Skånskan > Nyheter

Wednesday, 19 February, 18:48

Skånskan - 18 jan 20 kl. 05:00

Polis slog till mot drogsäljarenMALMÖ Ett flertal narkotikatillslag har gjorts under de senaste dagarna.
Inom Operation Rimfors slog en polispatrull till mot en misstänkt narkotikaförsäljare i Augustenborgsparken i tisdags kväll.– Det är en del i Operation Rimfrost att polisen försöker bryta droghandeln och på olika sätt agerar för att stoppa flödet av narkotika, som ses som en av orsakerna till de senaste årens skjutningar och sprängningar, säger polisens presskommunikatör Jimmy Modin. I förra veckan greps sex personer som misstänks ha bedrivit en omfattande narkotikahandel i Malmö. Då beslagtogs cirka 1,5 kilo narkotika och flera vapen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MALMÖ Ett, Operation Rimfors, Augustenborgsparken, Operation Rimfrost, Jimmy Modin, Malmö, Skånskan, Möllan, Folkets, Augustenborg, Gånglåtsvägen, Centralplan, Malmö Central, Munkhättegatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polis, slogtill mot , drogsäljaren
Politologerna - 18 mar 14 kl. 12:30

Finns den kommunale väljaren? (Del 1)

Den kommande trilogin på temat ”Finns den kommunale väljaren?” är samförfattad av Gissur Ó Erlingsson och Henrik Ekengren Oskarsson. Vi ställer frågan om svenska väljare gör aktiva val i kommunpolitiken visavi rikspolitiken.

Kristianstadsbladet - 23 jul 13 kl. 15:24

Astra-anställda hörs av polis i Kina


Kinesisk polis har hört ytterligare två anställda hos läkemedelsbolaget Astra Zeneca sedan en säljare på bolaget gripits förra veckan.De två förhörda personerna är chefer till den gripne säljaren, uppgav en talesperson för Astra Zeneca.Det har hittills inte framkommit vad säljaren är misstänkt för men enligt talespersonen finns det ingen anledning att tro att förhören är kopplade till en större utredning.

TA - 23 jul 13 kl. 15:24

Astra-anställda hörs av polis i Kina


Kinesisk polis har hört ytterligare två anställda hos läkemedelsbolaget Astra Zeneca sedan en säljare på bolaget gripits förra veckan.De två förhörda personerna är chefer till den gripne säljaren, uppgav en talesperson för Astra Zeneca.Det har hittills inte framkommit vad säljaren är misstänkt för men enligt talespersonen finns det ingen anledning att tro att förhören är kopplade till en större utredning.

Opinionen.se - 23 jul 13 kl. 15:26

Astra-anställda hörs av polis i Kina

Kinesisk polis har hört ytterligare två anställda hos läkemedelsbolaget Astra Zeneca sedan en säljare på bolaget gripits förra veckan. De två förhörda personerna är chefer till den gripne säljaren, uppgav en talesperson för Astra Zeneca. Det har hittills inte framkommit vad säljaren är misstänkt för men enligt talespersonen finns det ingen anledning att tro att förhören är kopplade till en större utredning.

BT - 23 jul 13 kl. 15:25

Astra-anställda hörs av polis i Kina

Kinesisk polis har hört ytterligare två anställda hos läkemedelsbolaget Astra Zeneca sedan en säljare på bolaget gripits förra veckan. De två förhörda personerna är chefer till den gripne säljaren, uppgav en talesperson för Astra Zeneca.Det har hittills inte framkommit vad säljaren är misstänkt för men enligt talespersonen finns det ingen anledning att tro att förhören är kopplade till en större utredning.

Politologerna - 13 maj 15 kl. 12:49

Finns den kommunale väljaren? (del 3)

Inlägget är samförfattat av Gissur Ó. Erlingsson & Henrik Oscarsson. Bättre sent än aldrig?

YLE - 23 apr 14 kl. 14:12

Man ville ha öl – slog butikspersonal

En 60-årig man angrep butikspersonal för att få en burk öl i Vanda. Polisen fick fast mannen i närheten av butiken i Havukoski på tisdag kväll. Mannen försökte stjäla en ölburk genom att använda våld.

Sydsvenskan - 24 mar 17 kl. 13:52

Tjuvarna slog till när säljaren var på Vellingeblomman

Säljaren var inne på Vellingeblomman och skulle göra affärer – då slog tjuvarna till och rensade hans bil på gods..

