Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 22 February, 05:15

Dagensanalys.se - 19 jan 20 kl. 17:38

Min idé om contextual targeting dyker upp på nyttIdéer om att contextual targeting ska ersätta kakorna under 2020 börjar dyka upp. Men det kommer bara att kunna ske om innehållsleverantörerna släpper alla tyglar och låter förstapartsdata springa fritt. Fick idén för 10 år sedan En idé som jag hade för 10 år sedan var att effektivisera annonserna genom att placera dem vid relevant innehåll. Skriver man om Thailand som destination borde man också ha annonser om att resa till Thailand i samma vy – contextual targeting. När jag [. ] Inlägget Min idé om contextual targeting dyker upp på nytt dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
En, Thailand, Min, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Min idéom , contextual, targeting, dykerupp på , nytt
Dagensanalys.se - 18 jun 16 kl. 12:10

Sommarskola med Burt: Targeting

Medielandskapet är i ständig förändring, och digitaliseringen har inneburit helt nya möjligheter att nå ut till den publik du är mest intresserad av. Förutom att du som tidigare kan placera annonser i en kontext som din målgrupp attraheras av, kan man också med hjälp av cookies eller genom att låta användare logga in identifiera ålder, kön och vilken hemstad de har. Har man den information kan du sedan välja att visa annonser speciellt riktade till den specifika målgruppen.

Dagensanalys.se - 21 jun 18 kl. 17:06

Här är tidningarna som satsar på emotionell targeting

Demografi eller surfbeteenden i all ära, men nu tänker flera tidningar satsa på targeting baserat på variabler inom emotionell/attityd. Tidningarna som kraftsamlar för att locka annonsörer med nya targeting-alternativ är The Sunday Times, The Times & The Sun publisher och News UK har etablerat en ny plattform som de döpt till News IQ. Plattformen ska göra det möjligt för annonsörer att nå ut till sina tänkta målgrupper baserat på deras emotionella status och attityder till deras produkter och tjänster.

The Local - 11 sep 19 kl. 08:55

Police warn of new scam targeting Polish-speakers in Gothenburg

Swedish police have warned about a new scam targeting Polish residents in Sweden..

YLE - 07 jul 16 kl. 05:29

Yles partimätning: SDP dyker – C och Saml uppåt

Det skulle bli regeringsskifte om det hölls riksdagsval i dag, men Centern är fortfarande det största och Samlingspartiet är igen det näst största partiet. Det här visar Yles senaste partimätning. Sannfinländarna ligger stadigt på hälften av det stöd som partiet hade i riksdagsvalet.

Expressen - 12 jan 11 kl. 11:55

Steve Martin dyker bland vågorna

Steve Martin och hustrun dyker i vågorna på St Barth. Modellen Amber Rose går på biljakt i Los Angeles och i New York tar Sarah Jessica Parker tvillingdöttrarna på promenad. Och en Avatar dyker upp på gatorna...

YA - 10 feb 14 kl. 15:34

Sällan dyker sälen upp i hamnen

Foto: Jonn Leffmann
I bland dyker de upp, sälarna i Ystads hamn. Senast det hände passade fågelskådaren och naturfotografen Jonn Leffmann påpassligt nog på att ta en bild.
– Jag tror att sälen på bilden är en unge.

Kristianstadsbladet - 05 okt 14 kl. 12:57

Vildsvinen dyker upp i tätbebyggelse

Från ett par hundra - till flera hundratusen djur. Nu kommer allt fler larm om vildsvin från både byar och tätbebyggelse utanför större städer. I takt med stammens explosionsartade tillväxt är det inte ovanligt att människor stöter på djuret.

BT - 05 okt 14 kl. 12:57

Vildsvinen dyker upp i tätbebyggelse

Från ett par hundra - till flera hundratusen djur. Nu kommer allt fler larm om vildsvin från både byar och tätbebyggelse utanför större städer. I takt med stammens explosionsartade tillväxt är det inte ovanligt att människor stöter på djuret.

Nerikes Allehanda - 25 jul 16 kl. 09:53

Glädjen när Pikachu dyker upp

Vid resecentrum möter jag en grupp unga män, samtliga stirrande på sina mobiler samtidigt som de pratar om föregående kvällsjakt. På gräsmattan utanför Nikolaikyrkan är det närmast fullsatt med personer i varierande åldrar som också har fullt fokus på mobilskärmen.Utanför kvarterets matbutik står ännu en grupp med mobiler i högsta hugg, och i mitt villakvarter är ovanligt många barnfamiljer ute på kvällspromenad sneglande på sina skärmar.

