksmark skyddas och att möjligheten att bruka marken inte förhindras eller försvåras, säger kommunalråd Kristina Bendz (M).

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 14 kl. 23:29

Sjöström besväras av ryggskada

Simstjärnan Sarah Sjöström störs av en lättare sträckning i ryggen, enligt SVT Sport. På grund av besvären tävlade 20-åringen inte under första dagen av Portugal Open, som avslutar det pågående landslagslägret. Hon är inte orolig för att sträckningen ska ställa till problem i EM i Berlin om lite mer än tre veckor.

Trelleborgs Allehanda - 24 jul 14 kl. 23:26

Sjöström besväras av ryggskada


Simstjärnan Sarah Sjöström störs av en lättare sträckning i ryggen, enligt SVT Sport.På grund av besvären tävlade 20-åringen inte under första dagen av Portugal Open, som avslutar det pågående landslagslägret. Hon är inte orolig för att sträckningen ska ställa till problem i EM i Berlin om lite mer än tre veckor.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Författaren Clive Cussler är död

Den amerikanske författaren Clive Cussler har gått bort vid 88 års ålder, skriver The Guardian. Cussler höll en flitig produktionstakt och skrev ett 80-tal böcker, som "Sahara", "Nemos arv", "Den makedoniska höken", Tsarens krona" och "Skelettkusten", s.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

”Silence of the lambs” har hittat sin Clarice

Det blir den australiska skådespelaren Rebecca Breeds som iklär sig rollen som FBI-agenten Clarice Starling i den kommande tv-serien "Silence of the lambs", skriver Variety. Serien tar vid där den kritikerrosade thrillern "När lammen tystnar" slutade oc.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Domstol röjde hemliga uppgifter

Stockholms tingsrätt får kritik av Justitieombudsmannen (JO) för att ha röjt skyddade personuppgifter för en vårdnadshavare till den andre vårdnadshavaren, rapporterar Dagens Juridik. Tingsrätten hade tidigare beslutat att sekretess skulle gälla för upp.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

SÖS backar – ska inte säga upp vårdpersonal

I höstas meddelade Södersjukhuset i Stockholm att 50 undersköterskor och 25 läkare skulle varslas. Nu backar sjukhusledningen och säger att ingen vårdpersonal ska sägas upp, rapporterar Dagens Nyheter. Sjukhuset måste spara 300 miljoner i år för att få.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Rakt ner i lungorna – så drabbar coronaviruset kroppen

Barn håller sig friska, äldre är i farozonen.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ännu ett fall penningtvätt – nu döms en Landskronabo

27-årige mannen tog emot pengar från bedrägerier..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Efter kritiken – även Spegeln i Malmö visar Polanskis nya film

Vd:n: ”Konsten står orubbligt fri för sig själv”..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ängelholmstalang ger solokonsert på fem språk

Cornelia Granquist väljer musik före politik..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Flyktingflytt till nästintill öde ö stoppas

Bangladesh regering tycks backa från en kontroversiell plan att flytta rohingyaflyktingar från Myanmar till en ö timmars båtfärd från kusten. Förslaget innebar att 100 000 rohingyer skulle tvingas till ön Bhasan Char i Bengaliska viken, en ö som FN ser.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Maja och Olle får egna namnsdagar

Maja och Olle har länge varit populära namn att döpa sina barn till, men det är först nu som namnlängdskommittén beslutat att de ska få sina egna namnsdagar. Dessutom förs ytterligare fem namn in i almanackan från 2022. Det finns över 150 000 olika form.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.