Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 24 February, 21:57

Dagensanalys.se - 19 jan 20 kl. 16:26

Med CX har du större chans att nå affärsmålenFöretag som satsar på CX har tre gånger större chans att nå sina affärsmål, jämfört med konkurrenter som satsar på andra kundområden. Analysen är framtagen av Adobe’s Experience Index: 2020 Digital Trends. Jämfört med företag som har stark CX är det svårare för företag att nå sina affärsmål, trots att 78 procent lyckas. Data avslöjar att om två konkurrenter, av liknande storlek och erbjudande, så är det företaget med starkare fokus på CX som går vinnande ur striden. Ett av [. ] Inlägget Med CX har du större chans att nå affärsmålen dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
CX, Adobe, Experience Index, Digital Trends, Med CX, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Med CX har du större chansatt , , affärsmålen

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Så här ska Dentsu Aegis rikta annonser utan tredjepartskakor

Merkle, som ägs av Dentsu Aegis, har tagit fram ett nytt sätt rikta annonser till olika målgrupper utan att använda trejdepartskakor. Systemet som man tagit fram heter Merkury och gör det möjligt att fortsätta rikta annonser, som tidigare, fast utan att använda tredjepartskakor till önskade målgrupper. Bakom systemet finner vi martech-bolaget 4Cite Marketing som tar hjälp av e-postadresser och förstapartskakor.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

EU-kommissionen väljer den här appen över alla andra

Bland alla meddelande-appar gissar jag att just Signal inte är din mest använda. Vanligtvis är det Messenger, Instagram, Snapchat, Twitter och fler som man tänker på i första hand. Nu har EU gjort en ganska oväntad push för att meddelande-appen Signal.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Datacentra är ännu inte redo för sina uppgifter

En ny undersökning visar att endast 29 procent av beslutsfattare på datacentra anser att deras nuvarande kapacitet motsvarar deras behov och så få som sex procent anser att deras datacenter är uppdaterat med framförhållning. Det framgår av en ny rapport från Forbes Insights och Vertiv, “The Modern Data Center: How IT is Adapting to New Technologies and Hyperconnectivity,” som bygger på en undersökning som besvarats av chefer och ingenjörer på 150 datacentra i olika branscher i hela världen. Undersökningen visar […] Inlägget Datacentra är ännu inte redo för sina uppgifter dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Sverige på fjärdeplats vad gäller internethastighet

Nyligen gjorde företaget WebsiteToolTester en rankinglista över vilka länder som har högst internethastighet. Sverige kommer på fjärdeplats, efter Taiwan, Singapore och Jersey. Att ha hög internethastighet är avgörande för att mycket av digitaliseringen ska vara möjlig.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Microsoft hoppar på ITP-tåget med Edge

Låt oss bryta ned vad som är på gång hos Microsoft. För det första lanserar man en ny webbläsare som heter Edge baserad på teknik från Google. För det andra står ITP För Intelligent Tracking Prevention och är en innovation från Apple.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Därför har så många lämnat Snapchat!

Snapchat har haft några tuffa år bakom sig och här berättar Jessie varför appen förlorat så många av sina användare. Ny design, influencers och mer har påverkat hur tidigare användare valt att lämna appen som konkurrerar med drakar som Facebook.     Inlägget Därför har så många lämnat Snapchat!

Dagensanalys.se - 21 feb 20 kl. 12:13

Kundupplevelsen ger klirr i glasskassan

Butiksdöd, lågkonjunktur och ökad reklamtrötthet. Nedslående tendenser för företag som marknadsför produkter – om man inte har en tydlig bild av vilket upplevt värde man skapar. Här är en kommersiell solskenshistoria, för alla företag att inspireras av: Fram till ett par år sedan såg Hemglass alla kurvor konstant peka åt fel håll.

Dagensanalys.se - 21 feb 20 kl. 08:16

Så här många svenskar når TV-husen

Enligt MMS senaste Trend & Tema-rapport så når SVT med sina olika TV-kanaler och onlinetjänster 80% av svenskarna under en vecka, TV4 når 74%, Nent 56% och Discovery når 43% av svenskarna mellan 9-99 år. ”Tittandet på Linjär-TV når fortfarande flest människor, även om vi ser att trenden är nedåtgående. Samtidigt ökar tittandet på de olika onlinevideotjänsterna för varje år som går och en betydande del av de olika mediehusens totala veckoräckvidd kommer från tittandet på deras onlinevideotjänster,” skriver MMS […] Inlägget Så här många svenskar når TV-husen dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 20 feb 20 kl. 19:59

Capgemini köper svenska Advectas

Advectas blir en del av affärsenheten Capgemini Insights & Data, som fokuserar på data, analytics och AI. Förutom att stärka sin lokala närvaro så får man även tillgång till globala resurser. Fler än 400 konsulter kommer lokalt att serva den skandinaviska marknaden, och totalt arbetar omkring 16 000 konsulter inom området.

Dagensanalys.se - 20 feb 20 kl. 16:28

Så här påverkar vintermörkret din prestation på jobbet

Vinterhalvåret i Sverige har varit ovanligt snö- och solfattigt i år, till exempel var november den mörkaste på 20 år. Så om du känt dig extra låg kan vi avslöja redan nu att du inte är ensam. En ny Sifo-undersökning från Randstad visar att mörkret har påverkat prestationen på jobbet hos 37 procent av svenskarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.