Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 28 February, 03:51

Dagensanalys.se - 19 jan 20 kl. 21:21

Pia blir ny marknadschef på ZingtonKonsultbolaget Zington har anställt Pia Wiklund Alpberg som ny marknadschef. I och med den pågående satsningen mot nya geografiska marknader och med siktet inställt mot strategiska partnerskap, fokuserar Zington på förstärkt kompetens och nytt ledarskap inom området Brand, Marketing och Communikation. – För mig handlar det om att skapa relevans och konkret värde i mötet mellan Zington och alla de företag vars konkurrenskraft och tillväxt våra digitaliseringstjänster kan förstärka. Det är väldigt inspirerande att komma till ett företag där så [. ] Inlägget Pia blir ny marknadschef på Zington dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Zington, Pia Wiklund Alpberg, Brand, Communikation, Pia, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Piablir ny , marknadschef, Zington
Dagensanalys.se - 12 okt 18 kl. 05:09

Här är juryn som utser årets marknadschef

I årets jury återfinner vi några från förra året, några nya tillskott samt förra årets vinnare. Utmärkelserna delas ut i samband med ett halvdagsevenemang den 6:e februari på Fotografiska. Eventet blir också startskottet för Marknadsföreningens jubileumsår, då föreningen firar 100 år.

Dagensanalys.se - 06 feb 20 kl. 15:42

Vinnarna i Årets Marknadschef korade

Under gårdagen samlades 200 av Sveriges  marknadsförare & kommunikatörer på Fotografiska på Marknadsföreningen Stockholms årliga inspirationseftermiddag ”Årets Marknadschef”. Där korades vinnarna av årets fyra utmärkelser: Årets Marknadschef, Framtidslöfte, Disruptör och Varumärkesresa. Alla vinnare under Årets Marknadschef Pino Roscigno – Årets Marknadschef 2019 Marika Baltscheffsky, Årets Framtidslöfte 2019 FirstVet, Årets Disruptör 2019 Polisen, Årets Varumärkesresa 2019 Detta år var temat ”Dare to Upskill” som handlade om mod: Mod att ständigt lära, mod att testa nytt samt modet att också hålla kvar […] Inlägget Vinnarna i Årets Marknadschef korade dök först upp på Dagensanalys.

Kristianstadsbladet - 31 aug 11 kl. 18:36

Narsell blir Skånemedias marknadschef

Ystad Allehandas annons- och marknadschef Andreas Narsell blir ny marknadschef för de tre tidningarna Kristianstadsbladet, Trelleborgs Allehanda och Ystads Allehanda, som i höst återbildar koncernen Skånemedia.
I måndags undertecknades affären där Sydsvenskankoncernen säljer de tre tidningarna i Skånemedia till nya ägaren Gota Media. I går presenterades duon som blir Skånemedias nya marknadschef respektive annonschef.

Trelleborgs Allehanda - 31 aug 11 kl. 18:37

Narsell blir Skånemedias marknadschef

Ystad Allehandas annons- och marknadschef Andreas Narsell blir ny marknadschef för de tre tidningarna Kristianstadsbladet, Trelleborgs Allehanda och Ystads Allehanda, som i höst återbildar koncernen Skånemedia.
I måndags undertecknades affären där Sydsvenskankoncernen säljer de tre tidningarna i Skånemedia till nya ägaren Gota Media. I går presenterades duon som blir Skånemedias nya marknadschef respektive annonschef.

Dagensanalys.se - 21 feb 18 kl. 14:30

Patrik Nygren Bonnier är ny marknadschef på Åhléns

Patrik Nygren Bonnier har rekryterats till tjänsten som ny marknadschef på Åhléns. Patrik kommer närmast från en tjänst som marknadschef på IKEA Sverige. Patrik Nygren Bonnier har under de senaste fem åren drivit IKEA Sveriges varumärkesarbete och dessförinnan var han marknadschef på Swedbank Försäkringar.

Dagensanalys.se - 13 dec 18 kl. 13:52

Finalisterna klara för Årets Marknadschef 2018

Nu står det klart vilka som kan vinna Marknadsföreningen Stockholms utmärkelser Årets Marknadschef, Årets Framtidslöfte, Årets Disruptör och Årets Varumärkesresa 2018. Utmärkelserna delas ut i samband med ett halvdagsevenemang den 6:e februari på Fotografiska. Finalister Årets Marknadschef 2018
Emma Stjernlöf, ADIDAS
Emelie Mannheimer, TENGBOM
Marie Wedin, COOP
Per Carleö, VOLVO CARS Finalister Årets Framtidslöfte 2018
Karin Bjerde, KOGNITY
Madeleine Lindgren, BISNODE
Siduri Poli, CHANGERS HUB
Sabia Wizander, KRY ”En riktig förmån att få ta del av alla gedigna underlag och fantastiska prestationer,” säger Marie Sommar, VD Marknadsföreningen Stockholm och jurymedlem i Årets Marknadschef och Årets Framtidslöfte.

Dagensanalys.se - 12 dec 19 kl. 08:09

Här är finalisterna i Årets Marknadschef 2019

Nu står det klart vilka som kan vinna Marknadsföreningen Stockholms utmärkelse Årets Marknadschef 2019. Samtidigt koras även Årets Framtidslöfte, Årets Disruptör och Årets Varumärkesresa för 2019. Årets Marknadschef delas ut till en person som med ett framgångsrikt och innovativt ledarskap har medfört till ökat förtroende för företagets varumärke och utomordentliga affärsmässiga resultat.

YLE - 30 okt 14 kl. 16:25

Pia-Karin Helsing och den dyrköpta friheten

Pia-Karin Helsing är musiker och bosatt i Piteå. För Pia-Karin är musiken ett kall, men eftersom hon växte upp inom Jehovas vittnen har hon varit tvungen att göra flera svåra vägval för att kunna leva det liv hon vill leva.
- Jag har fått betala ett högt pris för min frihet, säger hon.

