DI > Ekonomi

Friday, 28 February, 02:30

DI - 19 jan 20 kl. 20:35

Världsmakterna lovar avstå inblandning i Libyen-konfliktenVärldsmakterna som deltar i mötet om Libyen i Berlin lovar att de avstå från att blanda sig i konflikten, rapporterar. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Libyen, Berlin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Världsmakterna, lovar, avstå, inblandningi , Libyen-konflikten
Trelleborgs Allehanda - 04 jul 14 kl. 11:48

Nigeria riskerar avstängning


Nigeria, som åkte ut i åttondelsfinal i fotbolls-VM efter 0-2 mot Frankrike, riskerar en internationell avstängning.En högre domstol har sparkat det nigerianska fotbollsförbundets exekutivkommitté med ordföranden i spetsen - och landets idrottsminister tillsatte på torsdagen en ensam administratör för förbundet.Det är en direkt statlig inblandning i landets fotbollsförbund, vilket Internationella fotbollsförbundet Fifa förbjuder.

Kristianstadsbladet - 04 jul 14 kl. 11:48

Nigeria riskerar avstängning


Nigeria, som åkte ut i åttondelsfinal i fotbolls-VM efter 0-2 mot Frankrike, riskerar en internationell avstängning.En högre domstol har sparkat det nigerianska fotbollsförbundets exekutivkommitté med ordföranden i spetsen - och landets idrottsminister tillsatte på torsdagen en ensam administratör för förbundet.Det är en direkt statlig inblandning i landets fotbollsförbund, vilket Internationella fotbollsförbundet Fifa förbjuder.

Kristianstadsbladet - 25 sep 13 kl. 15:34

Kroatien lovar vika sig för EU


Efter tuff kritik och hot om åtgärder från EU-kommissionen lovar Kroatien att anpassa sin nyinstiftade utlämningslagstiftning till EU:s krav. - Lagen kommer att träda i kraft så fort som möjligt, allra senast den 1 januari 2014, sade justitieminister Orsat Miljenic på en presskonferens i Bryssel på onsdagen efter ett möte med EU:s justitiekommissionär Vivianne Reding.Strax före EU-inträdet den 1 juli gjorde Kroatien en lagändring som medför att kroater endast kan utlämnas till andra medlemsländer med anledning av brott utförda efter år 2002.

BT - 25 sep 13 kl. 15:46

Kroatien lovar vika sig för EU

Efter tuff kritik och hot om åtgärder från EU-kommissionen lovar Kroatien att anpassa sin nyinstiftade utlämningslagstiftning till EU:s krav. - Lagen kommer att träda i kraft så fort som möjligt, allra senast den 1 januari 2014, sade justitieminister Orsat Miljenic på en presskonferens i Bryssel på onsdagen efter ett möte med EU:s justitiekommissionär Vivianne Reding.Strax före EU-inträdet den 1 juli gjorde Kroatien en lagändring som medför att kroater endast kan utlämnas till andra medlemsländer med anledning av brott utförda efter 2002.

BT - 18 jul 14 kl. 08:19

Donetskrebeller lovar OSSE tillträde

Efter samtal med Ukraina, Ryssland och OSSE lovar rebeller i östra Ukraina internationella experter tillgång till det kraschade flygplanet. 298 människor dog när Malaysian Airlines plan MH17 kraschade i rebellkontrollerat område. Pro-ryska separatistrebeller har gått med på att hjälpa till att undersöka den dödliga flygkraschen i östra Ukraina som krävt 298 dödsoffer, enligt Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa (OSSE).

BT - 19 aug 14 kl. 13:56

Hägglund lovar bättre cancervård

KD-ledaren Göran Hägglund lugnar blivande föräldrar om BB-läget och lovar bättre cancervård. Efter åtta år som socialminister är han sugen på fler. – Jag trivs bra i rollen, vi har mycket kvar att göra och vi har åstadkommit mycket, säger Göran Hägglund.

