PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 17 February, 23:52

PrivataAffärer - 21 jan 20 kl. 09:46

MTG rasar efter avbrutna förhandlingar med HuyaOlika syn mellan parterna på den avtalsmässiga fördelningen av risk samt andra centrala kommersiella villkor utgör de huvudsakliga skälen till att bolagen nu offentliggör att term sheet-avtalet bryts, skriver MTG. ”Vi tror fortfarande på logiken i transaktionen och dess potential både för MTG, Huya och den globala e-sportindustrin. Dock ser båda parter att ett ömsesidigt avslutande av förhandlingarna är den enda vägen framåt, givet statusen på förhandlingarna i detta läge. Med det sagt är en expansion på den viktiga kinesiska e-sportmarknaden en fortsatt prioritet för MTG och vi ser fram mot att utnyttja de möjligheter som finns i en nära framtid”, säger Jørgen Madsen Lindemann, Koncernchef och VD för MTG. Uppsägningen av avtalet kommer inte ha någon finansi
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
MTG, Huya, Jørgen Madsen Lindemann, VD, ESL, Lars Torstensson, Lägst Volym, Sälj Högst Lägst, Volym Tid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MTG, rasarefter , avbrutna, förhandlingarmed , Huya
DN - 08 mar 15 kl. 05:43

Uppgift om avbrutna förhandlingar avvisas


Efter nära ett dygn av förhandlingar mellan flygkonfliktens parter har samtalen avbrutits, enligt norska tidningen Dagens Næringsliv. Men pilotfacket Parat säger att det inte handlar om något sammanbrott utan att man väntar på vad Norwegian har att säga. Bolagets presskontakt uppger att förhandlingarna alltjämt pågår..

DN - 14 sep 17 kl. 18:42

Ökad risk för präststrejk efter avbrutna förhandlingar

Söndagens kyrkoval sker i en turbulent tid för Sveriges präster. Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation avbröt på onsdagskvällen alla förhandlingar om nytt kollektivavtal med prästernas största fackförbund. Ytterst kan det leda till att tusentals präster går ut i strejk..

SR - 17 dec 16 kl. 17:30

Avbrutna förhandlingar om låglönejobb

Förhandlingarna mellan Svenskt Näringsliv och LO, om jobb och anställningsvillkor för nyanlända med låg utbildning, har avbrutits.Enligt Carola Lemne, vd på Svenskt Näringsliv, är det LO som stängt dörren..

SR - 15 dec 13 kl. 18:33

Förhandlingar om EU-avtal avbrutna

I Kiev fylldes Självständighetstorget igen till bristningsgränsen med demonstranter för EU. En motdemonstration för presidenten samlade 10 000. Från Bryssel kom besked att EU nu avbrutit förhandlingar med ukrainska regeringen om ett avtal..

SR - 20 jul 15 kl. 05:43

Förhandlingar avbrutna i Burundi

Burundis regering har tillfälligt stoppat de förhandlingar som förts med oppositionspartierna. Samtalen som skett på initiativ av Östafrikanska gemenskapen, EAC, har syftat till en få en fredlig lösning på krisen i landet..

DI - 21 jan 20 kl. 08:27

MTG avbryter förhandlingar kring partnerskap med Huya

MTG och kinesiska Huya har beslutat att avbryta förhandlingarna om att forma ett joint venture-bolag för….

Affärsvärlden - 21 jan 20 kl. 09:10

MTG avbryter förhandlingar med Huya

MTG och kinesiska Huya har beslutat att avbryta förhandlingarna om att forma ett joint venture-bolag för e-sportexpansion i Kina..

Dagens PS - 06 maj 19 kl. 12:58

Börsen rasar – kronan lägsta sedan 2009

Efter Donald Trumps utspel på Twitter så öppnade Stockholmsbörsen under måndagsmorgonen på rött.  Samtliga bolag i OMXS30 ligger på minus, enligt Dagens Industri. I skrivande stund är börsen ner 2,39 procent.