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 13 kl. 15:26

Astra-anställda hörs av polis i Kina

Kinesisk polis har hört ytterligare två anställda hos läkemedelsbolaget Astra Zeneca sedan en säljare på bolaget gripits förra veckan. De två förhörda personerna är chefer till den gripne säljaren, uppgav en talesperson för Astra Zeneca. Det har hittills inte framkommit vad säljaren är misstänkt för men enligt talespersonen finns det ingen anledning att tro att förhören är kopplade till en större utredning..

Skånskan - 19 mar 19 kl. 21:20

Polis grep cykelförsäljare

LUND En man i 60-årsåldern greps i sin bostad på tisdagskvällen misstänkt för cykelstöld. En person som fick sin cykel stulen i måndags eller tisdags hade sett att cykeln fanns till försäljning på blocket.
Personen kontaktade säljaren för att få komma och titta på cykeln.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Särskilt boende i privat regi på gång

SVEDALA Veidekke vill vid Järnvägsgatan på Segestrand bygga ett särskilt boende med 40 lägenheter och till det 28 trygghetslägenheter.
I dag torsdag får bygg- och miljöpolitikerna deras ansökan om bygglov på sitt bord.15 personer med biståndsbeslut står just nu i kö för en plats på något av Svedalas särskilda boenden.

Skånskan - 45 minuter sedan

145 kvadratmeter stort hus i Sjöbo sålt till ny ägare

Sjöbo Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Norregatan 25 i Sjöbo av Bernt Åke Allan Jönsson. Ny ägare är Renate Maria Leni Löfvenhamn, 79. Priset blev 2 100 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i december 2019.

Skånskan - 1 timme sedan

Nämnd tillåter ölproduktion

BJÄRSJÖLAGÅRD Politikerna var eniga – en ny detaljplan ska fram, en plan som gör det möjligt att odla humle, brygga öl och producera honung på gamla idrottsplatsen i Bjärsjölagård.
Lyckas inte det finns en ny intressent som vill bygga solcellspark på marken.Nej, politikerna hade inga invändningar mot odlingsplanerna för idrottsplatsområdet i Bjärsjölagård.

Skånskan - 2 timmar sedan

Max hade flera brister

Lund. Laboratoriet MAX IV på Lunds universitet brast i två punkter när Strålsäkerhetsmyndigheten gjorde sin inspektion den 15 november i fjol.Syftet med inspektionen var att få information om verksamheten som använder sig av joniserande strålning samt undersöka om laboratoriet uppfyller samtliga krav.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hotade misshandla ungdomar

Lund Två gärningsmän klädda i helsvarta kläder rånade en pojke i 13-års åldern på Örnvägen i Lund. Händelsen inträffade klockan 18.30.

Skånskan - 2 timmar sedan

Fyra män rånade 17-åring

Lund Ett rån skedde på St:peters kyrkogata i Lund, i närheten av stadsbiblioteket. Fyra gärningsmän gick på en 17-åring som gick vid biblioteket. De fyra männen hotade 17-åringen med att knivhugga personer om han inte gav dem hans jacka.

Skånskan - 2 timmar sedan

Smäll var inbrott i lägenhet

Lund Ett inbrott skedde runt halv sju på tisdagskvällen på Studiegången i Lund. En av grannarna hörde en smäll och valde att titta ut genom fönstret. Grannen upptäckte att altandörren var öppen trots att lägenhetsägarna inte var hemma.

Skånskan - 2 timmar sedan

Bibliotek i öster bjuder in

DALBY Thomas Borglund ställer ut fotografier på Dalby bibliotek perioden 8 februari till den 5 mars.
På måndag, den 24 februari klockan 16, är det fantasybokklubb på biblioteket. På onsdagskvällen, klockan 18, bjuds alla in till öppen bokcirkel.

Skånskan - 2 timmar sedan

Rulltrappan är stängd i tre månader till

Lund Flera tusen personer reser dagligen från centralstationen i Lund och många av dessa passerar även den västra delen av stationen.
Äldre som unga kommer fortsätta få bära sina tunga väskor när den befintliga rulltrappan kommer vara avstängd i ytterligare tre månader.Den 20 år gamla rulltrappan som går till Västra Stationstorget har slutat fungera flera gånger under det senaste året.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hotade sin assistent

Lund En ung kvinna i 19-års åldern hotade sin behandlingsassistent med hot och våld när han inte tillät henne delta på lektionen, utan skulle istället föras tillbaka till avdelningen.
Händelsen inträffade på Råby ungdomshem den 26 augusti 2019.
Enligt behandlingsassistenten ska den unga kvinnan ha sagt något i stil med, ”Akta dig, jag ska plocka dig och ta dig och sen ska jag skjuta dig”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.