Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 29 February, 08:14

Blekinge Läns tidning - 18 jan 20 kl. 05:00

Det gör skillnad med en S-regeringRegeringens budget för 2020 har börjat gälla och beslut på de byggärenden som är över ett år gamla kan tas. Det innebär att flera projekt i Blekinge nu kommer att komma igång. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Blekinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det gör, skillnadmed en , S-regering
Dagen - 27 dec 11 kl. 03:00

KD måste göra skillnad i regering och riksdag

Efter de senaste årens beslut i fråga om samkönade äktenskap, fortsatt högre aborttal än jämförbara länder och ofullständig vårdnadsersättning trots att KD suttit i regeringen i över fem år är hoppet hos KD:s supportrar hårt prövat. Jag tror att det finns ett stort behov av att väcka hoppet igen att KD i regering och riksdag kan göra skillnad annars riskerar man sina kärnväljare.En reform som bör slutföras snarast är vårdnadsersättning i alla kommuner.

Kristianstadsbladet - 27 okt 17 kl. 00:01

Skillnad mellan regering och landsting

Karin Pihl har gjort det igen. I måndags 23/10 skrev hon en bra artikel - om Nya Karolinska. Håller till fullo med på det mesta..

Kristianstadsbladet - 26 sep 14 kl. 14:16

Löfven redo att bilda regering

Arkivfoto: Henrik Montgomery/TT
S-ledaren Stefan Löfven är övertygad om att han kan bilda regering och presentera en budget med tillräckligt stöd, uppgav han på en pressträff med riksdagens talman Per Westerberg.
Stefan Löfven räknar med att kunna presentera en regering på fredag nästa vecka. Löfven uppgav också att han räknar med att kunna lägga fram en budget som kan godkännas av riksdagen.

BT - 18 sep 14 kl. 14:13

Löfven får bilda regering

Stefan Löfven har fått talmannens uppdrag att bilda regering. - Låt mig konstatera att det är ett komplicerat valresultat, sade talmannen Per Westerberg när han gav S-ledaren uppdraget.Löfven underströk genast vikten av samarbete över blocken.

Kristianstadsbladet - 18 sep 14 kl. 14:39

Löfven får bilda regering

Foto: Henrik Montgomery/TT
Stefan Löfven har fått talmannens uppdrag att bilda regering. "Låt mig konstatera att det är ett komplicerat valresultat", säger talmannen Per Westerberg. S-ledaren underströk genast vikten av samarbete över blocken.

Barometern - 18 sep 14 kl. 14:26

Löfven får bilda regering

Stefan Löfven har fått talmannens uppdrag att bilda regering. S-ledaren underströk genast vikten av att arbeta tillsammans över blocken. – Jag vill samarbeta, sade Löfven och hävdade att blockpolitiken spelat ut sin roll.

Kristianstadsbladet - 30 sep 14 kl. 09:10

Vuxenskolan gör skillnad

Foto: Tomas Oneborg / SvD / TT
Vuxenskolan har varit med och jobbat fram ”Mitt Val” – ett sätt att öka valdeltagandet bland personer med intellektuell funktionsnedsättning. ”Det är folkbildning som gör skillnad i människors liv”, skriver Niklas Lundgren och Berit Danielsson.
Först för 25 år sedan fick Sverige allmän rösträtt, då även personer med intellektuell funktionsnedsättning fick rätt att rösta.

NSD - 01 maj 12 kl. 16:05

Sjöstedt: "V behövs i ny regering"

"Ska det bli avgörande skillnad så behövs det inte bara en ny regering utan en regering där vänstern är med", sade Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt under sitt förstamaj-tal i Kungsträdgården i Stockholm i dag..

SvD - 01 maj 12 kl. 16:05

Sjöstedt: ?V behövs i ny regering?

?Ska det bli avgörande skillnad så behövs det inte bara en ny regering utan en regering där vänstern är med?, sade Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt under sitt förstamaj-tal i Kungsträdgården i Stockholm i dag..

NT - 01 maj 12 kl. 16:05

Sjöstedt: "V behövs i ny regering"

"Ska det bli avgörande skillnad så behövs det inte bara en ny regering utan en regering där vänstern är med", sade Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt under sitt förstamaj-tal i Kungsträdgården i Stockholm i dag..

BT - 07 okt 13 kl. 21:09

Blåblå regering beväpnar polisen

Norges nya borgerliga regering har ett "blåblått" program: polisen ska beväpnas och förmögenhetsskatten avskaffas. Efter flera veckors sonderingar och förhandlingar har partierna Høyre och Fremskrittspartiet enats. Vid en presskonferens på måndagskvällen deklarerade partiledarna Erna Solberg från Høyre och Siv Jensen från Fremskrittspartiet att en överenskommelse godkänts vid separata partimöten.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Klädföretag byter fokus – gör skyddsdräkter

Den kinesiska klädtillverkaren Ugly Duck som vanligtvis tillverkar vinterrockar har i spåren av det nya coronaviruset hastigt och lustigt fått byta riktning i produktionen. Nu tillverkas i stället en annan högt efterfrågad produkt: skyddsdräkter..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Rånare tvingade till sig pengar i Sölvesborg under natten..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Tre Kronor-chef lämnar direkt

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Mendez: Jag tror på oss – men det räcker inte

Blir det logdans eller lantinosväng i finalen? Den jämnaste duellen i Andra chansen ser ut att bli mellan Mendez featuring Alvaro Estrella och Drängarna..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Påbörjad akutinsats för att hitta skolplats

När svängrummet krymper för skolorna i Rosenholm genom trycket från Försvarsmakten, arbetar kommunen på att i första hand förlänga tiden på kort sikt. På lång sikt kan det bli tal om att flytta all skolverksamhet - med 800 - 900 elever. .

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Rektorerna väntar i olika utsikter

Medan klockan tickar på ökar beredskapen hos skolornas rektorer, som först fick beskedet att de måste ha flyttat till höstterminen 2022..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Debut för Beckhams lag – vill värva Messi

Ingen Zlatan Ibrahimovic. Då är en av hans gamla kompisar i centrum inför MLS-premiären. På söndag spelar David Beckhams nya klubb Miami historisk debutmatch..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Minst 1 000 grisar döda i brand

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Rånare tvingade till sig pengar

Strax innan 04-tiden på natten till lördagen blev en man rånad och misshandlad i Sölvesborg..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Därför smittas du lätt av virus på flygplan

Trångt, nära och stilla. Flygplan är en underbar plats för virus, som lätt kan sprida sig mellan de närmsta stolsraderna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.