Dagens Media > Ekonomi

Friday, 21 February, 09:23

Dagens Media - 21 jan 20 kl. 14:28

Googles vd efterlyser AI-lagstiftningSundar Pichai, vd för Google och moderbolaget Alphabet, vill se lagstiftning kring användandet av artificiell intelligens. Det säger han till Financial Times..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
AI, Pichai, Google, Alphabet, Financial Times

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Googlesvd , efterlyser, AI-lagstiftning
Nerikes Allehanda - 30 jun 17 kl. 14:18

Efter granaten i Dalkarlsberg – landshövdingen efterlyser klarare lagstiftning

Oskadliggörandet av granaten i Dalkarlsberg drog ut på tiden – nu efterlyser polis, räddningstjänst och landshövdingen en tydligare lagstiftning..

YLE - 29 jan 20 kl. 14:17

Helsingforsbarn fick mässlingvaccin mot ena förälderns vilja - fel, säger JO som efterlyser tydligare lagstiftning

Helsingfors stads skolhälsovård och rådgivningstjänster agerade fel när tre barn gavs MPR-vaccin mot den ena förälderns vilja, det anser justitieombudsmannen JO. Vid gemensam vårdnad ska båda föräldrarna ge sitt medgivande till vaccination, men patientlagen saknar anvisningar för situationer där föräldrarna är oense - en brist som enligt JO borde åtgärdas..

YLE - 08 feb 16 kl. 04:30

Allt oroligare på internat när lagstiftning saknas

Det finns ingen lagstiftning vad gäller verksamhet och ordningsregler på internat. Samtidigt blir det allt stökigare på internaten vid yrkesinstitut. Att det finns elever på yrkesinstitutens internat som får varningar och blir avstängda är vardag.

DN - 28 feb 12 kl. 16:44

EU kan stoppa Googles nya policy

Googles nya användarvillkor kan komma att skjutas upp. Europas dataskyddsmyndighet vill utreda om villkoren strider mot europeisk lagstiftning..

DN - 10 apr 18 kl. 23:45

Motsättning mellan svensk lag och Googles datainsamling från barn

Under måndagen anklagade 23 organisationer Google för att bryta mot amerikansk lagstiftning om datainsamling av barn, på sin plattform Youtube.  Även i Sverige finns en motsättning mellan svensk lagstiftning och hur personuppgifter samlas in från minderåriga på Youtube. .

Computer Sweden - 20 jan 20 kl. 10:59

Googles vd: "AI måste regleras"


Det går inte att låta marknadskrafterna bestämma vad AI ska användas till – det krävs lagstiftning. Det anser Googles vd Sundar Pichai..

IDG - 20 jan 20 kl. 10:59

Googles vd: "AI måste regleras"


Det går inte att låta marknadskrafterna bestämma vad AI ska användas till – det krävs lagstiftning. Det anser Googles vd Sundar Pichai..

Sydsvenskan - 24 jul 19 kl. 10:49

Vattenbrist ökar krav på skärpt lagstiftning

Det råder bevattningsförbud i 18 svenska kommuner. En av dessa är Båstad, där man förra året var timmar från att få slut på vatten. Branschorganisationen Svenskt vatten efterlyser nu en skärpt lagstiftning för att minska brotten mot bevattningsförbuden..

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 19 kl. 10:49

Vattenbrist ökar krav på skärpt lagstiftning

Det råder bevattningsförbud i 18 svenska kommuner. En av dessa är Båstad, där man förra året var timmar från att få slut på vatten. Branschorganisationen Svenskt vatten efterlyser nu en skärpt lagstiftning för att minska brotten mot bevattningsförbuden..

Barometern - 24 jul 19 kl. 15:45

Bevattning: Vattenbrist ökar krav på skärpt lagstiftning

Det råder bevattningsförbud i ett 20-tal svenska kommuner. En av dessa är Båstad, där man förra året var timmar från att få slut på vatten. Branschorganisationen Svenskt vatten efterlyser nu en skärpt lagstiftning för att minska brotten mot bevattningsförbuden..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 30 minuter sedan

Scream vinnare i Årets byrå

Scream tar hem förstaplatsen i kundnöjdhetstävlingen Årets byrå..

Dagens Media - 1 timme sedan

SD:s begär att public service-chefer kommer till riksdagen

Sverigedemokraterna lämnade i går in en begäran om att cheferna för Sveriges Television och Sveriges Radio kommer till riksdagen för att diskutera frågan om opartiskhet..

Dagens Media - 1 timme sedan

Regeringen vill att de sociala plattformarna tar ansvar för publiceringar

De sociala plattformarna ska hållas delvis ansvariga för det innehåll som publiceras där. Det anser regeringen, som nu föreslår lagstiftning..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Så gick TV4 före försäljningen

I december sålde Bonnier sin tv-verksamhet i Bonnier Broadcasting till Telia. Trots att resultatet är för elva månader så lyckas Bonnier Broadcasting öka vinsten jämfört med helåret 2018..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Aftonbladet om kritiken: ”Paketeringen borde varit annorlunda”

Aftonbladets Eric Rosén svarar på kritiken från Isobel Hadley-Kamptz kring rapporteringen om mamman som dömdes till fängelse för felanvänt LSS-stöd. ”Vi ändrade artikeln efter ett antal timmar”, skriver Eric Rosén..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Snart inleds förhandlingarna om nya kollektivavtal

Den 14 februari lämnade Journalistförbundet och Medieföretagen Almega över sina avtalskrav till varandra om de villkor parterna vill få med i de nya kollektivavtalen som ska förhandlas fram under 2020..

Dagens Media - 19 timmar sedan

TV4 säljer inte ut reklamlagret

TV4 säljer inte slut på sitt lager, enligt uppgifter till Dagens Media. Samtidigt höjer kanalen reklampriserna..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Snabbanalys: Nystart för mediefacken i USA

Facket är på frammarsch i den amerikanska mediebranschen. Etableringarna av nya lokala klubbar är en reaktion på den nedåtgående marknaden, de konsolideringar som sker samt att personalen på de nystartade digitala nyhetssajterna tröttnat på en, anser man, omogen personal- och låglönepolitik. Omvärldsbevakaren Gunnar Springfeldt skriver om en ny amerikansk medietrend..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Vd-byte på Bizkit Havas

Jenny Leeb tar över vd-posten på Bizkit Havas i Sverige när grundaren Johan Eidmann blir vd för alla Havas byråer i de nordiska länderna..

Dagens Media - 22 timmar sedan

TV4 om Big Brother-skandalerna: ”Den fortsatta säsongen kommer bli intressant för tittarna”

Två deltagare som uttalat sig hatiskt om judar, en annan deltagare med nazisymboler tatuerade på kroppen och två programledare som hoppat av. Efter bara två veckor med ”Big Brother” duggar skandalerna tätt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.