Sydsvenskan - 14 aug 13 kl. 06:30

Nya bostäder äventyrar förhandlingar

Palestinska politiker rasar mot Israels beslut att bygga nya bosättningar på omstridd mark i östra Jerusalem..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Premiepensionens förvalsalternativ kan stöpas om rejält

Förslaget kommer ursprungligen från utredningen ”Förvalsalternativet inom premiepensionen” som utredaren Mats Langensjö lämnade till Finansdepartementet i somras. Grundtanken är att ”minimera risken för dåliga pensionsutfall och maximera förutsättningarna för bra pensionsutfall”. Dagens förvalsalternativ AP7 Såfa består av två byggstenar i form av AP7 Aktiefond och AP7 Räntefond.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Swedbank: Stark verkstad efter rapporterna

Generellt sett har verkstadsrapporterna för fjärde kvartalet varit bra, vilket har lett till positiva kursreaktioner på börsen. Genomgången av den svenska verkstadssektorn har publicerats på Swedbank och Sparbankernas placeringssajt Aktiellt. – Fjärde kvartalets rapporter kan ses om upprepning på det vi såg i tredje kvartalet.

PrivataAffärer - 12 timmar sedan

Akobo Minerals påträffar mycket höga guldhalter

Fakta: Teckningstid: 27 januari 2020 – 21 februari 2020 (förlängd med en vecka) Emissionsbelopp: 8,3 miljoner kronor Teckningskurs: 0,20 kr per aktie Företräde: Befintliga aktieägare i Bolaget har företräde. Teckningsanmälan och mer information: https://eminova.se/uppdrag/akobo-minerals-ab/ eller http://www.

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

Återhämtning i Hudya efter katastrofstarten

Teckningskursen på 13,75 kr per aktie i nyemissionen värderade Hudya till 401 miljoner kr före kapitaltillskottet. Nyemissionen på 70 miljoner kr inför noteringen tecknades bara till cirka 18 procent av allmänheten medan emissionsgaranterna fick teckna återstående cirka 83 procent. När handeln med aktien inleddes i fredags blev det något av en kollaps.

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

”Leo Vegas ett värdecase”

Det skriver Carnegie i en analys och höjer, som Nyhetsbyrån Direkt har rapporterat tidigare på måndagen, riktkursen till 40 kr (36). ”En viktig fördel med Leo Vegas ligger i den geografiska exponeringen med låga intäkter från de oförutsägbara marknaderna i Norge och Nederländerna”, skriver Carnegie som vidare menar att den positiva trenden i den hårt konkurrensutsatta svenska marknaden bekräftar att bolaget har en konkurrenskraftig produkt. På måndagsmorgonen vid klockan 9.

PrivataAffärer - 13 timmar sedan

Lägsta elpriset på över tio år

Myndigheten konstaterar att medelspotpriset för elområde SE3 sjönk med 34 procent under januari månad till 25 öre/kWh jämfört med månaden innan. Det är det lägsta elpriset januari har noterat sedan år 2007. ”En ovanligt mild januari bidrog till att vi använde mindre el vilket pressade elpriset nedåt.

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Carnegie stuvar om i fondutbudet

CF Korträntefond fusioneras med Carnegie Likviditetsfond den 23 april 2020. Konsekvenserna för andelsägarna i CF Korträntefond bedöms som relativt begränsade. Samtidigt kommer CF Ryssland fusioneras med Carnegie Rysslandsfond.

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Här är måndagens färska analyser

Handelsbanken Capital Markets inleder bevakning av Addnode med rekommendation köp. Riktkursen är 250 kr. Det framgår av en uppdatering från banken.

PrivataAffärer - 16 timmar sedan

Tre heta köptips

Med höga ambitioner och en duktig ledning på plats ser värderingen i teknikkonsulten Rejlers attraktiv trots kursuppgången anser Börsveckan och upprepar sitt köpråd för aktien efter bokslutet. Fastighetsbolaget Nyfosa accelererade transaktionsnivån under 2019 och den höga takten ser ut att bestå i år. Tror man på vd Jens Engwalls förmåga att skapa aktieägarvärde har aktien mer att ge, skriver tidningen och behåller sitt köpråd för Nyfosa.

PrivataAffärer - 15 timmar sedan

Footway lägger bud på Sportamore

Sportamore ställer sig positiv till ”den industriella logiken bakom erbjudandet och det erbjudna vederlaget”, enligt pressmeddelandet. Erbjudandet värderar varje aktie i Sportamore till 45:28 kronor och det totala värdet av budet för samtliga aktier i Sportamore motsvarar cirka 439 miljoner kronor. Aktiens senast handlade kurs på fredagen var 35:50 kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.