Skånskan - 29 mar 17 kl. 16:57

Sommarscen dyker upp vid lokstallarna

MALMÖ Malmöborna kan upptäcka nya platser i stan där Sommarscen 2017 dyker upp. Området kring de gamla lokstallarna i Kirseberg är en av sommarens scener där fyra olika artistgrupper dyker upp. ERWP.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Kundupplevelsen ger klirr i glasskassan

Butiksdöd, lågkonjunktur och ökad reklamtrötthet. Nedslående tendenser för företag som marknadsför produkter – om man inte har en tydlig bild av vilket upplevt värde man skapar. Här är en kommersiell solskenshistoria, för alla företag att inspireras av: Fram till ett par år sedan såg Hemglass alla kurvor konstant peka åt fel håll.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Så här många svenskar når TV-husen

Enligt MMS senaste Trend & Tema-rapport så når SVT med sina olika TV-kanaler och onlinetjänster 80% av svenskarna under en vecka, TV4 når 74%, Nent 56% och Discovery når 43% av svenskarna mellan 9-99 år. ”Tittandet på Linjär-TV når fortfarande flest människor, även om vi ser att trenden är nedåtgående. Samtidigt ökar tittandet på de olika onlinevideotjänsterna för varje år som går och en betydande del av de olika mediehusens totala veckoräckvidd kommer från tittandet på deras onlinevideotjänster,” skriver MMS […] Inlägget Så här många svenskar når TV-husen dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 19:59

Capgemini köper svenska Advectas

Advectas blir en del av affärsenheten Capgemini Insights & Data, som fokuserar på data, analytics och AI. Förutom att stärka sin lokala närvaro så får man även tillgång till globala resurser. Fler än 400 konsulter kommer lokalt att serva den skandinaviska marknaden, och totalt arbetar omkring 16 000 konsulter inom området.

Dagensanalys.se - Igår: 16:28

Så här påverkar vintermörkret din prestation på jobbet

Vinterhalvåret i Sverige har varit ovanligt snö- och solfattigt i år, till exempel var november den mörkaste på 20 år. Så om du känt dig extra låg kan vi avslöja redan nu att du inte är ensam. En ny Sifo-undersökning från Randstad visar att mörkret har påverkat prestationen på jobbet hos 37 procent av svenskarna.

Dagensanalys.se - Igår: 16:30

Möten i öppna kontorslandskap är stort störningsmoment på kontoret

Vardagen på kontor fylls allt mer med korta och spontana möten där färre personer deltar. Samtidigt upplevs just möten i närheten av ens egen arbetsyta som ett stort störningsmoment. En undersökning med 7000 kontorsarbetare från Finland, Sverige och Norge visar att hela 56 procent störs av att jobba i kontorslandskap.

Dagensanalys.se - Igår: 15:39

JM använder AI från norska Spacemaker för digitalisering

JM är en av de ledande utvecklarna av bostäder och bostadsområden i Norden. Med AI-tekniken från Spacemaker vill JM behålla sin tätposition inom digital transformation och hållbarhet, vilket företaget betraktar som både sitt ansvar och sin ambition. “Inom Spacemaker tror vi att tekniken spelar en väsentlig roll vid skapandet av välfungerande samhällen och bästa tänkbara livskvalitet åt nutida och framtida generationer.

Dagensanalys.se - Igår: 11:59

Confirmit och Dapresy slås ihop

Det nordiska investmentbolaget Verdane Capital IX, som är majoritetsägare i visualiseringsföretaget Dapresy, har nyligen köpt upp undersökningsföretaget Confirmit, och nu ska de båda bolagen slås ihop. Verdane gjorde stora investeringar i Dapresy redan 2017, och har låtit företaget jobba på sedan dess. Nyligen köpte Verdane upp samtliga aktier i undersökningsföretaget Confirmit, och avser nu slå samman de båda bolagen till ett fullserviceföretag för marknadsundersökningar och kundupplevelser.

Dagensanalys.se - Igår: 09:11

Bambuser ändrar om och rekryterar nya chefer

Bambuser har rekryterat Anna Kult som Chief Operating Officer och Oscar Samuelsson som Chief Brand Officer. Anna Kult har 20 års erfarenhet av att jobba med organisationer i snabb förändring. Hon har tidigare arbetat med produktutveckling, försäljning och e-handel inom Schibsted-koncernen, Venue Retail Group, samt Eleven & Nordicfeel.

Dagensanalys.se - Igår: 09:06

Schibsted vill ha idéer från studenter för att rädda sina tidningar

Schibsted vill ha hjälp från journaliststuderande och lanserar ett stipendium riktat till de som vill utveckla sig själva och samtidigt vara med och bidra till utvecklingen av mediebranschen och journalistiken. Nytt för i år är att man vill ha studenternas bästa idéer för hur man ska driva branschen framåt. Och för mödan kan man få 30.

Dagensanalys.se - I förrgår: 17:36

Stark tillväxt i Norden bidrog till rekordår för Unit4

Affärssystemleverantören Unit4 redovisar starka finansiella resultat för fjärde kvartalet av sitt räkenskapsår. Stark tillväxt på företagets nordiska marknaderna anges som en viktig orsak till framgången. Under det senaste året har företaget genomgått en betydande förändring efter utnämningen av Mike Ettling till verkställande direktör i april 2019.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.