News55 > Nyheter

Monday, 17 February, 14:56

News55 - 19 jan 20 kl. 19:29

Här trotsade 95-åring falsk polisKvinnan som är boende i Sölvesborg fick ett telefonsamtal vid 19-tiden på kvällen där en man påstod sig komma från polisen och som bad henne samla ihop sina smycken. 95-åringen fattade misstanke och lade på luren. När det sedan ringde på dörren vägrade hon att öppna dörren. Istället tryckte hon på sitt trygghetslarm. Rånet kunde helt enkelt inte slutföras.
Läs mer på News55
Läs mer om:
Sölvesborg, Här, News55

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här trotsade, 95-åring, falsk, polis
Skånskan - 13 jan 20 kl. 10:00

Böter för män som trotsade avspärrning

malmö Vardera 30 dagsböter har Malmö tingsrätt utdömt mot två av de män som den 20 november trotsade polisens avspärrnngar i Västra hamnen.
De dömda är 73 respektive 39 år gamla.Brotten de döms för är överträdelse av myndighets bud, en inte helt vanlig rubricering.

Expressen - 08 mar 13 kl. 13:16

Tevez gripen av polis - trotsade körförbudet

Carlos Tevez är i trafiktrubbel igen. Den här gången har Manchester City-stjärnan gripits av engelsk polis ? som misstänker att anfallaren har brutit mot det körförbud som ålades honom i januari..

BT - 09 dec 13 kl. 18:01

Polis i Kiev dementerar stormning

Den ukrainska polisen uppgavs vid 17-tiden i dag ha stormat högkvarteret för den fängslade oppositionsledaren Julia Tymosjenkos parti Baktivsjtjyna, enligt en partitalesperson som AFP pratat med. Men polisen dementerar uppgifterna. "Kravallpolis tar över partiets centrala högkvarter.

Kristianstadsbladet - 05 apr 14 kl. 01:31

Broddförsedd polis trotsade halka


Polisen fick på fredagskvällen rycka ut och rädda en flicka som fastnat i Södra bergets slalombacke i Sundsvall.Flickan hade varit i backen med kamrater och åkt kana, men hon blev av någon anledning kvar i den branta delen och kunde inte ta sig därifrån på grund av att det var blankis.En polis utrustad med broddar kunde ta sig ut i backen och undsätta flickan, som då legat där i 45 minuter, skriver polisen i Västernorrland på sin hemsida..

BT - 05 apr 14 kl. 01:31

Broddförsedd polis trotsade halka

Polisen fick på fredagskvällen rycka ut och rädda en flicka som fastnat i Södra bergets slalombacke i Sundsvall. Flickan hade varit i backen med kamrater och åkt kana, men hon blev av någon anledning kvar i den branta delen och kunde inte ta sig därifrån på grund av att det var blankis.En polis utrustad med broddar kunde ta sig ut i backen och undsätta flickan, som då legat där i 45 minuter, skriver polisen i Västernorrland på sin hemsida..

UNT - 05 apr 14 kl. 01:31

Broddförsedd polis trotsade halka

Polisen fick i går kväll rycka ut och rädda en flicka som fastnat i en slalombacke i Sundsvall. Hon hade åkt kana med kamrater, och kunde inte ta sig ner på grund av blankis. En polis med broddar fick undsätta henne.

NT - 05 apr 14 kl. 01:31

Broddförsedd polis trotsade halka

Polisen fick i går kväll rycka ut och rädda en flicka som fastnat i en slalombacke i Sundsvall. Hon hade åkt kana med kamrater, och kunde inte ta sig ner på grund av blankis. En polis med broddar fick undsätta henne.

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 16 kl. 21:26

Polis mötte gayaktivister med tårgas

Turkisk polis stoppade ett försök att på söndagen hålla en Prideparad i Istanbul. Polisen sköt tårgas och gummikulor mot demonstranter I Istanbul som trotsade stadens förbud mot paraden som infördes tidigare i juni av säkerhetsskäl..

Trelleborgs Allehanda - 26 jun 16 kl. 21:25

Polis mötte gayaktivister med tårgas

Turkisk polis stoppade ett försök att på söndagen hålla en Prideparad i Istanbul. Polisen sköt tårgas och gummikulor mot demonstranter I Istanbul som trotsade stadens förbud mot paraden som infördes tidigare i juni av säkerhetsskäl.(TT).

YA - 26 jun 16 kl. 21:25

Polis mötte gayaktivister med tårgas

Turkisk polis stoppade ett försök att på söndagen hålla en Prideparad i Istanbul. Polisen sköt tårgas och gummikulor mot demonstranter I Istanbul som trotsade stadens förbud mot paraden som infördes tidigare i juni av säkerhetsskäl.(TT).