Dagens PS - 15 aug 17 kl. 12:41

JUST NU: Alliansen lovar 40.000 nya jobb

Alliansen presenterar en ny anställningsform för nyanlända. Så här ser förslaget ut. Alliansen höll på tisdagen gemensam presskonferens för att presentera förslag på en ny typ av anställningsform skräddarsytt för nyanlända och de med låg eller ingen utbildning, rapporterar flera medier.

SR - 30 okt 17 kl. 06:23

Alliansen i Skåne lovar personalstyrt sjukhus

Alliansen i Region Skåne lovar nu att, om den får makten, testa att låta ett helt sjukhus styras av personalen, helt utan politikers inblandning..

Trelleborgs Allehanda - 18 jul 14 kl. 18:11

Fifa häver Nigerias avstängning


Det internationella fotbollsförbundet Fifa häver Nigerias avstängning från alla internationella tävlingar. Det meddelade Fifa på fredagen.Avstängningen fastslogs den 9 juli, strax efter att Nigeria blev utslaget ur VM i åttondelsfinal, på grund av "statlig inblandning" i landets fotboll.

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 14 kl. 18:16

Fifa häver Nigerias avstängning

Det internationella fotbollsförbundet Fifa häver Nigerias avstängning från alla internationella tävlingar. Det meddelade Fifa på fredagen. Avstängningen fastslogs den 9 juli, strax efter att Nigeria blev utslaget ur VM i åttondelsfinal, på grund av "statlig inblandning" i landets fotboll..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Ökända juvelmiljardärens ägodelar auktioneras ut

Väskor, bilar och konstverk beräknas gå för miljontals kronor när den indiska juvelmiljardären Nirav Modis ägodelar auktioneras ut..

DI - 4 timmar sedan

EU ger Assa Abloy grönt ljus för miljardköp – med villkor

BRYSSEL (Nyhetsbyrån Direkt). EU-kommissionen godkände på torsdagskvällen Assa Abloys köp av schweiziska Agta Record..

DI - 5 timmar sedan

Wall Street faller – Tesla rasar tvåsiffrigt

De amerikanska börserna såg ut att återhämta sig från det inledande fallet, men med en timme kvar av handelsdagen vände de ledande indexen….

DI - 5 timmar sedan

Styrelseledamot i Avanza fyller på med aktier för 0,5 miljoner kronor

Avanzas styrelseledamot Birgitta Klasén har på torsdagen köpt 5.000 aktier i bolaget för 98:00 kronor styck.  .

DI - 5 timmar sedan

Medvind för hajpade kursraketen: ”Enorm skillnad”

Europeiska pensionsjättar har upptäckt nordisk vindkraft. Det gynnar vindkraftsbyggaren Eolus Vind som sett sin aktie rusa det senaste året….

DI - 5 timmar sedan

Sotkamo Silver gör företrädesemission om cirka 60 miljoner kronor

NGM-bolaget Sotkamo Silver har beslutat att genomföra en företrädesemission av aktier om cirka 60 miljoner kronor. .

DI - 6 timmar sedan

Rejält klirr i kassan för Nordeatopparna 2019

Nordeas vd Frank Vang-Jensen kammade hem drygt 6 miljoner kronor under sina fyra första månader på bankjätten..

DI - 6 timmar sedan

Tesla trycks ned efter oroligheter kring coronavirussmäll

På torsdagskvällen rådde övervägande nedgångar på Wall Street. För elbilstillverkaren Tesla var det än värre efter att data från LMC….

DI - 6 timmar sedan

Virusutbrottet i Italien förvärras – 17 döda

Bristande rutiner på sjukhus i Italien kan ha lett till den snabba spridningen av coronavirus i landet, varifrån smittan sedan spridits….

DI - 7 timmar sedan

Coronarisker kräver större transparens

WHO, som tidigare utlyst ”Globalt Hälsonödläge”, kom i veckan med en varning om att Corona-viruset kan utvecklas till en pandemi, men vi….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.