Nya Wermlands Tidningen - 23 jun 11 kl. 21:09

Ny marknadschef i Löfbergs Lila

Leif Sjöblom blir ny marknadschef i Löfbergs Lila. Han kommer närmast från Fazer Restaurants där han arbetar som marknadschef. Kathrine Löfberg, som tidigare var marknadschef i Löfbergs Lila, blir samtidigt kommunikationsdirektör i koncernen..

Västerbottens Folkblad - 25 sep 14 kl. 21:20

Kan bli Årets Marknadschef

Umeå Energis marknadschef Agneta Filén är nominerad till titeln Årets Marknadschef av Sveriges Marknadsförbund och Marknadsföreningen i Stockholm. Det är nionde året i rad som priset delas ut. - Det är lite omtumlande och förstås en stor ära att vara nominerad, säger Agneta Filén, marknadschef på Umeå Energi.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Salesforce köper Vlocity

Salesforce fortsätter att shoppa sig fram till framgång. Senast att bli slukade av CRM-jätten är Vlocity. För nära 10 miljarder kronor köper Salesforce software-företaget Vlocity.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Här är tiderna på dygnet då vi onlineshoppar som mest

I en ny rapport från SalesCycles får vi reda när när vi på dygnet gillar att shoppa på nätet. Rapporten av avslöjar att timmarna mellan kl 20 och 21 är tiden då vi gärna tar fram betalkortet. Försäljningen på nätet börjar kl 07 och fortsätter att öka under resten av dagen med högsta trycket på kassorna mellan kl 20 till 21.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Experten: Släpp fokus på att rapportera siffror

Johan Johansson på Outfox delar i det senaste poddavsnittet av Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund sina bästa tips för att bli mer datadriven och bättre på digital analys. Han arbetar idag som digital analytiker på Outfox som är en av Sveriges främsta konsultbyråer inom digital analys och konverteringsoptimering. I avsnittet delar Johan bland annat tre vanliga misstag han ser att många marknadsavdelningar och marknadsförare gör.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Arrow väljer Nutanix för att hantera växande datamängder

I takt med att tekniken allt mer blir en integrerad del av våra vardagsliv innebär de växande datamängderna även problem hos små- och medelstora företag. Företag i alla storlekar berörs av de utmaningarna som uppstår när det kommer till att hantera alltmer komplexa IT-miljöer. Det är en anledning till att Nutanix nu lanserar sin tjänst Cloud Bundles om är en del av ett bredare fokus på marknaden för små och medelstora företag i EMEA.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Tips: Dynabook lanserar en ny modell av Satellite Pro L50-G

Dynabook Europe GmbH har lanserat en ny modell av Satellite Pro L50-G, som inkluderar ett valfritt NVIDIA® GeForce® MX250¹ grafikkort. Den nya modellen ingår i produktserien Satellite Pro L50-G, som först lanserades i november 2019. Enheten är fullmatad med den senaste tekniken och har utformats med förbättrad prestanda och anslutningsmöjligheter i åtanke.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

84% kan tänka sig att dela personliga uppgifter i utbyte mot bättre service

I en undersökning från Accenture är en klar majoritet villiga att dela med sig av personlig information till myndigheter för att få en anpassad personlig service. De senaste åren har det varit mycket diskussioner om tillit i digitala miljöer, och hur mycket man litar på myndigheter. I en undersökning från Accenture framkommer dock att människor i såväl USA som Europa och Asien i stort utsträckning är bekväma med att både dela information, och interagera med virtuella agenter i sin kontakt […] Inlägget 84% kan tänka sig att dela personliga uppgifter i utbyte mot bättre service dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Demet İkiler är ny chef för Group M inom EMEA

Demet İkiler ersätter Dominic Grainger och blir EMEA-chef på Group M. Demet İkiler ansvarar för Group M:s byråer, Mindshare, Mediacom, Wavemaker, Essence, M Six och Xaxis på 27 marknader. “After spending 20 years building GroupM and WPP’s presence in Turkey, I’m excited and honored to lead the EMEA region,” kommenterar İkiler.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Dansk-startede FinTech, Banking Circle, tager stort skridt frem

FinTech og den digitale finansielle økonomi tordner frem, og flere nye IT-muligheder for at drive forretning følger med. Dansk-startede Banking Circle, er finansiel udbyder af infrastruktur for betalingsvirksomheder og banker. Siden lanceringen i slutningen af ​​2015 har Banking Circle skabt en ny kategori inden for finansielle tjenester.

Dagensanalys.se - Igår: 12:03

Nepa utser ny CFO och skapar en Head of Investor Relations

Undersökningsföretaget Nepa utser Michael Wallin till den nya rollen Head of Investor Relations, och Ann-Christine Fick till ny CFO efter P-O Westerlund som istället axlat rollen som företagets VD. Tidigare i år bytte Nepa ut sin VD Fredrik Östgren mot tidigare CFO P-O Westerlund. Företaget har sedan dess utvärderat vem som kan vara en lämplig efterföljare på posten, och nu meddelar företaget att det blir Ann-Christine Fick som får rollen.

Dagensanalys.se - Igår: 10:02

Acast lanserar köpplats för annonsörer

Idag lanserar Acast nya erbjudandet Acast Marketplace – en köpplats för podcastannonsering globalt. Acast Marketplace ger annonsörer automatiserad tillgång till några av världens största poddar, kreatörer och lyssnare – på vilken podcastplattform som helst. Förra året ökade spenderingen från Acasts annonsörer med 90%, vilket motsvarar SEK 380M globalt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.