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Här är barnskådespelaren som bara blev 15 år

Nikita Pearl Waligwa som spelade Gloria i Disneyfilmen “Queen of Katwe” har dött bara 15 år gammal. Det var 2016 som hon diagnostiserades med en hjärntumör och läget förvärrades när ytterligare en tumör upptäcktes.  Medier i Uganda rapporterar att hon dog i lördags kväll på ett sjukhus i Kampala.

News55 - 2 timmar sedan

Här är folkkära idrottsstjärnans kamp mot smärtan

Magdalena Forsberg hämmades av svåra ryggproblem redan under sin karriär som skidskytt. -Det var riktigt tufft bitvis, säger hon till Expressen och berättar att det inte blev bättre när hon avslutade sin karriär för 18 år sedan. Med hjälp av ett nytt träningsprogram har det blivit en dramatisk förbättring det senaste halvåret.

News55 - Igår: 09:01

GW Persson: Det här borde Löfven gjort

Statsminister Stefan Löfven kommenterade nyligen rapporterna om grova ungdomsrån runt om i Sverige. Rånen är riktade mot unga pojkar eller män och det förekommer förnedrande inslag för brottsoffren. Statsministern uppgav att rånen hängde samman med de skattesänkningar och neddragningar som den tidigare borgerliga regeringen genomförde.

News55 - I förrgår: 09:37

Här är nya kritiken mot svenska plastpåseskatten

Den omdiskuterade lagen om skatt på plastpåsar stöter nu på patrull. EU-kommissionen som är kritiska och har bett regeringskansliet att specificera vad en plastpåse är. EU-kommissionens kommentar är skickad till utrikesminister Ann Linde.

News55 - I förrgår: 08:19

S-politikern: Då avgår Stefan Löfven

Malmös kommunalråd Anders Rubin har nu uttalat sig om framtiden för hans partiledare. “Han kommer att avgå under mandatperioden. Han kommer välja att ersättas, för sin egen del och för partiets”, säger Anders Rubin till Aftonbladet.

News55 - 14 feb 20 kl. 14:23

Ett år med nya spellagen, detta tar vi med oss

Fortfarande ingen stabilitet samt oklarheter kring spelreklam Efter en tumultartad inledning på det nya året verkar marknaden mycket fortfarande se väldigt oklart ut, med dystra siffror för de flesta spelbolagen. Spelreklamen har varit ett vida diskuterat ämne. Med nuvarande socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi som hårdför motståndare mot allt som inte, enligt kriterier som är svåra att definiera, kan klassas som måttfull marknadsföring.

News55 - 14 feb 20 kl. 09:59

Så håller den folkkära artisten kärleken vid liv

I dag den 14 februari är det alla hjärtans dag och många passar på att hylla kärleken. Hur gör man för att hålla kärleken vid liv? Lasse Berghagen och hans fru Eva som har varit gifta i över 40 år borde ju veta det.

News55 - 14 feb 20 kl. 09:34

Här finns Sveriges bästa och sämsta vårdcentraler

En nationell patientenkät inom primärvården gjordes under slutet av 2019 av Sveriges kommuner och landsting, SKR.  Expressen har med hjälp av uppgifterna räknat ut snittbetyg och tagit fram vilka som är Sveriges bästa respektive sämsta hälso- och vårdcentraler. De fem vårdcentralerna med högst totalomdöme är: Äppelvikens läkarmottagning i Stockholm, Backe hälsocentral i Strömsund, Söndrumskliniken, Halmstad, Läjeskliniken i Varberg, och NNV Hotings distriktsläkarmottagning i Strömsund.

News55 - 13 feb 20 kl. 11:14

Här är programledaren som blir en av SVT:s högsta chefer

Eva Beckman har utsetts till SVT:s nya programdirektör. Hon är i dag programbeställare för kultur, fakta, livsåskådning och evenemang på kanalen. Hon är välkänd för tittarna efter att ha varit programledare för många kulturprogram och har varit med och startat programmet Babel.

News55 - 13 feb 20 kl. 10:33

Här är schlagerstjärnans ilska mot åldersdiskrimineringen

För fyra år sedan gick schlagerveteranen Lasse Holm ut med att han inte skulle gå ut på scenen i Diggiloo-sammanhang mer. I somras lät han sig ändå övertalas och det är han glad över. Mindre nöjd är han med att många tror att han tog beslutet att kliva av scenen för att han blivit äldre och inte orkar längre.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.