SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 19 February, 09:15

SmålandsPosten - 19 jan 20 kl. 20:45

Forskare: ”Alternativmedia fyller ett behov”De etablerade svenska medierna har varit likriktade i nyhetsvärdering och vinkling. Det menar medieforskaren Kristoffer Holt. Det är förklaringen till att de invandringsfientliga alternativmedierna fått ett ovanligt stort genomslag här..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Kristoffer Holt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Forskare, Alternativmedia, fyllerett , behov
Sydöstran - 09 apr 16 kl. 06:00

Maria Steen: Idrott fyller behov inte bara för utövarna

Det är mycket sport nu. Kval och slutspel, seriestarter och samtidigt tävlades det i curling i Schweiz. Svenska lagen gnuggade på allt de orkade, men det drunknade i den inhemska yran..

NT - 11 mar 18 kl. 18:00

56 nya lägenheter fyller behov

I maj 2019 ska de två nya husen vid Vikingavallen vara klara för inflyttning..

Cornucopia - 02 okt 15 kl. 11:22

Värnplikt fyller ingen funktion med dagens försvar

Den tidigare riksdagskvinnan Annika Nordgren Christensen (mp) har av regeringen utsetts till att utreda någon form av återinförd värnplikt, för att lösa Försvarsmaktens rekryteringsproblem. Men med dagens smala försvar fyller inte värnplikt något behov och blir dessutom djupt orättvist.

Det svenska försvaret ska omfatta ca 22 000 GSS - gruppchefer, soldater och sjömän - som idag kan vara kontinuerligt anställda GSS/K, tidvis anställda GSS/T eller pliktplacerade GSS/P.

NSD - 9 timmar sedan

Vägledande dom för elever med särskilda behov

Skolelevers individuella behov och inte kommunens ekonomi ska vara avgörande för hur mycket tilläggsbelopp friskolor ska få, slår Högsta förvaltningsdomstolen fast i en prejudicerande dom..

Nya Wermlands Tidningen - 25 jul 11 kl. 07:30

Konvojen fyller inget humanitärt behov

Årets konvoj, liksom den förra, fyller inget humanitärt behov eftersom projektet helt och hållet är av politisk karaktär och som har till syfte att gravt skada Israel, skriver Rolf Sam Hidenius..

YLE - 20 nov 14 kl. 15:46

Fullt hus när Kyrkostrands-Jungmans skola fyller år

Finlands första specialskola fyller 50 år. Det firades med en annorlunda skoldag i Kyrkostrands-Jungmans skola i Jakobstad. Folket väller in genom dörrarna när Kyrkostrnads-Jungmans skola håller öppet hus.

YLE - 26 jan 17 kl. 10:05

Pojkar får mera nyttig motion på dagis: "Flickorna har kanske ett större behov av att vara sociala"

Pojkar är en aning livligare och får mera motion än flickor medan de vistas på daghem. Barn som rör på sig mindre löper större risk att bli feta och därför skulle det vara viktigt att också flickorna rör på sig. Flickor får en dryg minut mindre ansträngande motion per dagistimme.

YLE - 12 sep 17 kl. 15:22

Tvärminne forskningsstation fyller 115 år

Sedan år 1902 har forskare tagit sig ut till Tvärminne för att studera miljön i Östersjön. Det praktiska arbetet i laboratorierna kan exempelvis gå ut på att väga och mäta sjögräs och sedan räkna antalet smådjur i gräset. Tvärminne zoologiska station är en del av Helsingfors universitet.

Sydsvenskan - 03 jan 12 kl. 00:03

"Forskare positiva till industrisamarbete"

Ett närmare samarbete mellan landets högskolor och näringsliv stärker innovationskraften i svensk forskning utan att tumma på den vetenskapliga kvaliteten, hävdar Tobias Krantz, chef för utbildning, forskning och innovation på Svenskt Näringsliv, och riksdagsledamoten Emil Källström (C).
Detta år väntas regeringen presentera en ny forsknings- och innovationspolitisk proposition. I den ska riktlinjerna för svensk forskningspolitik under de kommande fyra åren läggas fast.

HBL - 21 okt 13 kl. 19:21

Finska forskare ringar in diabetesvirus

Finländska forskare har dragit åt snaran runt ett gäng virus som misstänks orsaka typ 1-diabetes, så kallad ungdomsdiabetes. I bästa fall lyckas man utveckla ett vaccin mot sjukdomen.Diabetes av typ 1 har blivit vanligare med väldig fart, speciellt i Finland och ökningen har fått forskare att fråga om miljöpåverkan kan ligga bakom en del av fallen.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Ämneslärarutbildningar får varningsflagg

Mer än hälften av landets ämneslärarutbildningar i svenska och matematik håller inte måttet. En anledning är att även universiteten och högskolorna har lärarbrist..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Svag vinstökning för Arla

Mejerikoncernen Arla Foods, som ägs av drygt 10 000 bönder i sju länder, redovisar en rörelsevinst på 406 miljoner euro för 2019. Det kan jämföras med vinsten på 404 miljoner euro ett år tidigare..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Massgrav visar på digerdödens spridning

En massgrav med kvarlevor av 48 människor har hittats på den engelska landsbygden. De döda föll offer för digerdöden på medeltiden. Gravfyndet visar att smittade människor flydde städerna och sökte hjälp på landsbygden..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Sopran och tenor får Confidencen-stipendium

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Lundqvist: "En extrem situation"

Kungen av New York, Rangers-målvakten Henrik Lundqvist, är på väg att tappa kronan för gott. Och förnekar inte att det är en tuff situation och att det förs diskussioner om framtiden..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sänkt vinstprognos från tysk mobiljätte

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Misstänktes vara på väg till Syrien – greps

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Flygklubb lät obehöriga reparera plan

SmålandsPosten - 1 timme sedan

SD: Petades som gruppledare – kan nu tvingas ur partiet

Fredrik Jonsson (SD) petades nyligen som gruppledare av sina partikamrater. Nu riskerar han att även uteslutas ur partiet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.