Realtid > Ekonomi

Thursday, 20 February, 22:16

Realtid - 18 jan 20 kl. 08:00

Het debatt om branschens eviga frågaFinansbranschens eviga fråga, EFN-profilen som äter flera semlor om dagen och vårens mest efterlängtade tv-premiär. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
EFN, Johan Såthes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Het, debattom , branschens, eviga, fråga
Skånskan - 27 sep 16 kl. 06:33

Clinton och Trump möttes i het debatt

Hundra miljoner väntas ha följt debatten i natten mellan Hillary Clinton och Donald Trump. En het debatt följde sedan där de båda möttes i den första av fyra före valet.
Det började med muntra tongångar och artighetsfraser från båda kandidaterna.

Sydöstran - 30 jan 17 kl. 21:45

Logga skapade het debatt

Det blev som väntat en het debatt om hur kommunvapnet och logga. Först efter lång debatt segrade förslaget om att kommunvapnet endast ska användas i ceremoniella, högtidliga och exklusiva tillfällen..

Dalarnas tidningar - 04 maj 11 kl. 05:37

Chockhöjning av bygglovstaxor vållade het debatt

[VANSBRO] Det blev på måndagen stundtals en mycket het debatt i kommunfullmäktige kring frågan om vad det ska kosta att få ett bygglov. Socialdemokraten Zackrisson ville se en återremiss av ärendet. Det hela klubbades till sist och konsekvensen blir att taxan för att ändra färg på huset höjs med 785 procent, från 1125 kronor till 8 840 kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 18 mar 12 kl. 12:13

Ny het debatt om krogarnas öppettider

? Jag vill att vi ska förlänga öppettiderna för krogarna i Karlstad. Socialnämndens ordförande Daniel Berghel (M) är inställd på en het debatt i en fråga där många partier är internt splittrade..

NSD - 05 mar 13 kl. 18:55

Fortsatt het debatt om akutkirurgin

Akutkirurgin i Kiruna fortsätter att vålla het debatt i landstinget. På tisdagen fattade landstingsstyrelsen beslutet att flytta bakjouren från Kiruna sjukhus.Kvalitetsförbättring menar Socialdemokraterna.

Eurosport - 13 apr 13 kl. 14:35

Golf - The Masters - Het debatt efter historiskt straff: "Vilken signal försöker vi skicka?"

Supertalangen Tianlang Guan, 14, straffades med ett pliktslag för att ha spelat för långsamt under andra rundan. Incidenten har startat en het debatt som involverar golfstjärnor på båda sidor: dels de som tycker att straffet var för hårt, dels fjolårsmästaren Bubba Watson som klagar på långsamt spel generellt..

Hela Gotland - 20 feb 14 kl. 16:19

Het debatt om Sudersand

Det blev en het debatt om den fördjupade översiktsplanen på Fårö under torsdagens regionfullmäktige. "Det är ett utvecklingsfientligt tänk", sa centerpartisten Lars Thomsson..

Dalarnas tidningar - 03 mar 14 kl. 16:52

Het debatt om hur underskott hanteras

Bo Brännströms (FP) interpellation om hur underskotten för landstingets vårdcentraler hanteras utmynnade i en het debatt under landstingfullmäktige. Där inläggen kretsade kring konkurrens och den vård landstinget egna verksamheter bedriver..

UNT - 10 mar 14 kl. 06:08

Het debatt om nordisk vargpolitik

Den svenska och nordiska vargpolitiken kommer att diskuteras när årets vargsymposium i dag inleds i Vålådalen i Jämtland. En norsk forskningsrapport har väckt starka känslor och väntas vålla het debatt.(TT).

Kristianstadsbladet - 10 mar 14 kl. 06:08

Het debatt om nordisk vargpolitik


Den svenska och nordiska vargpolitiken kommer att diskuteras när årets vargsymposium inleds i Vålådalen i Jämtland på måndagen. Under mötet kommer också de senaste uppgifterna om vargstammens storlek att presenteras.Från Norge kommer forskare att redovisa uppgifter som antyder att den höga dödligheten bland tamrenar inte beror på rovdjur, utan på svält.

NT - 10 mar 14 kl. 06:08

Het debatt om nordisk vargpolitik

Den svenska och nordiska vargpolitiken kommer att diskuteras när årets vargsymposium i dag inleds i Vålådalen i Jämtland. En norsk forskningsrapport har väckt starka känslor och väntas vålla het debatt.(TT).

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 5 timmar sedan

”Vi kan arbeta med en transaktion i flera månader”

Arbetet med en transaktion hos en rådgivare är intensivt, ofta tidskrävande och skapar en tight teamkänsla visar Realtids M&A-panel..

Realtid - 6 timmar sedan

"Vi har inget val, vi köper oss bara tid"

När den internationella investeringsfirman Odysseus Partners rankar de mest inflytelserika personerna inom nischen hållbara finanser hamnar svenske Sasja Beslik på schweiziska banken J. Safara Sarasin på första plats..

Realtid - 7 timmar sedan

"M&A-affärer är lite som att åka på träningsläger"

Vad förväntar sig klienten av rådgivaren, hur viktig är personkemin och hur stor betydelse har kostnaderna när en klient väljer rådgivare? Realtid har intervjuat en investeringschef och en advokat som har arbetat ihop i tolv år..

Realtid - 7 timmar sedan

Morgan Stanley köper E-trade

Morgan Stanley har förvärvat alla aktier i nätmäklaren E-trade. Pris: 13 miljarder dollar..

Realtid - 8 timmar sedan

Danske Bank inför minusränta

Danske Bank inför minusränta för sina danska kunder..

Realtid - 8 timmar sedan

Lundbergs ökar utdelningen och substansvärdet

Investmentbolaget Lundbergs substansvärde ökade 35 procent under 2019 och styrelsen föreslår en höjd utdelning på 6 procent..

Realtid - 9 timmar sedan

Skadeslöshetsåtagande tänkbar lösning

Är det rimligt att man som säljare ska garantera att man uppfyllt alla förpliktelser enligt GDPR? Det frågar sig Nicklas Bexelius på Advokatbyrån Lindahl och Hampus Stålholm på Sync..

Realtid - 10 timmar sedan

”Alla förutsättningar för att fastighetsbranschen tuffar på i samma höga takt ”

Dagens panel pekar ut fastigheter och gaming som fortsatt heta för M&A – detsamma gäller cleantech, mjukvarusektorn och dessutom finns stora möjligheter inom detaljhandeln..

Realtid - 10 timmar sedan

KKR går in i Avida Finans

Det amerikanska riskkapitalbolaget KKR blir ny huvudaktieägare i det norska kreditmarknadsbolaget Avida Finans..

Realtid - 16 timmar sedan

Kokko: Därför lockar public-to-private

Det som trendar nu inom M&A är public-to-private och det är särskilt privat equity-fonder som ligger i startgroparna. Christina Kokko från Advokatfirman Vinge förklarar varför. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.