DI > Ekonomi

Friday, 28 February, 03:48

DI - 19 jan 20 kl. 21:56

Dotter till tidigare president plundrade Ericsson-kundDen angolanska miljardären Isabel dos Santos har gjort sig skyldig till att plundra den lokala mobiloperatören Unitel. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ericsson, Isabel, Santos, Unitel

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dottertill tidigare , president, plundrade, Ericsson-kund
DI - 21 maj 12 kl. 11:15

Indisk Ericsson-kund lägger ned

Den indiska Ericsson-kunden Augere Wireless kommer sälja sitt 4G-spektrum i Indien och helt upphöra med verksamheten. Bakgrunden är regulatorisk osäkerhet. Det framgår av en artikel publicerad av Economic Times på måndagen..

Skånskan - 02 sep 16 kl. 21:42

Årets företagare har Obama som kund

MALMÖ Lundaföretaget Emerse som bland annat haft president Obama som kund utsågs till Årets Företagare i Skåne av Företagarna vid en samling på Slagthuset i Malmö på fredagen.– Årets Företagare Skåne 2016 visar att med rätt medarbetare, och en spännande, innovativ teknik i en bransch med enorm potential, är en stark tillväxt både optimerad och välgrundad och bara ett modigt telefonsamtal bort, skriver Företagarnas jury i sin motivering.
Emerse har sen 2007 byggt upp tekniska och automatiserade plattformar för annonsering men också börshandel, där företag, föreningar, politiker och andra kan marknadsföra sina produkter eller sitt budskap.

Affärsvärlden - 21 feb 11 kl. 09:27

Ericsson-kund fortsätter öka

Kundbasen ökar ytterligare för China Mobile. Miljoner nya kunder fortsätter strömma in till operatören..

Affärsvärlden - 17 nov 15 kl. 08:03

Kabeloperatör lägger miljardbud på Ericsson-kund

Liberty Global har lagt ett rekommenderat bud på samtliga utestående aktier i Cable & Wireless Communication..

Sydsvenskan - 31 okt 13 kl. 06:30

Oklart var gränsen går för Ericsson

Telekomföretaget Ericsson hjälper demokratier och diktaturer över hela världen att avlyssna sina medborgare.Men i fjor stoppade det svenska bolaget ett tiotal affärer med kunder i ?högriskländer?.

YLE - 31 jul 17 kl. 10:34

16-årig dotter fick studieplats på annan ort - mammans betalningsanmärkning gjorde det svårt att hitta bostad

Föräldrarnas betalningsanmärkningar kan försämra möjligheterna för minderåriga barn att studera på andra orter. Inför byråkratin kan det ändå ibland löna sig att vara envis - på samma sätt som ensamförsörjande Sari Jalonen. I andra ändan av telefonlinjen hörs en djup suck.

PrivataAffärer - 08 okt 19 kl. 11:20

DNB: Ericsson och Nokia har bara sett början av 5G-investeringscykeln

Köpråden baseras på att DNB förväntar sig positiva konsensusrevideringar för både Ericsson och Nokia. ”Vi räknar med att Ericsson gynnas av den svaga svenska kronan, sin stora installerade bas av 1 miljon mjukvaru-uppgraderbara 4G-basstationer, och att bolaget så småningom lyckas med vändningen inom Digital Services”, skriver DNB. Högre risk på kort sikt Nokia har samtidigt ett starkare element av ”självhjälp” än vad Ericsson har, menar DNB Markets som tror att det finländska bolaget potentiellt sett har bättre förutsättningar för att hantera de långsiktiga riskerna i sektorn, men samtidigt har en högre risk i sitt genomförande på kort sikt.

DI - 24 jan 12 kl. 10:45

Ericsson och Nokia pressas på börsen

Ericsson och Nokia pressas under tisdagens tidiga handel på Stockholmsbörsen, efter att plattformsbolaget ST-Ericsson kommit med en mycket svag rapport för det fjärde kvartalet. ST-Ericsson ägs till hälften av Ericsson och har Nokia som kund..

TA - 15 okt 15 kl. 11:13

Ericsson köper Ericpol

Telekomjätten Ericsson köper Ericpols verksamhet i Polen och Ukraina med omkring 2 000 anställda. Ericpol utvecklar mjukvara för telekomsektorn och Ericsson är dess klart största kund, enligt ett pressmeddelande från Ericsson.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 okt 15 kl. 11:13

Ericsson köper Ericpol

Telekomjätten Ericsson köper Ericpols verksamhet i Polen och Ukraina med omkring 2 000 anställda. Ericpol utvecklar mjukvara för telekomsektorn och Ericsson är dess klart största kund, enligt ett pressmeddelande från Ericsson.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Ökända juvelmiljardärens ägodelar auktioneras ut

Väskor, bilar och konstverk beräknas gå för miljontals kronor när den indiska juvelmiljardären Nirav Modis ägodelar auktioneras ut..

DI - 6 timmar sedan

EU ger Assa Abloy grönt ljus för miljardköp – med villkor

BRYSSEL (Nyhetsbyrån Direkt). EU-kommissionen godkände på torsdagskvällen Assa Abloys köp av schweiziska Agta Record..

DI - 6 timmar sedan

Wall Street faller – Tesla rasar tvåsiffrigt

De amerikanska börserna såg ut att återhämta sig från det inledande fallet, men med en timme kvar av handelsdagen vände de ledande indexen….

DI - 6 timmar sedan

Styrelseledamot i Avanza fyller på med aktier för 0,5 miljoner kronor

Avanzas styrelseledamot Birgitta Klasén har på torsdagen köpt 5.000 aktier i bolaget för 98:00 kronor styck.  .

DI - 6 timmar sedan

Medvind för hajpade kursraketen: ”Enorm skillnad”

Europeiska pensionsjättar har upptäckt nordisk vindkraft. Det gynnar vindkraftsbyggaren Eolus Vind som sett sin aktie rusa det senaste året….

DI - 7 timmar sedan

Sotkamo Silver gör företrädesemission om cirka 60 miljoner kronor

NGM-bolaget Sotkamo Silver har beslutat att genomföra en företrädesemission av aktier om cirka 60 miljoner kronor. .

DI - 7 timmar sedan

Rejält klirr i kassan för Nordeatopparna 2019

Nordeas vd Frank Vang-Jensen kammade hem drygt 6 miljoner kronor under sina fyra första månader på bankjätten..

DI - 7 timmar sedan

Tesla trycks ned efter oroligheter kring coronavirussmäll

På torsdagskvällen rådde övervägande nedgångar på Wall Street. För elbilstillverkaren Tesla var det än värre efter att data från LMC….

DI - 7 timmar sedan

Virusutbrottet i Italien förvärras – 17 döda

Bristande rutiner på sjukhus i Italien kan ha lett till den snabba spridningen av coronavirus i landet, varifrån smittan sedan spridits….

DI - 8 timmar sedan

Coronarisker kräver större transparens

WHO, som tidigare utlyst ”Globalt Hälsonödläge”, kom i veckan med en varning om att Corona-viruset kan utvecklas till en pandemi, men vi….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.