Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 18 February, 08:48

Nyan - 21 jan 20 kl. 09:10

Dörren öppen till Sveriges statsministerSveriges och Finlands regeringar har båda gratulerat den relativt nytillträdda åländska landskapsregeringen. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Sveriges, Finlands

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dörren, öppentill Sveriges , statsminister
YLE - 22 feb 14 kl. 19:14

Jokinen håller dörren öppen

Olli Jokinen tillhör de äldre spelarna i landslaget men det är inte otänkbart att han drar på sig landslagströjan även i framtiden. - Landslaget har gett mig så mycket. För fyra år sedan trodde jag att jag inte skulle spela mer i landslaget men som tur så är jag fortfarande med, säger han.

DI - 12 jun 14 kl. 09:58

Dörren öppen för räntesänkning

Inflationen sjönk åter under nollstrecket i maj. Därmed är dörren öppen för räntesänkning i juli..

Expressen - 14 dec 14 kl. 21:54

Jämtin håller dörren öppen för samarbete

Socialdemokraternas pensionerade partiledare Göran Persson föreslår att partiet söker samarbete hos M. På söndagskvällen håller partisekreterare Carin Jämtin (S) dörren öppen för ett samarbete. – Blocköverskridande samtal har historiskt gynnat Sverige och Socialdemokraterna har redan överenskommelser med bland andra Moderaterna på ett antal politikområden, skriver hon i ett sms..

Affärsvärlden - 20 feb 15 kl. 07:50

Tyskland lämnar dörren öppen för överenskommelse

Tyskland lämnar dörren öppen för en överenskommelse kring räddningslån för Grekland inför fredagens finansministermöte i eurogruppen, rapporterar Bloomberg News..

DN - 29 jun 15 kl. 09:08

Merkel håller dörren öppen för Grekland


Sista ordet är inte sagt i Greklandskrisen. Den tyska regeringen håller fortfarande dörren öppen. ”Om förmågan att hitta kompromisser går förlorad är också Europa förlorat”, sade förbundskanslern Angela Merkel när hon på måndagsförmiddagen talade på sitt partis 70-årsjubileum..

Affärsvärlden - 04 sep 15 kl. 07:51

Danske Bank: ECB lämnar dörren öppen för ytterligare lättnader

Europeiska centralbankens ordförande Mario Draghi hade som väntat en duvaktig ton under gårdagens presskonferens, och presenterade dessutom sänkta tillväxt- och inflationsprognoser. Därmed lämnade han dörren öppen för att expandera centralbankens penningpolitiska lättnader, anser Danske Bank..

BT - 29 sep 16 kl. 11:33

Körde om i 200 på insidan – med dörren öppen

Bilfärden gick i minst 200 kilometer – med omkörning på insidan och förardörren öppen. För det åtalas nu en 23-årig man..

GöteborgsPosten - 27 okt 16 kl. 21:58

Ajdarevic: "Jag håller dörren öppen"

Örebros Astrit Ajdarevic håller dörren öppen för förslag från andra klubbar i vinter..

UNT - 27 okt 16 kl. 21:58

Ajdarevic: "Jag håller dörren öppen"

Örebros Astrit Ajdarevic håller dörren öppen för förslag från andra klubbar i vinter..

DI - 24 sep 18 kl. 09:19

Labour håller dörren öppen för ny brexitomröstning

Labour kommer att hålla dörren öppen för en andra folkomröstning om varje brexitavtal med EU, men partiet föredrar ett nationellt val för att lösa frågan. Det sade Labours finanspolitiske talesperson John McDonnell till Sky News på måndagen, enligt Reuters..

Corren - 30 jan 19 kl. 08:00

Så är LHC:s plan – håller dörren öppen

Drygt två veckor innan transferfönstret stänger – och Linköping HC håller dörren öppen för någon sen värvning inför slutspelet..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 45 minuter sedan

Försök till misshandel och olaga hot

Under måndagseftermiddagen ringde en boende i ett lägenhetshus Mariehamn polisen efter att någon bakom ytterdörren agerat hotfullt och försökt slå sönder dörren. De misstänkta var inte längre på plats när patrullen anlände men påträffades några kvarter bort. Polisen utreder ärendet som försök till misshandel och olaga hot.

Nyan - 2 timmar sedan

Lantrådet: Bert Häggblom äger talmansfrågan

Vem ska bli talman när Bert Häggblom (Ob) inte ställer upp i valet? .

Nyan - 12 timmar sedan

Polisen avvisade störande person

Polisen fick rycka in på måndagsmorgonen och gripa en person för ordningsstörning ombord på ett kryssningsfartyg. Personen är inte europeisk medborgare och hade sökt asyl i Finland men fått avslag. Ärendet behandlade med hjälp av en tolk och polisen har avvisat personen ut ur landet.

Nyan - 12 timmar sedan

Avvikande körning – utan körrätt

Polisen fick under måndagen in ett tips om ett fordon som inte var i skick. Föraren som körde på ett avvikande sätt kunde identifieras och föraren saknade körrätt och misstänks därför för olovlig körning. Ett ärende gällande efterbeskattning initierades också.

Nyan - 13 timmar sedan

Tre från Micke-restaurang tävlar om fina titlar

Två anställda och en delägare på Restaurant Hejm i Vasa, där Michael Björklund är en av delägarna, tävlar om titeln Årets kock och Årets servitör i Finland. .

Nyan - 14 timmar sedan

Kärleksformer på arkivet

Kärlekens olika former är temat för en nyöppnad miniutställning på Ålands landskapsarkiv. I två montrar och på en närliggande väggyta visas dokument som presenterar olika tillvägagångssätt, som äldre generationer nyttjat för att visa och dokumentera ömhjärtade känslor. – De axplock som presenteras utgör dokument som landskapsarkivets personal stött på medan de i regel letat efter något annat i arkivens gömmor.

Nyan - 15 timmar sedan

Dags skriva snapssånger

Om du vill vara med i snapssångstävlingen i Club Marin den 1 mars är det dags att börja fila på verserna. Tävlingsbidrag ska skickas till Rosi Djupsund info@katrina.ax senast den 23 februari.

Nyan - 16 timmar sedan

Lindbäck till kyrkomötet

Det blir landshövdning Peter Lindbäck som representerar Åland i kyrkomötet under den kommande fyraårsperioden. Första ersättare är Nina Lindfors och andra ersättare är Johan Ehn. Ålands nuvarande lekmannaombud Bror Gammals blev alltså utslagen i kyrkomötesvalet.

Nyan - 17 timmar sedan

”Trodde aldrig jag skulle bli vald”

Författaren, journalisten och Mariehamns församlingspräst Katarina Gäddnäs valdes nyligen in i Borgå Stifts fullmäktige, som en av sju finlandssvenska präster. .

Nyan - 19 timmar sedan

Norra Åland vill ha plats i ÅHS

Norra Åland hade en av sina bästa ombudsstämmor någonsin, åtminstone om man får tro nya ordföranden. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.