DI > Ekonomi

Monday, 17 February, 00:07

DI - 21 jan 20 kl. 06:18

Här bor de med högst studieskuldHögst genomsnittlig studieskuld har boende i Solna och Stockholms kommun..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Solna, Stockholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här borde med , högst, studieskuld
BT - 25 jul 12 kl. 08:59

Rut- och rot-avdrag mest för de högavlönade i Borås

De som bor i Sandared, Sjömarken och Sandhult gör flest rut-avdrag och rot-avdrag i Borås. Minst rut-avdrag görs på Norrby och i vissa av de yttre kommundelarna. Där man tjänar mest görs också de flesta avdragen.

Skånskan - 03 dec 19 kl. 16:38

Färre Malmöbor utsätts för brott

mALMÖ Allt färre Malmöbor utsätts för brott enligt polisens trygghetsundersökning som grundar sig på svaren från 3 748 Malmöbor. Årets siffra är den lägsta på 20 år. Däremot ökar oron för att utsättas för ett brott.

BT - 24 okt 12 kl. 07:34

Fler dieselbilar gör luften sämre i Borås

Halterna av kvävedioxid ökar i Boråsluften. Från att tidigare ha minskat visar årets luftmätning en ökning av utsläppen.
Ökad trafik och fler dieselbilar ligger bakom detta, menar miljöutredare Johanna Thorén på miljöförvaltningen.

Dagens PS - 11 maj 18 kl. 12:36

Dagens tips: Här får du lägst boränta

Det är stor skillnad på boräntor och boräntor. Kolla här! Sedan tre år tillbaka är det ett tvång att bankerna redovisar ett snitt av den räntan som deras bolånekunder faktiskt betalar.

BT - 25 sep 14 kl. 09:59

Kvinnorna flyr politiken i Borås

Kvinnornas makt minskar. När Borås nya politiker intar sina stolar är männen fler än efter förra valet. 18-åriga Stina Medelius (M) går mot strömmen.

BT - 28 jun 12 kl. 07:41

Dyra avgifter för sopor i Borås

Priset husägare får betala för sophämtning varierar kraftigt över landet. Borås Stad ligger bland de dyrare kommunerna enligt en ny undersökning. Och som kund finns få möjligheter att påverka kostnaden för avfallshanteringen.

BT - 24 jul 12 kl. 08:14

Borås betalar mest för äldre- omsorgen i Sjuhärad

Bollebygd betalar minst bland Sjuhäradskommunerna för sin äldreomsorg. Borås betalar mest, nästan 12 000 kronor mer per invånare över 65 år. ?

BT - 15 dec 14 kl. 15:00

Boråsare häktad för grov våldtäkt mot barn - åklagaren: "Hjärntvätt"

En boråsare i 45-årsåldern har häktats som misstänkt för grov våldtäkt mot minst tre barn och det yngsta är sju år. Enligt åklagaren lyckades han bygga upp förtroende och få barnen att inte berätta om sina upplevelser utan behålla dem för sig själva som en hemlighet. – Man kan nästan tala om hjärntvätt.

PrivataAffärer - 23 jan 20 kl. 13:03

Här är bankerna som INTE höjt boräntan

Strax innan jul meddelade Riksbanken att minusräntan är ett minne blott och reporäntan höjdes till 0,00 procent. Beskedet var synnerligen väntat och redan innan Riksbankens besked började bankerna höja boräntorna, visar en sammanställning som Compricer gjort. Bland annat höjde Nordea med 0,1 procentenhet redan i slutet av november och i mellandagarna var det dags igen då banken höjde med ytterligare 0,1 procentenhet.

BT - 10 sep 18 kl. 00:08

JUST NU – BORÅS: Här är valdeltagandet högst – och lägst

Tämta-Vänga är bäst i Borås på att rösta. Hela 94,6 procent av de röstberättigade i kretsen valde att lägga en röst. Lägst valdeltagande noteras i Hässleholmens vallokaler..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Viruset blottar Kinas fördumning

För inte så länge sedan satt jag på en uteservering vid floden som rinner genom den sydkinesiska staden Guangzhou när en tysk affärsman….

DI - 1 timme sedan

Svenska jätteskärmen intar världens klassrum

Från digitalt hjälpmedel i klassrummen till barnvakt i offentliga miljöer.  Med sina interaktiva 32-tumsbord ställer östgötska Manico nu in….

DI - 2 timmar sedan

Därför fortsätter svenskar rata hus i Spanien

Svenskarnas intresse för att köpa hus eller lägenhet i Spanien fortsätter dala. De spanska bostadspriserna har ökat kraftigt och väntas….

DI - 2 timmar sedan

Fyra döda i flygkrasch Frankrike

Fyra människor omkom när det mindre flygplanet de färdades i störtade i Creissels i Aveyrondepartment i södra Frankrike, rapporterar….

DI - 2 timmar sedan

Notan för reparation av Big Ben skjuter i höjden

Skadorna blev större än man trott, när bomberna föll över Big Ben under andra världskriget..

DI - 3 timmar sedan

Miljöaktivister hindrar Teslas nya fabrik

Teslas storslagna planer på en enorm fabrik utanför Berlin har stött på patrull..

DI - 4 timmar sedan

Tung investmenttrio spränger 100-miljardersvallen

Stockholmsbörsen har fått tre nya investmentbolagsbjässar – med rekordvärderingar på över 100 miljarder kronor. ”Det är väldigt roligt att….

DI - 5 timmar sedan

Sex kniviga lägen – här är avtalen som räddar bolaget

Många småföretagare har inga juridiska avtal som säkrar deras bolag vid en skilsmässa eller när en delägare drar sig ur..

DI - 5 timmar sedan

Motkandidater kritiserar miljardären Bloomberg

Miljardären Michael Bloomberg var sen med att kliva in i racet om att bli Demokraternas slutliga presidentkandidat i valet i november..

DI - 12 timmar sedan

Kina: Drastiska virusåtgärder ger effekt

För tredje dagen minskar antalet nya registrerade sjukdomsfall i det nya coronaviruset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.